![]() |
Blago nama s forkovima...popušio sam opet jer se ne mogu odvojiti od svog Ripplea
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa mislim da će ubrzo. :D Imaš ga puno nastackanog?
|
Ja ga holdam do 100 dolara
|
Citiraj:
|
45min trajanje prebacivanja LTC-a sa Binance na Bittrex.
To je već drugi put da me zajebo, neće više. Od sada samo Ripple koristim za transakcije. |
Citiraj:
Ok, onda 50 dolara :D |
nista pametno ne nalazim vezano za b2x i jel ga bittrex podrzao u smislu davanja da cemo dobiti b2x kolko imamo btc? vrijedi i dalje ono sto su izjavili 17.11. da ce naknadno dati b2x?
|
Citiraj:
A kome ide taj XRP fee? Vjerujem da u San Francisco... ;-) |
Citiraj:
|
Kupljeno 200 XRP-a sada se nadamo najboljem :)
|
Ja pokuso sto prije uletit u XRB na Bitgrailu, samo kliko OK, otiso na bistamp, poslo eth i procitam kasnije kad sam gledo zasto nije sjelo na wallet da ne podrzavaju smart contracts. Transakcija je uredno prosla ali ja svoj eth na walletu ne vidim ni nakon 24h. Otvorit cu ticket ali me zanima da li je netko uspio dobit coine a da ih je na ovaj nacin "izgubio"? Gdje mi je uopce sad eth? Ima mozda sanse da mi sjedne na wallet ako nekad prorade transakcije i preko smart contracts-a?
|
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/etherscan/c...ontract_to_an/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Korištenjem xrp tokena ta ušteda iznosi oko 60%. Uštede su znatne. Nego šta nego držat dugoročno :D Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk |
Koliko sam samo Ripplea imao i prodao, da se ubijem, sad imam svega 1000. :( Evo ga prešao 2 USD prije sat vremena.
Za ljubitelje Bittrexa: Ada, Verge i NXT od danas i na USDT marketu. :) |
dajte neku dojavu
|
pozz, koristi netko trejding robote, gunbot, profittrailer i slicno?
|
Nestao mi XRP s ledgera, šta je sad činiti? Zadnja transakcija je u plusu, nema da je negdje poslan.
|
Kako je nestao?
Ja sam baš prije 2-3 dana radio update ripple walleta na PC-u i isto mi je balance bio 0 nakon toga, nekoliko puta sam refreshao i gasio/palio wallet i onda se pojavilo kolikio treba biti stanje |
Ne znam kako, ali nema, piše 0.
|
Citiraj:
Isto tako ledger nije radio, tj. nisam mogao naći transakciju. Preostaje ti samo čekati, ako si ispravno upisao adrese ne brini se, doć će. |
Nije da sam poslao, nego je već bilo na njemu. Znači nisam ništa slao, a sada je stanje 0. Ja se toplo nadam da će se "pojaviti".
|
I ja se nadam, jer bas namjeravam kupiti Ledger zbog XRP
|
Čekaj vi pričate o Ledger uređaju, ja o ledger-u (blockchainu)...
:roller: |
Citiraj:
|
Tako je, nano s.
|
gdje ste uzeli nano s? gdje je naj cijena?
|
Je li možda vrijeme za prodaju ripplea?
edit: Ma mislim na kratkoročno jerbo vidim da je u zadnjih par sati počelo neko crveno iskrcavanje pa možda netko ima kakav info zašto. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |