![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Horizontalna linija napravi put odozgo prema dolje.
|
Jasnije :) meni samo podijeli sliku za pol cm u strane, uzas za vidjet.
|
I eto pogledom pod moj komp, ostane covjek u soku. :D
Jbg, kad se 470-etke mogu nać za kikiriki, ne mogu se mjeriti sa 1060-etka po performansama ali bome ni cijeni. Zao mi je jedino kaj nisu malo blize u Witcheru, kojeg u zadnje vrijeme dosta gazim. Btw, ova cak radi i na 1350 MHz bez problema, cudo :lol2: |
Vidi zbilja, a koliko si ih samo "nahvalija", valjda si sebi naša/ostavija cerry picked primjereke, a ostale odrone utopija :D
Nek te dugo služe bez problema - da ne bude opet Polaris kmečanja :p |
Citiraj:
Citiraj:
|
Yep, mainstream :)
|
Ati kupuju rudari...zato se prodaje :)
|
MSI Armor RX 470 rasprodana u svim ducanima koji su imali cijenu do 1620 kn. Protis je nece ni dobiti vise na lager, prema mailu koji su poslali.
|
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav.
Želim kupiti xfx rx480 gtr black. 2313kn uzi. Kolko vidim chip je binan. Gigabyte K1 vele da se previše grije, ali košta 1957kn. Koju sada kupiti? Ima i ono između, od toga me zanima jedino sapphire. Ili ipak gtx1060, ichill ili gigabyte wf? |
Ako ti šta znači uz sapphire nitro se dobije doom, a između te dvije je i cijenom. Gigabyte je najlošija custom rx 480 glede temperatura
|
Da, gledao sam teardown gige.
Sapphire nije loš, tri gen su mi doma, HD 4670, 5670 I 6850. Ima li kakvih konkretnih iskustava itko sa sapphire i xfx gtr black? Ne mogu naci testove da su obje na istoj platformi. Hvala. |
Pitanjce jedno. Frendu rx 480 na 50% power limit i 1370 clock. Kada dodje temperatura na 69 krene mu padat clock. Jel to neki bug, greska ili mora podeseti temp target? Ili da stavi custom krivulju za vent?
|
|
Citiraj:
260$ USA bez postarine ?? |
a nisan se ulogira, ne znan da li salju u hr, ali ovako na prvo se cini dobar deal, em 50% niza cijena, em bez postarine...
|
Ti stvarno nekad kao da si s marsa spao...
Kakva 50% niža cijena, zato što su oni napisali? Gdje u americi rx 480 8gb košta preko 500$? Kad su američki shopovi slali u hr (imaš europske amazone)? Drugo - cijene kod njih su uvijek bez poreza, te nije ništa poseban deal ni za njihove prilike ni sa ovim "popustom". Pazi čak i da dostavljaju u hr (a ne dostavljaju kao što rekoh) i da je dostava fucking besplatna, te da čak i ne postoji carina (a postoji van EU), dakle kad bi samo na tu njihovu cijenu išao PDV izašla bi te kao u fucking linksu https://www.links.hr/hr/graficka-kar...m_medium=click Znači uz potencijalnu carinu + dostavu (da dostavljaju) bi te izašlo skuplje nego u hr. |
je, imas praf, nisam ni provjerio cijene...ovo je samo 200kn nize nego kod nas...pretplatio sam se na novosti sa toms hardvera i ovo mi iskocilo, pa sam samo pejstao bez promisljanja...pokrivam se po usima...
|
|
S obzirom da ovo nije pitanje za topic "Koju graficku odabrati" jer realno, ne odlučujem između nVidie i AMD-a nego SKORO ( :D ) pa znam sto zelim, zanima me jos potvrda uvazenih kolega s foruma.
Buraz je odustao od sufinanciranja graficke pa sam samim time nekako odlučio spustiti budzet sa rx 480 4gb nitro na... Koliko sam cuo, RX 470 Armor 4gb OC je skoro pa u rangu Nitro-a, a cijena je za 400kn manja. Isplati li se ići na taj RX 470 Armor naspram 480 Nitro verzije? Gledao sam i 470 Gaming, ali em mi ne paše u crno/plavo kućište, em je cijena skoro kao Nitro 480 pa mi je onda vjerojatno lakše uzet Nitro? Amex će patiti i ovako i onako, ali eto, volio bih biti siguran u odabir jer sam zadnji komp slagao tamo negdje 2007. Isprike na maltretiranju? :D |
Citiraj:
|
Moja armorica radi odlično, kloknuta za 100 mhza gpu i 50 mhza memorija, max 71 stupanj uz max 2300 rpma, za moj pojam brzo, hladno i tiho uz tri godine garancije i cijenu od 1500 kn :D Pitanje je koliko više heat pipova ima smisla ako ne nalegnu direkt na GPU. Neke više klokove nisam ni isprobavao, stavio ovak čim kupio u dvije minute :D.
|
Imao Armor verziju, jako loš primjerak dobio. Uzeo MSI Gaming verziju, ova ide ko luda. S obzirom da trenutno većinu igara igram s Vsyncom, grafa se kreće od 60-65°c kod zahtjevniji igara, ove malo starije igre ispod 55°c.
Moja preporuka ide definitivno za Gaming verziju.. |
Uzmeš nitro da ne moraš baš odmah dogodine uzimati opet grafu :)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Šta nitko nije povukao msi gaming sa vrancuskog amazona? Ušteda cca 500kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |