![]() |
IBM model M tipkovnica
Logitech UltraX Optical Mouse A4 papir podloga http://img93.imageshack.us/img93/9519/alat0mr.jpg Znam, moram staviti novi papir :D |
Citiraj:
|
Ajmo na ratatata:D
|
Citiraj:
MM |
Što očemo većeras koju nabaciti
|
jebote costa, pa daj si stavi drugi papir... :D
imash "klik" tipkovnicu, a? :) |
Vidim znači nisam jedini kojem puca veza svako malo :(
To je skroz random, nekad radi super, a nekad ne mogu ni 5min igrat... Al dobro, pucamo se večeras... Inače setup: Keytronic jeftinjara Logitech MX510 drveni stol za podlogu :) Xerox 19" 8ms |
Idemo gore, ajde!
|
Logitech Internet pro
mx 510 sharkoon x-surface sharkoon floatic headset |
Belinea jeftinjara 17''
MX 500 chicony kb-0350 platnena podloga 10kn |
Citiraj:
@atha: iz '95 :D |
Setup:
Logitech Media keyboard Logitech MX500 dedek (ima preko 4god i još uvijek je super :cool: ) :D drveni stol za podlogu Samsung 796MB CL Inspire P5800 5.1 :) |
Pingvin je još uvijek poveći...
- Keytronic KT800 (isto iz '95. :D) - neki Knopex miš iz Pevca, al dobar je (drvena podloga) - LG L1920P (LCD od 25 ms :D, al zato slika odlična) - AIWA linija + Canyon CN-HS2 sluške |
LĐ Študiovorks 775N .. imam problema sa njim .. ili grafickom .. ili je sve pretamno i nic ne vidim ili je sve presvetlo pa opet nic praf ne vidim :)
5.1 G- sraund or something lajk det and tipkovnica und miš s kakvim igraju samo profiči ... http://img107.imageshack.us/my.php?image=img06092di.jpg :( .. imah do prije 2 meseca nekakav smartbox opticki .. ali on je riknul iz meni nepoznatog razloga :( |
Logitech ultra x tastatura
Logitech Premium miš Podloga"drveni stol" CL P380 2,1 sistem |
Citiraj:
Al dobro je kaj u igrama ima lijepi slajder za slaganje brajtnesa pa se skrpam. |
Citiraj:
.. ali glavno da mi COD II dela OK! : Machineg : CoolRamb |
MX 510
X-230 ali većinom igram sa Philips in-ear vulgaris slušalicama Logi Deluxe keyboard (63 kune, nevjerovatno je kako mi je drago lupat po njoj i koko svaki put traži još) stol kao podloga :-) Zamzung 17 inch CRT |
Logitech Media keyboard
Logitech mx 310 Logitech x 230 (2,1) AOC 7F (17" crt) stol kao podloga (drvo) |
LCD aka Metro smeće neko 12ms(moš mislit)
MIš neki Trust (sjećam se da je pisalo na kutiji 800dpi, čak nije ni loš) podloga platnena stara 5 godina, u raspadu. Tipkovnica, neka jeftinjara za 100 kn :D A sad idem na klanje :) |
lynx opticki misonjo vec postariji al radi
proview 17" tipkovnica mala al dobri gumbici ......... athina 9550 ..... i spek i kobase naravno |
Citiraj:
|
hm...let mi si
Keytronic KT800 ('01) Logitech S69 (valjda je taj, 70kn kosta) AOC 7KLR+ ('01) |
tipkovnica AKA jeftinjara 50kn :fuming:
Logitech MX510 plavi Samsung 755DFX (super zadovoljan njime, odlican u svim situacijama) Slusalice U.S. Blaster sa mikrofonom iz Ve-scuma |
hehe ja imam Keytronic KT1000 :)
Inače danas je bilo ok, samo mi je pri kraju počela pucat veza... ljudi su ipak skužili di sam na carentanu, ali svejedno nisu baš puno napravili :D Inače, nevjerovatno kako negdje mi ameri rasturamo, a na nekim mapama nas rasture njemci ko beba zvečku.... dobro je da uglavnom smo mi pobijeđivali :D |
|
ma, ja neznam na kojim sranjima igram, samo znam da vas pol puta ne vidim kada igram.:D
oprostite što vas nisam pozdravio kada sam izlazio. nece se to više ponovit.: sweating Većeras ste me klali kao svinju: suicide |
BTW makni taj sočni sig, da Zderonje ne sline po monitoru :D
|
Alucard, smanji sig, mislim na "težinu"...
|
Ja vas gledam na SAMSUNGA 959NF 19'
A ubijam vas sa Logitech Ultra Flat X + Microsoft Intelli Explorer 2.0 Optical/wireless |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07. |