![]() |
Citiraj:
čitam na drugim forumima da taj a806 ima gro problema, najviše se baterijom koje rikavaju ko na traci, a bilo je i par prijava na probleme s touchpadom... hebaj ga sad, nisam ni ja više pametan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I naravno, imaš verziju s 2gb koja dođe 137$(bez PDV-a)... Spomenuo bih i Huawei Honor 3c 4G(koji ima Huawei-ev Kirin proc i naravno 4G kao što mu u imenu i piše) ali je nešto skuplji od ekipe, 186$. Al koji god od ova 3, nema greške, pardon 4, nadodao bih tu i Xiaomi Note 4G(možda i najbolji ovdje)... |
Pročitao sam valjda jedno 6-7 recenzija za ZTE Red Bull i svugdje su nablatili softver. Bilo bi malo čudno da nije istina kada svi to naglašavaju.
|
1+2 se pojavio na Geeku
|
Ako je ovo slika stvarnog mobitela, nemam riječi - nešto daleko najbolje što sam vidio!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto raspravljamo o mobitelu koji to nije?
|
Citiraj:
|
Mene buni što pod OS piše Color OS iako se zna da 1+1 ima CM. Doduše, čitao sam da je bilo neke frke oko toga u Indiji pa su tamo stavili Color OS.
A izjavu kolege 2 posta iznad mene neću ni komentirati jer nije vrijedna toga. |
Citiraj:
|
Ja bi zaobiša u širokom luku mob. koji nema funkcionalan stock rom, sa suportom. Teško je nać (lutrija) custom rom da sve funkcionira kako treba. Stock rom se uvijek nekako roota i uredi po želji.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ionako je kod njegovih prijatelja ljubav prema kinezima počela s Xiaomi-em mi3 ;) |
Citiraj:
Radije imam hardverske tipke nego soft jer mi tako ostaje više ekrana na raspolaganju, a na kraju za soft si uvijek lako staviš pie preko Xposed-a. Svakako je bolji ikakav izbor nego nikakav kako to bude slučaj kod mobitela koji dolaze sa soft tipkama. |
Citiraj:
Ali, slažem se sa tvojim opservacijama na račun izgleda i tipki. |
koja aplikacija je dobra za kameru kao alternativa za kineske mobitele?
želim nekaj probati, a znam da se nekaj pričalo prije o jednoj kao koje daje bolje rezultate. hvala |
Probaj možda Ucam
|
Lenovo camera app?
Sve je to do individualnog dojma. |
hvala na odgovorima. :)
da, zapravo me zanima Lenovo camera app :goood: |
Citiraj:
|
Coconut ti stvarno mislis da je to Oneplus Two?
|
Dimenzije sa geekbuyinga za OP2 vele: 152.9 x 75.9, LG G3 ima 146.3 x 74.6 tako da render nema sanse da odgovara sudeći po dimenzijama.
|
A jesu li uopce objavili sluzbeni datum izlaska one plus two?
Ako je to taj dizajn meni se svida. |
Danas stiga ZOPO 3X odavde
http://www.zopomobile.eu/smartphones...e-zopo-3x.html Bilo problema sa drugom sim jer zopo ima samo jedan imei pa ga mora dopisati i za drugu karticu ali inače mob odličan. Jeli usb otg isti za sve mobove ili se razlikuje iman od Samsunga gs2 i jedan od sonya , pa može li i na zopa jer jednom kad san prova u nekog prestigia staviti ugasija se i samo vađenje baterije pomoglo za opet ga upaliti. |
brmbo, jel taj ZoPo konačno kameru napravio kak se spada? Daj okini koju fotku sa njime... neki modeli su pokazivali poboljšanja, pa me zanima kako sada stvari stoje.
|
Druže Brko koliko ja vidin slike su tu samo izazivale svađe a i onaj ko bi i stavija koju bija bi posran pa bolje da ne stavljan a i nikad ne kupujen mob radi kamere.
Dosad od ovih boljih kineskih marki što san ja prova (lenovo ,zopo, huawei, zte i asus) Honor 3C je najbolji i hardwerski i softwerski, pa i kamera. |
Citiraj:
|
:goood:
Na njuškalu ? |
@brmbo
Kinezi često imaju usb utor dublji od brand name uređaja pa punjači, otg i sl. znaju imati problema s time jer nemaju kontakta. EDIT: je li ovo novi Mi5? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |