![]() |
Citiraj:
|
Uff vec se raspucali, steta
|
Kak je ovaj PSG proso Chelsea to mi nije jasno, ne moze bit da je Chelsea toliko los.
|
Ocekivao sam vecu borbu od porta 😢
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može i gore!! Užas Bayernu fale "zvijezde" ali svejedno rasturaju.
|
Porto zaboravio doći na utakmicu :D 5-0
|
Jao jao, osjecat ce se kao brazilci na SPu
|
ocito su im obecali svima 3 nova bmwa i dozivotnu zalihu pive bez pjene :D naravno, osim za riberija, njemu kamion svinjetine.
|
|
Asistencija Inieste za prvi gol Neymara...teško za opisat
https://www.youtube.com/watch?v=iE1jOLQqLnM |
Citiraj:
Izgleda da se ivan kladio na prolaz Porta. Drugog objasnjenja ovom totalnom kolapsu jednostavno ne moze biti :( |
Citiraj:
|
Šta ćeš, najskuplji branič ikad. Šta će se on s ovakvim tričarijama zamarat i pazit :D
|
Citiraj:
|
Naravno Barca svojim dodavanjima umrtvila tekmu i prakticki je negledljiva, ne znam zasto nekim ljudima bunker smeta a Barcinih 500 dodavanja golmanu ne.
|
Realovcima smeta, očito :D
|
Neznam jeste skuzili ali prilikom izlaska na teren u drugom poluvremenu... Messi i neznam ko je bio drugi, razgovaraju i baš se lijepo čulo kako jedan drugom govore "we need to stop"... Meni odmah smiješno bilo... Tako ka mi nije jasna ta tvoja usporedba bunkera i ovog što barca sad kod 5:1 radi..
P.s. Bio je neymar... I messi.. |
Smetat ce i jos vise kad im mandjo uvalja koji sutra...
I kad naravno ispadnu :D E da prvo poluvrijeme danas gledao u bircu i veci dio je bio bayern, nakon drugog gola je postalo uberdosada, porto nemre proc polovicu... A idruga vise nije napeta, valjda bu sutra bolje. |
Skuzio je čuvanje baluna... A nije Skuzio pressing u prvom poluvremenu... Psg nije moga proc centar...
|
neovisno o kojoj ekipi se radi, ali kaj bi trebali? pri 5:1 napadati, igrati agresivno? fino nek odmaraju, cuvaju se ozljeda, nek cuvaju to malo masti koje imaju, a ne da bezveze sve potrose na nepotrebno trcanje :D
|
Citiraj:
Pricalo se o Murinju, povede covjek i bunker, negledljivo bla bla. Jel isto zeli stat na loptu? Barca vodi, pocne se dodavat unedogled po zadnjoj liniji, negledljivo bla bla.. tika taka kako lijepo igraju :stoopid: |
Da, samo kaj je Murinjo bunkerirao kod rezultata 0:0 sa igračem više i sa rezom 1:1 u gostima... I ispao.
A Barca ima 5:1. Naravno da su usporili. Što bi trebali, potrošit se do besvjesti? |
Pricam opcenito za bunker, Murinjo je eto primjer.
Bilo je bunkera gdje se vodilo i sa vise razlike pa je bilo prigovaranja "samo se brane". |
Barcelona je razbila PSG u prvih pola sata. Ovi nisu mogli disat.
Kad Čelzi igra, protivnik diše najnormalnije. Jedva da se i uspušu:) Nego, koji ono klub nuđa miljone za Kavanija? |
Ne znam kakve veze ima protiv koga ko ne moze disat i protiv koga ko moze s ovim o cem ja pisem no dobro.
|
Citiraj:
|
Presmiješno uopće uspoređivati bunker i ovo šta barca radi... Zašto samo barca to i radi.. Zato šta imaju skill i mogu... Zašto pepe, Ramos i varane ne drže balun i kruže malo...?
|
Najbolja i najtalentiranija all time ofenzivna linija?
Xavi, Iniesta, Messi, Neymar, Suarez.:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |