PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=234855)

Hamm 23.04.2013. 22:35

CVATEM! :D

Bravo bayern. :) Volim vas sve! :D

Ivane...ti si car! :D Moram ti neke pive platiti!

Nadao sam se da će ih bivši čelzijevac droba trpati ali je zato tu roben. :D

wnbeeeE 23.04.2013. 22:36

u ovakvom potopu raspravljat o li-la prekršajima je presmiješno. Bayern je uništio barcu sasvim zasluženo, ove godine diže lp.

vision19 23.04.2013. 22:36

Kako mi je sada žao što je sudac nasjeo na Chielinijevo foliranje i dao Manđi onaj žuti. Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.

spawn 23.04.2013. 22:36

Mandzo - Modric u Finalu. Bilo bi super :)

QuidZz 23.04.2013. 22:38

Cestitke Bayernu, jos su osteceni jer im tri ruke sudac nije svirao. Potpuno zasluzena pobjeda. :)

Hamm 23.04.2013. 22:39

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2383175)
Cestitke Bayernu, jos su osteceni jer im tri ruke sudac nije svirao.

Nije Qatar Foundation mogao dati toliko love koliko je bayern bio bolji. ;)

burmuz 23.04.2013. 22:40

Da se mene pitalo, prekinuo bih utakmicu kod 2-0 pošto je jednostavno neoprostivo da "najbolja ekipa u povijesti nogometne igre" gubi, i to s više razlike. Ovako nogomet više nije isti: Quatar Fondation bude otkazao, UNICEF više neće hraniti nedonošćad Bareceloninim novcem, EUFA više neće mlatiti paru na "tika-taki", makar istinabog i suce više neće morati plaćati više zbog gubljenja obraza pred cijelim svijetom.
Stvarno mi je žao, nogomet je danas umro

QuidZz 23.04.2013. 22:41

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2383176)
Nije Qatar Foundation mogao dati toliko love koliko je bayern bio bolji. ;)

Ja sam lijepo cestitao navijacima Bayerna na zasluznoj pobjedi, nema potrebe da provociras.

Hamm 23.04.2013. 22:42

Ja ne provociram. Ja konstatiram. :p

Čudno da se opet ne sude penali protiv barcelone...zaista čudno. :) Moraš priznati. :)

Drvoje 23.04.2013. 22:42

Ja ne razumim kako vi ne razumite.
Koji Quatar Foundation, UNICEF, UEFA, suci.., jednostavno the "Ajvn77" has spoken :p

wnbeeeE 23.04.2013. 22:42

Citiraj:

Autor vision19 (Post 2383172)
Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.

mislis mullerova ?

Hamm 23.04.2013. 22:43

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2383181)
Ajvn77" has spoken :p

Pive čovjeku platit, a ne zajebavat ovako! :)

Samo nek napiše da će real pregaziti borusiju tek tako i da će krenuti razbijati od prve minute i svi sretni. :D

vision19 23.04.2013. 22:44

Ostaje žal samo zbog tih čudnih situacije jer će uvijek biti šta bi bilo kad bi bilo. Bayern je je*eno moćan, stroj koji gazi. Koliko vidim kupili su i Gotzea i ima da to bude čisti lijepi totalni nogomet. Čestitke Bayernovim navijačima na najvećoj pobjedi u bližoj i daljoj povijesti. Sad se zna za koga navijam u finalu. :D

EDIT:

Citiraj:

mislis mullerova ?
Da :D

dh41400 23.04.2013. 22:45

"Bayern izlazi u visoki presing, u sudačkoj nadoknadi, pri rezultatu 4:0" ... lude švabe :D

Prilikom vađenja kartona, mogao bih se zakleti da je sudac imao zapisnik na Brailovom pismu.

Ukupni dojam: mađarska udruga slijepih FTW :D

buljo 23.04.2013. 22:53

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2383177)
Da se mene pitalo
*cut*

A da se suzdržiš ovakvih komentara da ne ode u krivom smjeru? ;)

dean225 23.04.2013. 23:04

Ovo je prestrasno. Rezultat sve govori. Heeeebem ja ligu gdje 1igrac može zabit 150golova. Nitko obranu ne igra. Mali Messi je stvarno bog, ali mogu se kladit da u njemačkoj ili engleskoj ligi nebi zabio ni 50.

A sutra će biti joooj i ajme i Realu.

gsxr750k9 23.04.2013. 23:17

Citiraj:

Autor vision19 (Post 2383172)
Kako mi je sada žao što je sudac nasjeo na Chielinijevo foliranje i dao Manđi onaj žuti. Siguran sam da bi Manđo dao bar 1 od 2 Gomezova.

sto ocekivati od talijanskih spaghetti western glumaca? glumacke druzine..80 od 90 min provedu na podu valjajuci se..uzas

Router 23.04.2013. 23:58

Ovaj Bayern je vrhunska momčad, i ove sezone stvarno gaze li ga gaze. Fantastičan kadar igrača.

panda505 24.04.2013. 00:02

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2382897)
Ivane hvala, već i prije nego sam vidio tvoj post sam stavio stoju na jedinicu, i na drugom listiću stoju na hendikep, iz tvojih usta u božje uši i nadam se meni u novčanik!

prvo da citiram sebe i kažem, Ivane hvala na 700kn :chears::chears:

Citiraj:

Autor begi (Post 2383105)
Bajern ne može više držati jak tempo. Barcelona polako preuzima. Moguće da i oni daju gol, do kraja ima dugo.

taj zaključak je pao na koji točno način?

ako ijedna ekipa u europi trenutno može punih 90 minuta držati jedan te isti tempo, to je onda Bayern ;)

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2383127)
Finale LP 1999 i Hrvatska-Turska EP 2008 su mi životna dva dokaza da nikad njije gotovo dok nije gotovo. zapamti to. ;)

jel' sad gotovo ? :D

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2383155)
teško, ova murinjova gamad je jaka za popizdit, jača od Bayerna.

ako se ne varam, tu murinjovu gamad je taj isti BVB ove sezone ne jednom, već DVA put nadigral, a i istu ekipu je Bayern izbacil prošle godine u polufinalu...

Za kraj, vic :D

Koja je razlika između Coca-Cole i Barcelone ?

Coca-Cola se puni u Americi, a Barcelona na Alianz Areni :lol2:

1v@n 24.04.2013. 00:46

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2383261)
Za kraj, vic :D

Koja je razlika između Coca-Cole i Barcelone ?

Coca-Cola se puni u Americi, a Barcelona na Alianz Areni :lol2:

:) Meni pao na pamet isto jedan.

Koja je razlika između Barcelone i Paulanera?

Nema je, oboje se pune u Munchenu :)

robert7 24.04.2013. 03:09

Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone, znam da je bolno trpiti guzenja pa je kompleks zvan barca mnogo izrazen. :))

Ovaj poraz nije bolan, vec je vise nego zasluzen, veceras je igrala jedna momcad, steta sto Barcelona nazalost nije na fizickoj spremi i formi od prije mjesec, dva, no svakako bi i tada rezultat bio barem 4:2.

Barca je prvi puta zasluzeno izgubila, i to je ono sto smeta dezurne hejtere, jer se ovako igra protiv barce, a ne kojekakve park-the-bus i ostale strategije kvaziklubova koji unistavaju nogomet. Drago mi je u jednu ruku, jer ovo je najljepsa nagrada za nogomet kakav njeguju bavarci.

Isto tako, ovdje se jasno vidi da sudacki previdi i simuliranja su sastavni dio nogometa, a ne da barca jedina to radi, kao sto je ujedno i dokaz da te sitnice ne mjenjaju ukupni rezultat, jer da je sudac i bio veceraa na razini, rezultat bi bio svejedno isti.

Cestitke svakako pandi i svim navijacima bayerna, izuzetna i malojereci zasluzena pobjeda, nadam se da ce osvojiti LP, jer svojim stilom nogometa to zasluzuju, a sa druge strane nadam se da ce bvb u finale, a ne guzicari iz madrida :)

Jos 90min nou campa, ali tamo se mora cudo dogoditi, pa da se eventualno ode u produzetke, cudu se i nadam, no u svakom slucaju znam da ce biti odlicna tekma ko veceras.

A sad, ajmo BvB!!!! :)

panda505 24.04.2013. 04:30

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2383294)
Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone, znam da je bolno trpiti guzenja pa je kompleks zvan barca mnogo izrazen. :))

Ovaj poraz nije bolan, vec je vise nego zasluzen, veceras je igrala jedna momcad, steta sto Barcelona nazalost nije na fizickoj spremi i formi od prije mjesec, dva, no svakako bi i tada rezultat bio barem 4:2.

Barca je prvi puta zasluzeno izgubila, i to je ono sto smeta dezurne hejtere, jer se ovako igra protiv barce, a ne kojekakve park-the-bus i ostale strategije kvaziklubova koji unistavaju nogomet. Drago mi je u jednu ruku, jer ovo je najljepsa nagrada za nogomet kakav njeguju bavarci.

Isto tako, ovdje se jasno vidi da sudacki previdi i simuliranja su sastavni dio nogometa, a ne da barca jedina to radi, kao sto je ujedno i dokaz da te sitnice ne mjenjaju ukupni rezultat, jer da je sudac i bio veceraa na razini, rezultat bi bio svejedno isti.

Cestitke svakako pandi i svim navijacima bayerna, izuzetna i malojereci zasluzena pobjeda, nadam se da ce osvojiti LP, jer svojim stilom nogometa to zasluzuju, a sa druge strane nadam se da ce bvb u finale, a ne guzicari iz madrida :)

Jos 90min nou campa, ali tamo se mora cudo dogoditi, pa da se eventualno ode u produzetke, cudu se i nadam, no u svakom slucaju znam da ce biti odlicna tekma ko veceras.

A sad, ajmo BvB!!!! :)

Ja se dam kladiti da će na Camp Nou i Mandžo ostaviti pluća od trčanja, pa bih unaprijed rekao da neće biti nimalo lagano, pogotovo ne kod prednosti iz Minhena od 4:0 :)

Hamm 24.04.2013. 07:59

Citiraj:

Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone

Citiraj:

Barca je prvi puta zasluzeno izgubila

Citiraj:

i to

...razlog zašto jako puno ljudi ne voli barcelonu. :) Svi koji kažu nešto protiv su odmah hejteri. ;)

Možda je ljudima više muka od gledanja kako se hrpa toga ne sudi i kako se "pegla" rezultat i sudačke odluke u korist barcelone. :)

Što želiš reći da barcelona do sada nikad nije zasluženo izgubila? :lol2:

freddie 24.04.2013. 08:31

Da,ovaj Bayern stvarno moćno izgleda, a još da je igrao Toni Kroos. Makar , nebi ja još otpisal Barcu.Uglavnom ,očekujem finale Bayern - Real.

robert7 24.04.2013. 08:31

Da se drugacije izrazim, prvi puta ju je netko istinski nadigrao ( sto se vidi i po izjavama igraca itd ) gubila je barca i od kopenhagena, ali to su sve bile idimidodi tekme.

Peglanje rezultata i slicne seme su kazem, smjesne izlike, jer previda ima na svakoj utakmici samo sto se barcini gledaju kroz povecalo :)

I meni je muka gledati antinogomet milana, intera, reala, chelsea i slicnih klubova u ligi prvaka, pa se suzdrzavam od smjesnih komentara, dok se za barcu ekipa nasladuje na svakom koraku, sto je cak i ok jerje tek tu vidljivo koliko velik kompleks ustvari barca zadaje :)

Hamm 24.04.2013. 08:36

Nemreš drugačije igrati protiv njih ako nemaš stvarno tip-top ekipu pošto te ovako i onako pokradu za par penala svaku tekmu. ;)

Real igra anti-nogomet? :D Real igra predivan i brzi nogomet. :)

Ne radi se o kompleksu nego se radi o tome da ne moram(o) više gledati iste u ligi prvaka. ;) Srećom bi rekao... :)

jopis 24.04.2013. 09:02

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2383339)
Da se drugacije izrazim, prvi puta ju je netko istinski nadigrao ( sto se vidi i po izjavama igraca itd ) gubila je barca i od kopenhagena, ali to su sve bile idimidodi tekme.

Peglanje rezultata i slicne seme su kazem, smjesne izlike, jer previda ima na svakoj utakmici samo sto se barcini gledaju kroz povecalo :)

I meni je muka gledati antinogomet milana, intera, reala, chelsea i slicnih klubova u ligi prvaka, pa se suzdrzavam od smjesnih komentara, dok se za barcu ekipa nasladuje na svakom koraku, sto je cak i ok jerje tek tu vidljivo koliko velik kompleks ustvari barca zadaje :)

Jedini smiješan komentar si dao upravo ti. Jedini antinogomet u ligi prvaka je to smeće od barcinog silovanja lopte 60-70minuta po utakmici, sa jednim ili nijednim napadačem.:bonker:
A o suđenju please, ne komentirati, pa čisti penal sinoć nije dosuđen za bayern, ruka koja se vidila iz aviona, koju očito samo sudac iza gol aut linije, udaljen cca 3m nije vidio:hitthewal:
Da ne pričam o xx takvih situacija nedosuđenih kontra barce ove sezone u LP -.-
Jedini koji imaju komplekse od nekih stvari ste vi Barcelonaši jer ste nerealni i slijepi kraj zdravih očiju.
:chears:

Guls 24.04.2013. 09:33

Nema brige, uefa će popraviti ovu pogrešku na Nou Campu.

btw, kad sam ovo pisao, bilo je kakve švabe, vamos barca, svemir, vanzemaljci i sl... ali eto, s vremenom ljudi shvate valjda, ne znam :)

Hamm 24.04.2013. 09:57

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2383354)
i kažeš da nemaš komplekasa zato jer je barca bila od zadnjih 8 sezona, 7 puta u polufinalu i osvojila 3 naslova :D ?

Ne. Ako netko zasluženo prođe onda skidam kapu. :) 90% tih polufinala i finala i svega je dobiveno maltene na sudačke pogreške. :) Ne može se gledati samo rezultat nego i psihološki efekt kad ti znaš da moraš igrati protiv momčadi čiji te igrači mogu slomiti u 16 metara i neće biti penala te mogu slobodno igrati rukom i neće biti penala. :)

Nije murinjo jedini trener koji je rekao da ne voli igrati protiv barcelone zbog sudaca. ;)

Citiraj:

ok, slažem se. dosadno je gledati stalno iste momčadi, ali baš konstatacija da je Barca došla nezasluženo do svega toga i ne stoji. pogotovo jer si Čelzi-apologeta i ne vidiš njihova trunja :D

Kad je cfc ispao ove seozne nisam ni riječ rekao osim da su tako i zaslužili. :) Ne nazivam okolo ljude hejterima ako kažu neku lošu o dotičnom klubu. ;)

panda505 24.04.2013. 10:06

Citiraj:

i kažeš da nemaš komplekasa zato jer je barca bila od zadnjih 8 sezona, 7 puta u polufinalu i osvojila 3 naslova :D ?

ok, slažem se. dosadno je gledati stalno iste momčadi, ali baš konstatacija da je Barca došla nezasluženo do svega toga i ne stoji. pogotovo jer si Čelzi-apologeta i ne vidiš njihova trunja :D

I za Real se slažem. I ako BVB ne iznenadi mene i ostatak svijeta, bit će to jebeno finale. Iako mislim da bi BVB mogli proći kao i Barca.

fakat ne vidim razloga, a i ne kužim zašto svi podcijenjujete BVB

velim, nadigrali su real u OBJE tekme u grupnoj fazi...

istinabog, sad su malo sigurno uzdrmani zbog Götzea, ali profesionalci su, trebali bi preći prek toga

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59.