![]() |
Jel vam to dolazi OTA update?
Vidim na Sammobile da Kitkat redovno dolazi na S4 Mini, a na Active jako slabo. Ne kužim taj potez Samsunga, S4 Active do nedavno flagship (odnosno uz bok S4), a sad Mini dobija updateove prije. :wtf2: |
Ja sam cekao ota jer nisam nikad ni pokusao na neki drugi nacin osim sonyjevog pc suitea
|
Zanima me da li mislite da je ovaj oglas legitiman i da li stvarno moze biti original S4 za azijsko tržište. Dobra mi je cijena i uzeo bih ga cak.
Link. |
Ni u ludilu ga ne uzimaj. Unutra ti je MTK čipset kao u Kinezima.
|
Nedaj boze, radije uzmi nekog kineza, barem će imat support i sigurno će biti bolje od neke kopije.
|
Trebala bi mi preporuka mjesta za kupovinu vanjskog ekrana za S4 i9500, eBay ili kod nas, samo da kvaliteta nije losa. Na ebayu je prevelika ponuda i razlika u cijenama i nemam pojma sta valja a sta ne... Jel ima negdje da se bas originalni zamjenski dio može kupiti?
|
Kakav je ovo danas update od 218 mb dosao za S4
Roto sam ga towelrotoom na 4.4.2 pa neznam jel smijem samo presibati preko tako rotanog,posto dolazi KNOX 2.0 sa updateom |
Citiraj:
|
Imas u hr dosta ducana s originalnim ekranima jer kopija nema bas. Kostaju oko 1200kuna.
|
Samo staklo bi trebalo zamjeniti, ne lcd. Ima li toga kod nas odvojeno?
|
Jutros se probudim, i vidim da mi je puknut ekran na note2. Tanka cra na vrhu ekrana točno po sredini. Zaista mob nikad nije pao, samo u torbici nošen.
Postoji li teoretska šansa da je ovo tvornička greška i da mi priznaju pod jamstvo? |
Citiraj:
Ali je problem to zamijeniti pa čak i naći nekoga tko će ti to zamijeniti. Staklo je zaljepljeno cijelom površinom na ekran i ispod toga je odmah digitizer, odnosno touchscreen. Odljepiti to bez da oštetiš digitizer i lcd je veliki skill i dosta je riskantno. Citiraj:
|
Nemogu naci na S5 kako iskljuciti zvuk fotoaparata (kad opali sliku). Gledao sam pod opcijama kamere i u zvukovima, al nisam nasao..
|
Citiraj:
http://www.wirefresh.com/how-to-defi...omment-page-1/ Nemam S5 ali bi ti možda pomoglo... |
Citiraj:
|
Kako se na S5 uključi GPS? Vidim da ima switch 'Lokacija', ali nigdje ne vidim GPS kao na starijim modelima. I glupo je što mi neće refreshat weather widget na home screenu bez uključenog tog switcha.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://deviceguides.vodafone.ie/web/...gps-on-or-off/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koristim Galaxy Nexus i gore je cyanogenmod 10.2.1 (version 4.3.1).
Dogada mi se da dok je upaljen internet wifi/3g da sms ne stizu ili zadnju poruku baci u neki loop pa mi stigne 3-10 istih poruka u 10-ak minuta, a ja sto saljem ne stizu izvjesca tj uopce poruka ne ode. Preporuka za neki drugi mod ili ima rjesenja za ovo? |
Citiraj:
|
Jednostavno. Originali su 20€ nadalje a kopije su od 5-10€
|
Upravo skidam novi OTA update ( S4 i9505 LTE ). Novo je KNOX 2.0, Kids mode, poboljsanje performansa i UI promjene.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam primjetio ništa novo osim ovih očitih UI promjena. Što se promijenilo na sučelju kamere?
|
Citiraj:
Nego imam "problem". Svi screenshotovi su mi postali mutni. :( Jel se tebi isto dogada? Zna li tko fix? EDIT: SS je dobar kad ga posaljem na komp ili na drugi mob, samo je u galeriji zamucen. O.o |
Nisam koristio nikad kameru dok je mob bio na punjaču, tako da to nisam primjetio.
Da, i meni su isto dosta loše kvalitete. Ali samo dok gledam u galeriji. Ako gledam u ovoj aplikaciji, onda je sve ok. Probaj počistiti cache (meni se sad neda :D). Možda pomogne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44. |