![]() |
|
Need help,
Ako neko ima ili zna nekoga da prodaje gradCki auto do 2500eur, tipa clio,corsa,punto,twingo,206 itd, ta klasa Benzinac pozeljno,al moze i dizel ako bas mora :D Split i dalmacija igraju ulogu Moze na PP Trazim vec dva miseca, nema nista normalno. Bio danas gledat neku Corsu 1.2 twinport, fali litra ulja u njoj (od 3.5l sta prima), vlasnik,prvi, "nezna" on ništa. |
Citiraj:
Citiraj:
Isto tako ,moj serija 3 ,F30 ima sipku za ulje (ima i digitlani mjerac na idriveu ali ima i old school shipku). Tako da zavisi od modela/motora/modela a ne generalno ima/nema :). Dok recimo mercedes CDI 220 iz 2002 godine vec nije imao shipku za ulje :(. |
Citiraj:
|
Citiraj:
S druge strane moj F30 ima old skul kazaljke :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedina je mana što je toliko veliko da ti treba vozač :fiju: |
Citiraj:
A ovo za šipku u F30 mi je čudno, taj tvoj redni šestak u F10/11 ima samo senzor, ne i fizičku šipku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kilometraža da je do 150k, al glavno da mi meho kaže da je motor u ok stanju,da ne troši ulje,kakva je kompresija itd. Ne kupujem auto bez mehe ;) |
Citiraj:
Evo ima cak i rezervni dio ako pokidas "dipstick" :D https://www.ebay.co.uk/p/BMW-3-Serie...810/2134887776 |
Citiraj:
Osobno, nakon što su mi na Passatu u (ovlaštenom!) servisu pokidali futrolu dipsticka i zamjensku futrolu tako dobro stavili da su je slomili pri dnu pa mi je litra ulja istekla u par dana vožnje, fizički mjerač mi nimalo ne fali. :) |
Meni su na Audiju u ovlaštenom slomili šipku i zalijepili trakom, izvučem šipku van i gledam koji K
Koji mamlazi Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Cek to u Kanadi?
Primjetio sam i u Genevi da su im servisi kao iz 91 god. dok kod nas to dosta pristojnije izgleda. I vidio sam jedan dućan autodijelova, valjda su zadnji artikl isto prodali prošlo stoljeće, sve prašina i izgledjele kutije. |
Nama u ovlaštenom ukrali rezervnu gumu na Laguni i stavili od Meganea, col manja i sa 4 rupe umjesto 5.
Zabavno kad ti se zbuši guma 50km od kuća u 2 ujutro :fuming: |
Zakon, znači kod mileta u dovrištu ipak najbolje servisirat.
Jer su i po ovlaštenim servisima samo mamlazi ostali izgleda. |
Citiraj:
a bolje da ne poslikam kako su prednju sajbu zamijenili, sljepac bi ju bolje centrirao i da ne velim da su usput slomili plastiku za odvod vode ispod sajbe da mi je pri velikoj kisi napunilo auto vodom ispod nogu suvozaca... :hitthewal::hitthewal: |
Citiraj:
frend jednom pricao da mu je netko u ovlastenom dok je bio na servisu pobrao par audio CD-ova, mislim ono :lol2: :wtf2: zvao lik voditelja smjene, na kraju se ispričali i brijem da je dobio neki paket opreme vrijedan cca 1000 kn za đabe :goood: al ono, diš ić jebene cedeje krast stranci u ovlaštenom servisu, taj je isto neki genijalac majkemi :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Staro, ali možda neki nisu vidli. Servis klime u Opelovom ovlaštenom servisu (BG) :D
|
Ja sam nedavno imao epizodu u ovlaštenom servisu, popizdio sam.
Puno bolje je naći pouzdanog servisera koji nije ovlašteni. |
Evo prilike za jeftino dobiti premijum auto :D
http://www.index.hr/oglasi/audi-a6-2-4-v6/oid/1077097 |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupujem rabljeni auto kojeg bi htio negdje odvesti da se dobro očisti iznutra, obično čišćenje a ne kemijsko. Molio bih za preporuku autopraone na području Zagreba.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |
|