![]() |
|
Kad dodjes na livadu lijevo su klupice ravno stenge i neki spomenik, a staza je desno i sam pratis bijele strelice :)
|
Isla ja na SLjeme ipak :)
Leustekom, Mic, Shoshy i ja. Bilo je puno lakse nego prekjucer. Gore oko 17°C, skoro pa prohladno. Gore bili Sasa, Sam Fisher i Igor i decki su izrazili zelju da bi 18-20 dolje...ili mi se ucinilo :D Uglavnom, spust je bio preeeedobar. Nema prasine, podloga savrsena. Dva manja pada, no nitko nije nis strgao, a nije bed :) |
Citiraj:
Ali srećom, naletili smo na ekipu susretljivih i veselih Pcekspert kolega biciklista koja nas je mentorirala i vodila kroz spust i bilo je zasita odlično. Toliko da mi nije jasno što sam čekao toliko vrijeme bez Sljemena :D Frend je preletio preko prednjeg kotača i fino zaronio jer mu je neki kamen zasmetao, ali nikakvih lomova. Samo mi je žao što nisam imao GoPro hero kameru da snimim jer je zaista bio komičan pad :D:fiju: I glavna izjava spusta - "Ubijate mi flow!" od strane lijepšeg spola :D (Onda znaš da smo se vukli :D) |
Mirta mucki provocira :D
I moram javno odati respect micu za onaj fantastican whip ulet u zavoj. Stari moj, ostavio si me bez rijeci :care: edit: kak mislis 2 pada? Pa ko se sve prosuo? :D |
Citiraj:
|
Danas na vožnji doživih pad te mi je nekim čudom i prokletom nesrećom pukao mikrokomadić nosača za brzinomjer koji ga drži na volanu, taman taj dio koji omogućuje da komp klikne u mjesto.
Riječ je o modelu VDO X2 ŽIČANI, a koliko vidim na stranicama Rog Jome, imaju dijelove za za sve modele osim mojeg. Postoji li način da nađem zamjenski dio negdje, prodaje li još tko VDO modele ? Zaista mi se ne kupuje novi brzinomjer zbog ovog :stoopid: |
Sam Fischer, evo i Destro se vraca za par dana, pa ce mu bit drago da se javite za voznju.
Btw, ako je ovo vama "spora" voznja nakon toliko ne voznje, koliko ste onda brzi kad se stalno vozite? :fiju: |
Ma Sam ionako nema previse pameti :p u svojim boljim danima je mogao dobro pratit :D
|
to su bile vožnje za pamćenje :D
sam u naočalama ala Alan iz hangovera, na glavi frizurica (jebeš kacigu :D ) i opako drapanje niz brdo :D sjećam se jedne 57-ice koju smo odrapili sam na norkaču, destro na x6 (mislim da je taman onda stavio gore onog marza, da je to bio novitet), ako se ne varam bio je i murina tu... ja na prvoj vožnji sa x6-icom i xtc-om naprijed :D ne sjećam se pol staze i zbivanja na njoj :D ali smo dolje bili jako brzo :D :beer: ponovilo se :D |
Ma joj, u to vrijeme sam patio od ozbiljnog pomanjkanja inteligentne percepcije svijeta oko sebe :D
Sad se vraćam stariji i pametniji. Čak i kacigu nosim :D I meni bi bilo drago da se okupimo i provozamo malo :) I btw, koliko nas je uopće ostalo sa hardtailovima? To je čini se izumiruća sorta :) |
od one stare ekipe, ja sam na hardtailu, destro je pola pola, 2 die 4, zubich, shoshy trenutno :D
ostatak ima finu zadnjicu :D od ove ekipe koja se sreće po forumu, sile je na tvrdom, adaksinjo, riceburner, hash (bar mislim da još uvijek ima svog gianta)... uglavnom, omjer je u najboljem slučaju pola pola, premda mislim da među ekipom koja sse češće sreće fulke opako vode :D :beer: |
Oce ko u pon do dragog nam brda?
Jedna fina popodnevna voznjica taman kad ekipa s poslom zavrsi. |
Ja sam za rano jutarnju... Tipa pol 8.
Kustošijanski pa do grafičara pa onda do medvedgrada pa na posao :) |
Ajde, ak mi se nitko ne javi za popodne, idem s tobom ovo ujutro
|
Biciklisti, ajde recite mi da li je ovo oke bicikl za te pare
http://mondo.hr/bicikli/xplorer-escaper-set-xplorer Hvala |
Citiraj:
|
Stavljam bubu u uho;
vikend iza V. Gospe, oliti onaj drugi vikend, preciznije - jedan dan od navedena tri: pon./ut./sri. planiram ponoviti turu Senj-Zavizan, sa spustom po planinarskoj stazi. Tendencija je da voznja bude u utorak 20.8., pa cemo jos vidjet kakvo bu tada vrijeme. Svi zainteresirani su dobro dosli :goood: |
Citiraj:
ako se moze sve hardteilom proci onda sam za :) |
Opa Sam is back! :D
Ekipa pratim vaše vožnje, drago mi je čuti da se Destro vraća u formu, a i da se vozite NN unatoč vrućinama. Ja radim "urbane đireve" po Splitu (Mitsuoka i ostali javite se za Marjan koji put). Nekidan je prophet dobio prvi upgrade, volan: 56kW https://www.dropbox.com/s/4g76lf65w8...2018.28.39.jpg https://www.dropbox.com/s/i14srl0rif...2018.29.21.jpg |
U principu se sve moze (kad se hoce), ali nije preporucljivo ;)
|
Murina, ti se javi :P
Ić ću ja malo kasnije. @nik, kakav si za tu vožnju i u 9./10. mjesec? Ja neću prije 1.9. moć jer radim svaki dan, a od 1.9. ću imat 2 dana slobodno tjedno. ima nas par zainteresiranih iz ST O:) |
aj idemo sutra, kad god ti paše, danas ne mogu :D
|
koja si ti maca... ne znam još kad radim u LK, ali znam da sam na Ludežu iza 20 na Matejuški.
|
KAkvi Ludež? Jel to ima veze s biciklom?
p.s. dobro je ne znat kad radiš |
Preporuka čvrstih 26" obruča (vjerojatno Alex) do 200kn po komadu?
Hvala |
nekaj me zeza net, otok nije Zvečevo nego Zečevo i crkva je Gospa od Zečeva ;)
|
Citiraj:
U LK sam ujutro na kraju, ali radi nekog debila koji stalno baca kamenja na Flinstonesima moram sutra do servisa, usput kad već idem tamo ću pokušat saznat koje mi žbice trebaju za str. kotač. Možda sutra dođe i jedna igračkica koja će ti se svidjet. Uglavnom -> Utorak obavezno vožnja, pokušat ću odradit ujutro, da možemo popodne napravit neki đir. |
Eto i mene iz Jaske, sa kojom kilom više, prežderancije opake.....
Anw stvarno fina vožnjica u subotu, Sam me stvarno iznenadio, iako je kružilo da je brz... Ali prave pohvale idu u smjeru Saše, znam da 18-20 zna napamet u pola noći di koji kamečić viri, ali stvarno je ludo odvozio i općenito me iznenađuje u zadnje vrijeme.... Jel to kriza srednjih godina počela Saša ili nekaj drugo? :D To je to, volim takvu ekipu, pošteno drapanje i pomicanje granica svaku vožnju ;) As for my whip, hvala na komplimentu Šošo, još učim, bude toga još nadam se... Drago mi je u svakom slučaju da se primjeti..... @Miki jel tebe više uopće očekujemo u Zg? @Destro kad ti opet letiš s nama? @Nik kolko bi bili cca troškovi izletića, bio bih zainteresovan mnogo a i slobodan sam taman pon, uto i sri :D |
Mic, ljeto je :D
Mits, javit ću ti sutra kakvi su, vidimo se u utorak ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |
|