![]() |
|
Citiraj:
Odlično izgleda. Osobno mi se ne sviđa ta sivo smeđa kombinacija ali da je ogroman skok od C_1, nema nikakve sumnje. Palčevi gore. :goood: Infotainment mi se čini nekako spor - narušava cijeli doživljaj modernog i naprednog. Za ispeglati I guess. |
Infotainment kao da je na procesoru iz SGS2 i uvrh glave kitkatom. :D
|
Infotainment je kao samo mock, al nije na C1 bio nesto bolji, tako da ne znam.
|
Citiraj:
Kaj mislite hoce li hammond opet dobit rimcev auto? :D |
Mislim da da, posto mu je slika kad se ode u guest mode, i za gasenje pozara trolla hammonda, suradnja se nastavlja :D
|
Citiraj:
Inače Fijat i plin, najbolja kombinacija :roller: Nešto si se uzjogunio čim vidiš riječ švabo cc.. Najbolja 3 frenda su automehaničari, tako da vidim iz prve ruke Očito nisi u toku. Digni haubu bilo kojeg talijana u zadnjih 10-15tak godina, sve je Boschevo, sve. osim motorića brisača i sustava ventilacije koji su Denso. A i na ventilaciji, motorići klapni su Bosch. Tako da aludiranje na kvarove na talijanima, se svodi na kvarove marke Bosch VI švaboljupci se uopće ne znate šaliti, jako ste ozbiljni :roller: |
Citiraj:
zagrebacka@policija.hr |
Znači, ne postoji niti jedan C1 kojeg netko vozi po cestama, ali već dolazi C2...jbmti što meni nije stari papnuo 500mill :D
|
Evo, samo sam čekao kad će opet počet priče o Rimčevom starom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja mislim da je Fiat premium brand, nemojte tako :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Komentar je bespredmentan, jer je C_1 čisti marketing. Ovo tek je nešto što će se, barem prema najavama, prodavati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne moraju biti niti policajci. mogu biti kadeti iz akademije ili oni pomoćni prometnici sa križanja. |
Citiraj:
Prave recenzije auta nema, samo marketing. |
Nešto novo:
https://www.youtube.com/watch?v=-tKDGV0Y5dk ... i nešto staro... i meni ipak ljepše: https://www.youtube.com/watch?v=oKkUAadIUe0 |
Citiraj:
Svaki dan popizdim nekoliko puta na takve situacije. Da imam neki stari krš, jebo me pas ak se ne bi zabio u lika, tek toliko da u dam do znanja da mi oduzima prednost. Tim više što takvi likovi najčešće voze neke mrcine od 50+k eura... Meni se to svakodnevno događa na križanju Ozaljske i Nehajske, te Ozaljske i selske, u smjeru zapada. Dakle ja sam budala jer čekam 10 min 3 semafora, a on je genijalac jer se sjetio koristit traku za lijevo i onda se ubacit prije svih nas... :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Citiraj:
Pa ajmo ovako, Lambo Sesto Elemento, proizvedeno ih je koliko ono? 20? Odeš na YT i imaš bar 4-5 videa različite ekipe. Ili još bolje Veneno njih ima otprilike koliko i C1, bar prema navodima. Koliko C1 videa ima a da nije Rimčev? |
i C1 i C2 su gotovi auti, iako u biti i služe cijelo vrijeme za testiranje komponenti.
Ali fascinantno je ako su sami razvijali autonomni sustav, ok, senzore i kamere ne mogu napraviti u RH, al ako su iz tih komponenti, sastavili i programirali sami taj sustav i to još u RH-to je već i pisanje povijesti |
Citiraj:
Baterije nebi izdrzale, sa C2 se hvale da bi mogo 2 kruga napravit oko Norschleife jer napokon imaju dovoljno dobro hladjenje baterija/pogona. A sto se tice normalne voznje, progooglaj Paul Runge-a i kolko je lik u biti chill sa time da da auto novinarima i svima i da se taj auto use-a i abuse-a i radi kilometre na stvarnim cestama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije ni ovo loše |
Citiraj:
Po meni su te usporedbe i komentari tipa "koliko si ih vidio na cesti" i "video a da nije Rimčev" uzaludni. Auto je koncept i takvog ga treba promatrati. Od tih 7-8 ili koliko ih je već proizvedeno, svaki je defaktko drugačiji. Zato i nema poštene recenzije/videa kao za Sesto Elemento. Od C_2 očekujem recenzije "4-5" različite ekipe kada im krene u prodaju. Uostalom, vidjet ćemo kroz naredne godine. |
Rekli su da će proizvesti čak 150 komada C2. To će biti zanimljivo
|
Na Jadranskom mostu jedino ljeva traka nije razvaljena grabama i betonskim zakrpama, uvijek ljevom prodem te zakrpe i grabe pa ulazim u srednju i skroz desnu... ( u guzvi je desna najprohodnija jer ju pustaju 2 semafora i najmanje ljudi se mergea u nju). Selska na most kad je spica i najdulja kolona, iz ljeve lovim nekog tko tipka na mobu i kasno krene pa ostavi mjesta, srecom ima ih uvijek, nikad ne idem do semafora pa zicam pustanje ili do kraja ljeve na mostu..
|
Citiraj:
Nemojte me zezati, takav auto, marketinški ili ne, odvozi krug gdje voze svi auti...a ne da 10g prije na forumu pitaš što znači +, a što - na bateriji, a 5g nakon radiš superauto :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://s18.postimg.org/46vla4vjp/slavonska.jpg Ovdje idioti redovito šišaju po ovom iscrtkanom dijelu Ne kužim zakaj je policiji problem stat i naplaćivat kazne, pa za dva dana bi nakupili valjda mjesečni proračun postaje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |
|