![]() |
MyBackup Pro koristim od Desirea, dakle već više od 5 godina. Budući mi je Desire bio rootan i kasnije Xperia Z, mogao sam raditi i radio sam ovo što ti želiš.
Evo, sad sam baš probao i nudi mi samo app backup. Kad je mob rootan, nudi apk+data. Znači moraš imat root na mobu kojeg backupiraš i root na mobu na koji restoraš. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Radi bolje od titanium backupa?
Poslano sa mog GT-P5210 koristeći Tapatalk |
Ne znam, nisam TB koristio za bekap jer mi je ovaj radio uvijek dobro. Sa TBom sam "nasilno" freezao i uninstalirao aplikacije koje mi sustav nije dozvoljavao.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
A free verzija je slaba?
|
Napravi si backup samo aplikacija koje ne mozes postaviti bez prijasnjih podataka ili imaju jako puno podesenja, tipa mPbz, custom launcher podesen itd
Kaj ce ti backup viber, whatsapp, messenger kad se ili u njima moze napraviti online backup ili direktono s servera imas stare poruke. |
Na whatsapp kopiras cijeli njegov folder..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Edit: davno davno nisam ništa flešao , ali mm mi je po difoltu povukao dosta toga kod upgradea koliko se sjećam. I mali tip : ako ga ne koristite, isključite isti (backup restore) , voli držati mobitel budnim, ne troši puno, ali kad zabudali , drži budnim. Provjereno battery historianom . |
Citiraj:
|
Uveo je viber opciju backupa u zadnje 3 verzije, pod settings pogledajte, ručno se mora napraviti.
Sent from my A0001 using Tapatalk |
da li postoji neka dobra android aplikacija za nekretnine
da li postoji neka dobra android aplikacija za nekretnine ? i koliko para je potrebno da se izradi
|
1. Ne znam.
2. To ti je kao da pitaš koliko para treba za auto. Između nula i beskonačno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko da je problem nabaviti milijun dolara, to je small loan :D
|
Zna netko koja je zadnja dostupna varijanta google keyboarda koja u HR layout ne gura i čđžš tipke? Ili ako ja slucajno ne vidim, kako ugasiti te dodatne tipke?
|
Citiraj:
Nisam još tražio kako ugasiti ali totalni fail su te naše tipke, još su i krivo postavljene :) Edit: može se ugasiti, huh. Google Keyboard settings -> Preferences -> Custom input styles -> (+) -> Croatian / QWERTZ -> Add -> Enable i ugasiš Croatian language, ostaviš samo novi Croatian (QWERTZ). Phew! |
ajde da se nisam vec igrao s tim, ali u cijeloj prici nisam primjecivao novi jezik na listi "croatian (qwertz)". jos gledam, daj me nemoj zafrkavati, nema sanse :D tnx, radi ko zmaj! One handed feature napokon ima smisla :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakogod, definitivno padam benchmark na strelici gore lijevo/hamburger tipki heh |
Pozz, jedno banalno pitanje ali prvo da pojavom situaciju. Imam 3 google acc od toga je samo jedan aktiviran za trg play. Zabunom lliknuo u app na drugi acc i sad me traži da njega aktiviran ali ja to ne želim. Kad odbijem zahtjev samo me izbaci iz app i ne da mi da išta drugo napravim osim da aktiviram taj drugi acc na play. Znači na mobu mi ne daje nikakvog drugog izbora. Što mi je činiti?
|
Probaj u postavke -> aplikacije -> nađi Google Play i izbriši mu data i cache
|
danas mi je došlo ažuriranje za google keyboard i nakon toga su mi se pojavila naša slova(čćšđž) na tipkovnici koja prije nisu bila tu nego sam ih dobio dužim pritiskom na czs, kako to maknut pa da i dalje bude stara tipkovnica?
|
Prefrences-custom input style, i dodaj croatia qwertz.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
molim vas preporuku aplikacije za pracenje potrosnje baterije. mislim da mi nesto trosi bateriju, a ne mogu skuziti sta.
|
Citiraj:
Poslano sa mog Le 1 Pro koristeći Tapatalk |
Isprike ako je već negdje spomenuto ali nisam našao preko tražilice. Frend pita dali ima za android neka vrsta free keyloggera ili spy softwarea. Čovjek bi kao svaki pravi hrvat i kršćanin špijunirao ženu.
Ja sam googlao i probao neke apk_ove ali to je sve štanga. Može i na pm info. Fala |
Here Maps postao Here WeGo
http://360.here.com/2016/07/27/goodb...-to-here-wego/ |
Citiraj:
Pouka: Zanemariti ako kaže skretanje u sumnjive ceste. Slijediti glavnu cestu i promet. :goood: |
Da, vjerovatno treba odštrihirati unapproved roads prije. Meni se isto desilo, samo sam ja nekih 5km išao u neko selo.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Meni nije jasno zašto karta RH za Here je 300+ MB, a za IGO 15, druge države da ne spominjem. Jedni komprimiraju, a drugi ne?
|
Pretpostavljam zato jer u Here mapi imaš integrirane poi, buildings,... dok kod iGO-a imaš posebne fileove za to. Doduše, znam da je njihov zbroj 300Mb, ali...
Osobno Here ionako ne koristim. Držim se iGO-a već dugi niz godina i samo ubacujem nove fileove u njega. |
Imam par jednostavnih pitanja u vezi google drive i google photos.
Koja je u biti razlika ? Google photos radi automatski backup slika i videa, a Drive ne radi automatski backup ? I ono najbitnije, ako izbrišem slike sa mobitela jel mi se automatski brišu i sa google Photos kada se sljedeći put sinkronozira odnosno napravi backup ? |
Razlika je da nije osmišljano za isto.
Drive je osmišljan za dokumentaciju itd. Photos je baš za te slike. Ako obrišeš s mobitela nebi smjelo obrisati s drive-a. Bar je tako na kompu. Jedino ako obrišeš iz core datoteke, onda ide automatski, ali te pita prije svega. |
Ma znam, možda sam se krivo i izrazio.. Prebacit ću slike sa kompa i moba na Drive ako nešta rikne da imam u cloudu.
Mislim da mi je najjednostavnije sve stavit na Drive po folderima, pa me zanimalo gdje tu Photos dolazi.. Koliko sad vidim Drive ima opciju da automatski vuce slike iz Photosa. U biti bi mi trebalo potvrdit jel brisanjem slika na mobu automatski brisem slike s Photosa a samim time i iz Drivea? |
Ako na mobu brises fotku kroz Photos app onda se fotka brise na mobu, a u cloudu se salje u recycle bin. Ako brises slike na mobu preko neke druge galerije ili file explorera, Photos ne brise nista iz clouda. Ako formatiras mob i karticu i instaliras Photos, cloud se ne dira.
Ne znam kako se Drive ponasa ali posto on niti nema sync mogucnosti vjerujem da se ponasa kao dummy file browser i samo prati sto Photos radi. |
Ok, hvala. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |