![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
skroz sam novi u kodiju i toliko mi je kompleksan za podesiti da boli glava, a k tom eje došao s gro pluginova za koje nemam pojma čem služe i najradij ebih ih sve obrisao al se bojim da će mi trebati za kasnije tj. da s eneki plaćaju? box je tanix TX9 pro, kodi je 17.2 (mislim) |
Citiraj:
velim, instaliro MPC HC i radi odmah bez greške, šta je problem s VLC neam pojma |
jel može kodi playat .iso 3d bluray (frame packing način 3D-a)
|
Citiraj:
from x720 |
Citiraj:
Citiraj:
Trebao bi pobrisati taj predinstalirani kodi i sloziti ga iznova. Sto jednostavnije sa najpotrebnijim addonsima. Ljudi stavljaju po 15-20 addonsa, a realno sa 5-6 ces zadovoljiti sve svoje potrebe. Ako ne planiras koristiti android OS razmisli o libreelecu. To ti je Kodi sam za sebe ispod kojeg se vrti nesto minimalno linuxa, a cijela stvar funkcionira savrseno. Ovisno o boxu tj. hardveru u njemu ... trazis odgovarajuci libreelec. Libreelec se boota sa SD kartice, dok android OS ostaje netaknut u nand memoriji ... sto znaci da nemos nista syebat :) Ja imam poslozene kolekcije na NAS severu bas onako kako si ti naveo gore, a sto ti radi probleme. Uvezi svaki folder pod files pa context menu/edit source i tu odaberes ovisno o tipu foldera ... Movies ili TVshows i pokrenes scan. Kodi ce kreirati librarys a scraper ce povuci fanarte, thumbove, covere i ostale điđemiđe. Citiraj:
|
@Ziiky jesi na zadnjoj verzije LE?
zasto je discontiuned, na sta se developer sad prebacio? from x720 |
Pojma nemam... Podesio sam libreeelec da mi se automatski updejta tako da nisam dugo zašao na forum.
Sta se desava? |
Citiraj:
nego, jel imaš preporuku za tih 5-6 addonova? ono za što meni androidbox tj. kodi nja njemu služi je - gledanje filmova i serija s NAS-a - 95% - strimanje HD filmova i serija s neta/servisa za takve stvari - 3% - gledajne YT kanala - 2% - mogućnost gledanja TV streamova EDIT: kako se može promijeniti korisnik za pristupanje NAS-u? zeznuo sam se i upisao admin usera i to bih želio promijeniti a neznam kako |
Ne nalazim nigdje po netu kako dodati privatni tracker u privatne providere u quasar burst addon.
Zna netko mozda? npr. ThR ili Ipt tracker |
Doslovce sam uguglao taj addon i ovo ispadne
https://howtomediacenter.com/en/inst...ar-burst-kodi/ Nego zeza li koga opensubtitle pretraživanje? |
Krivo si me skuzio
Ja znam sve to ali me zanima kako u kod od burst addona dodati providere za privatne trackere koji nisu na popisu kao npr. thr,ipt,bithdtv itd. nemam nijedan od ovih privatnih trackera koji su pona popisu u burst addonu pa bi dodao svoje |
Citiraj:
neznam ni ja tocno sta je bilo, samo stoji discontinued u naslovu.. mozda radi na LE 9.0 koji je u beti ili alphi.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...439cb3ab2c.jpg from x720 |
Pisali su par stranica prije posljednje, no biggie :
"Announcement: Krypton builds are now discontinued Help Adamg, Afl1, Raybuntu and Codesnake with upstreaming for the best Leia builds possible." |
Molim pomoć:
1. podesio sam da mi kao defaultne titlove traži hrvatske. E sad, naiđem na film i za njega ima samo engleski i srpski no u filmu mi nudi samo engleski? Jel to neka greška da mi ne nudi i srpski tj. dal se da kako podesiti da mi nudi sve balanske jezike? 2. podesio sam u opcijama za TV kanale da mi traži kanale s liste. Skinuo sam jednu takvu frišku listu ali ne vidim nikakve programe u njoj. Jel me može tko uputiti na neku radeću listu da vidim dal to uopće radi? Bilo bi odlično da lista ima ove dječije tipa RTL kockica i nickelogean na Hrvatskom 3. da li se može podesiti automatsko snimanje s TV kanala? Tipa da podesim da mi s RTL Kockice snima određeni crtić? |
Treba li za Quasar instalirati nekakve "source-ove" odakle će tražit filmove i serije ili?
|
Citiraj:
from my x720 |
Jel moguce koristit ipt,thr,bithdtv sa quasarom i burstom?
Nemoguce da svi koristite ove public trackere koji dodu po default.Moze i na PM odgovor |
Citiraj:
from my x720 |
ja bi htio koristiti iptv,thr zbog sinkroniziranih crtica al neznam python jezik da dodam u providere te trackere ak je moguce uopce
|
Ok, što je trenutno aktualno kao zamjena za Genesis?
Nešto što ne radi preko torrenta, već da streama odnekud. |
Ja sam sebi nedavno stavio Genesis Reborn i Neptun Rising. U kombinaciji sa Real Debrid ja prezadovoljan.
|
Tako je. Neki od aktuelnijih stream plugina + RD.
|
A Real Debrid je kao dodatak za dodatne Source-ove ili?
|
Da, dodatni sourcevi.
Elementum solidno radi, uz njega nema potrebe za debridom. |
Budem probao, a ako ih više instaliram, Quasar, Elementum, mogu li jedan drugome smetati tipa da se ruše štekaju itd?
|
Citiraj:
|
koliko gledam, taj realdebrid je cisti fejk, nema razlike da ces imati bolje streamove.
ili? |
Ti si fejk je..te! Jel uopce znas sto je Real Debrid?
|
pa koliko google zna tolko i ja?
slobodno uputi na vise kvalitetnijih informacija |
Uzmi mjesec dana i probaj. Nije skupo.
|
Citiraj:
Ja stalno uzimam po 3 mjeseca za 9 eura, sitniš. Ima i opciju za download torrenta preko njih i sa svih podržanih servera možeš skidati sa nekim dl managerom po izboru. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam prezadovoljan RealDebridom. Bez njega je gotovo svaki stream plugin skoro pa neupotrebljiv i beskoristan. Uzeo sam najprije mjesec dana jer sam bio skeptican, a onda kad je to isteklo uzeo pola godine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nauci ga nema druge :) |
Citiraj:
Nego, jel koristi tko od vas vpn i koji? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako da nije sve tako jednostavno kako izgleda. Pogotovo ako sajt zivi od reklama. Nema sanse da dopuste tako sta. Mada mislim da ipt i thr nemaju nikakve reklame. A zbog seed politike ta 2 trackera bi bili idealni. Thr ujedno zbog domacih sadrzaja kojih je krcat... Ne treba ni spominjati Edit: mozda bi mogli pokrenuti raspravu na njihovim forumima pa pitati "kako sta" i tko bi mogao :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |