![]() |
Citiraj:
ma samo neka padaju itemi dobri pa da mi sebi opremimo likove pa će nas bolit k za AH i ekipu :D |
prvi dan sam proveo 12 sati pred kompom i ništa od dobrih itema na MP 3 pa Mp4 i MP5, jedino sam skupio 2 ključa s act 1, s drugih actova niti čut od ključeva :D
drugi dan počnem ujutro i u roku 3 sata na MP1 počne padat sve živo :D :D . I ključevi. Ko tu koga prc prc u glavu :D. Bilo je još par legendarya ali sam ih salvageao. Ja se više ne mičem od MP1 :D http://www.pohrani.com/t/i/OI/2pZMO2Ad/itemi.jpg |
pa sve su vam to postoci, naravno da se može desiti da će u određenom trenutku vam pasti više nego na mp3 or so, nego na mp1. Ali činjenica je da sa većim mp vam je i veća mogućnost za bolji drop. eod.
|
Citiraj:
Krivo. Sa većim MF je veća šansa za bolji drop:) A veći MP daje veći MF. E daj mi recite vi koji ste na višim MP, do kuda vam max ide mf? Jer je na mp1 cap na 400% a na mp2 čini mi se 420? Znam da ima negdje al mi se neda kopat :D Fakat ne vidim problem u padanju cijena? High end stvari su ionak zadržale cijenu tak da su svi sretni- noobovi si mogu priuštit ok gear napojon a ekipa koja farma za pravo će i dalje dobru opremu moći skupo prodati. |
Evo pocea sam i ja igrat, sa barbarom na normal, MP10.
Danas prvi legendary u "Leoric torture chambers", neki belt sa 26 armora :D Ja sam uskoro lvl 20... Dali mi ovaj templar krade dio XP-a kojeg dobivam kad ga vucaram sa sobom? Kazu po internetu da nije. |
S novim patchem definitivno je bolja igrivost. Dobijaju se bolji itemi, i leg padaju bolje nego prije ( sad o kvaliteti...). No, skužio sam jednu stvar. A to je, naime, da mi se bolje isplati igrati mp1 i nakrcan s mf (oko 320%), prolazim bez stajanja, bude ok drop.
Igram mp6, ide to, ali oduzima jako puno vremena, tako da sam s itemima efetivno tu negdje ( a i imam gear koji nema baš takav mf). Tako da ono, recimo kad igram s ekipom i ono đoramo iteme, onda je mp viši zakon, ali za sp mi je jedinica nekako najbolji "bang for buck" |
Citiraj:
napisao si isto što i ja :D Ali nekad će ti pasti više sa manjim mf :) Normalna stvar, to su postoci. Mislim da je važno da ostane faktor sreće u svemu tome, tako da bi itemi ipak održali nekakvu vrijednost. Vidiš da svi počinju whinat za padanje cijena.. pa logična stvar, više dropova, manje cijene. Nemoš i ovce i novce. U jednu ruku, neki bi voljeli da svima padne isto u 8 sati igranja. Po meni to nema baš nekog smisla osim što bi svi onda samo nabijali sate. Ovako ja upalim sat dnevno, pa mi se desi legendary tu i tamo :D |
Meni je danas pao tormentor al nije neki primjerak možda za 150 k ako...
|
Citiraj:
Poanta je da se nađe pravi omjer brzine prolaska i MF-a. Inaće se slažem sa svim :) |
Trenutno ActI sa MP1 na Fallen Angel Quest sa posjetom Festering woods-u...
Dobar za skupljanje golda je i MP10 Act I na Hell težini, itemi su sranje al gold pada skoro ko na Infernu dok je na ActI Hell-a i sa MP10 malo toga kaj može ubit neki lvl 60 lik tak da nema troškova na popravke... Za jedno popodne se protči cjeli ActI sa cca miljom golda kao rezultatom... |
Citiraj:
|
IK i onda intelligence zarola..o jebote igra :S
|
Meni po običaju padne žešći legendarni đubar (neki shouldersi lvl 58), i rekoh neću prodavat nego ga idem salvageat - i dobijem jebena tri konjska kopita! :hitthewal:
A obzirom da nisam igrao sa monkom, ne znam vrijedi li ovo šta? http://www.pohrani.com/t/3A/GB/4zgNYupv/fist.jpg |
Možda 100-ak k
|
Citiraj:
Ak nekom treba moj stari helm sa slike nek se javi. Dam ga za samo 3 milje ( prodan za 25 pa nist od toga). |
Citiraj:
btw umjesto Nerves of steel stavio Superstition kao pasive, i moram priznat da je puno puno lakše! |
Ma meni je fascinantno kako neki predmeti idu a neki ne, evo recimo ovaj gear sam vec 2 put nudio na AH i nikako da ode (50k buyout),
slika: http://www.pohrani.com/t/A/lt/3HCAwlY8/ohoj.jpg stavio treci put i maknuo buyout i evo maloprije je vec bio preko 450k (nisam ss napravio, ovo je stari od prije par sati) a onaj Legendary helm Split Dusk za WD, ako nisam dosada sigurno 6 komada dobio ingame, evo i maloprije, a ide po 12500 zlata max, vise nema sanse za njega dobit, ima ih ko šuge. Veceras neznam u cemu je bila fora, ali sve plavo sto sam stavio na AH po 5-7k je oslo odma, ama bas sve od level 8-15, kako farmam Act II Normal tako stavljam na AH i prodaje se u par minuta, jedno 30-tak predmeta raznoraznih, fina svotica se nakupila. Valjda takav dan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali je ionako igram S&B style, CC i CD na defaultu (5% i 50%), a za dizanje DPS-a iskljucivo koristim STR i IAS (IAS je jako dobar i za LoH) uz naravno weapon. Sporije ubijam, ali i puno teze ginem. Cak sam u 1.0.5 poceo koristiti Threatening Shout jer i on sasvim fino dodatno smanjuje incomming damage sto jako dobro dodje nakon brutalnog nerfa War Crya. Sad mjerkam dobru priliku za Mempo of Twilight zbog IAS i jos da ubodem neki primjerak sa gomliom STR. |
jel vama pada onaj legendary "gladiators gauntlets" ? Evo meni već treći a smeće do bola.
|
Zna li itko objasniti zašto tako pada cijena radiant gemova??? :wtf2:
Gledam emerald danas na AH dođe cca 11mil a ja svoj platio 19 i bio sretan jer je dan prije bio 24! I sve to prije max 2 tjedna! |
pa jednostavno. Pada više gemova od patcha.
|
Citiraj:
A sve i da imaš u stashu 729 kom perfect square emeralda npr evo odokativne cijene izrade radianta: Perfect square - 243 * 30,000 - 7,290,000 Radiant Suqare -81 * 50,000 = 4,050,000 Star - 27 * 80,000 = 2,160,000 Flawless STar - 9 * 100,000 = 900,000 Perfect Star - 3* 200,000 = 600,000 Radiant Star - 1 * 400,000 = 400,000 Jednostavna računica kaže da je to preko 15mil a nisam računao 1631 tome of secrets! (pretpostavka je da ih svi imaju i da su praktički džabe!) Pa onda još oduzmi 15% kod prodaje... Jel moguće da je odjednom toliko ljudi otišlo i radi rasprodaju inventara? |
ima li netko problema s padom FPSa u određenim situacijama? pred 2 tjedna sam stavio friške windowse na novi SSD... diablo 3 sam puknuo SSD tako da više nema onog "štucanja" na početku, kao što je bio slučaj kad je sve bilo na hardu...
neko vrijeme je sve bilo OK, ali evo, zadnja 3, 4 dana svakih par minuta kao da mi FPS padne ispod 20-25 i baš se primjeti da igra više ne ide fluidno... čim stavim pauzu i ponovno se vratim u igru, dalje je sve dobro... ali za par minuta opet ista priča... što se drivera tiče, bili su 12.8, a jučer sam stavio 12.9 beta ali ista stvar... danas ću probati staviti neke starije, ali nekako sumnjam da je u driverima problem... konfiguracija iz "Moj komp"... |
iskreno, meni to odgovara, da se ne mučim s skupljanjem tih dragulja već da ih kupim po pristojnoj cijeni.
|
Citiraj:
a kao to je loše, možda je vama koji živite od prodaje itema na AH, al meni koji samo uživam u igri nema ništa slađe nego kad vidim kako iz tjedna u tjedan cijene idu dolje. :D dapače, i sad su mi neke stvari preskupe i ne mogu si ih priuštit, a kamoli kad su cijene bile kakve su bile prije dva mjeseca. blizard vam je dao dovoljno vremena da se obogatite, sad je red da i sirotinja omasti svoje brkove. :D |
Citiraj:
|
meni igra piči čak i bolje nego prije, jedino sam primjetio kao i vi da mi u par navrata na početku "trzne" i znam mi ponekad trznut kad napravim nagli pokret mišom, al to je stvarno rijetko. ne znam, meni nakon ovog patcha se čini da je igra stvarno već sad puno bolja nego kad je izašla. a vjerojatno će za koji mjesec izać novi patch, s vjerojatno nekim novim dodacima tako da nemam nikakve zamjerke blizardu osim činjenice da nemam soluciju da igram igru off line. sve ostalo mi je i više nego ok, dok ekspanzija ne izađe imam vremena se igrat i uživat pošteno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mrvicu više ispalo :D |
Ja ne vjerujem dropao mi witching hour na prvom packu u core arreat na mp0
http://www.pohrani.com/t/1X/dn/43QRP...ching-hour.jpg 50milja vrijedi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel toliko teško pogledati na AH kako se kreću cijene? Posebno sad, kad su uveli desni klik > "Search for similar items" . |
lol nisam znao za search for similar items
|
Citiraj:
Citiraj:
Stavio sam ww + volcanic na primarry attack i furius + dreadnougt na sec, imam još revenge + provocation, owerpower + momentum, TS + Falter i WotB + Insanity i NOS, Superstiton i TaN... Stvar funvionira otprilike ovak zatrćiš se među mob kad ih se skupi oko tebe 10-ak opališ Owerpover i TS i ww kroz njih... Ak ima gadnijih elita WotB prije neg počne spin... Ovo gore obično daje pun rezervar fury-a što je dosta za pobit 99% toga... |
Citiraj:
čestitam, zaslužio si svaki novčić. :D da ne govorim kako bi mom monku ovo dobro došlo, al neka neka se muči malo. :chears: |
Citiraj:
:) kako, tko? Ne vjerujem :D pa to fakat ne vrijedi vise od parsto K :D Ali gratz :) |
Kako male stvari čovjeka vesele! :D
Prodam taj fist weapon preko svih očekivanja i onda slučajno nađem ove 'lače (neko gadno podcijenio) i hop skoro 6mil u roku 15min a ni oro ni kopo! :D http://www.pohrani.com/t/G/Bw/43bTOpm5/lace.jpg http://www.pohrani.com/f/27/7B/4XKV95Mi/sold.jpg |
Današnji ulov :goood:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:29. |