![]() |
Nemam pojma :D vrijeme je za novu xD
Najvjerojatnije od tog kaj često povučem podlogu prema dolje tako da mi ruka nije na rubu stola :D a možda i od čiščenja i pranja ma ko bi ga znal |
Ne diže mu se podloga, već ima bijelu crtu koja ovako na prvi pogled izbacuje kao da je dignuto.
|
Citiraj:
Vrlo dobro složeno sa strujnim kablovima |
Treba još nanovo pokrečiti jer smo imali radove pa se nešto boje sljuštilo
http://www.pohrani.com/f/3i/Q6/2LXyK...026-111356.jpg |
Prekrasan zvučnik :goood:
|
Nije ti monitor visoko?
|
Citiraj:
|
zanemarite zid jer je prijasnji prozor pustao vodu u sobu svaki put kad je kisa padala, zato i jest sad saren i odvratan
no pustimo zid, ovo je moj radni prostor stolica, stol, kutije za zvucnike i polica sve rucno radjeno http://s13.postimg.org/ihqbnvn8j/121...92992476_o.jpg http://s8.postimg.org/8vux1r06p/1218...63568784_o.jpg |
baš razmišljam da nema boga da bi uspio uptavljat mišem na ovaj način :D
pre mala podloga, bježao bi s nje.. |
Meni čak nije to, nego što su miš i tipkovnica nisu na istoj udaljenosti, a lako moguće ni na istoj visini.
|
podloga mi je taman samo mi je zao sto nije crna, nisam je nasao
sto se tice tipkovnice, inace stoji odmah pored misa na nosacu koji se potavlja na naslone za ruke kasnije objavim sliku kako to izgleda EDIT: ovako to izgleda http://s7.postimg.org/h64bqmjav/1218...30559658_o.jpg |
kak ti je to dovoljno za manevriranjem miša :D
možda sam ja malo ''razmažen'' jer godinama koristim Razer Golathus L podlogu pa nisam kompetentan |
namjestio sam dpi oko 2cm u svim smjerovima tj koristim samo centar podloge tako da mi je i vise nego dovoljno te mi tako super odgovara i za gaming i za surf
to je velika podloga (toliku uzivo nikad nisam vidio :D ) uzeo sam sharkoon shark force mis i preporodio sam se naspram onih jeftinjaka po 40-50kn |
Tak sam i ja, meni je dosta radijus od kojih 15 cm za upravljanje mišem, ne volim kad moram micat miš ko da veslam :D
|
|
|
Sto je to, el to na poslu ili doma
|
1 privitaka
Bas me interesira dali vam je non stop tako uredno kao kad fotkate za forum :)
Kod mene je u većini slučajeva ovako |
Hahaha rep up bro, žena bi me P.R.I.B.I.L.A. pa natirala da misec dana radim kućanske poslove - da ovakvo "šporko" rublje izađe u javnost ;)
|
Hahahha, mene ima na par adresa pa se mogu uvik izvući da ne stignem na sve strane.
Nekad kad bi mi mater upala u kuću slušao bi o tome tjedan dana, ipak je odustala nakon dugo vremena borbe :D I ovo je kreativni nered :p |
To ti je neuredno? Kod mene tako izgleda nakon 2 dana ciscenja :D :D :D
Moji su cistunci totalni. Stari carape slaze po vrsti (za odijelo, trenirke...) i po boji. Kosulje su mu slozene po boji, kao i majice. Cisce i uredjenije nego apoteka. Stara je jos gora od njega. A ja? Kao da nisam njihov. No ozenio sam curu koja je ista kao moji starci. Pa sam se sad prisilno naucio sklanjati iza sebe i pocistiti. No zato mi je ured i dalje totalna koma. I sad me to pocelo smetati pa barem jednom tjedno pocistim. Uzas na sta sam spao :( |
Meni se moj ured i kucni dio ne slika zbog nereda, bas cu morati pa da vidite sta su hrpe papira..
|
Citiraj:
|
Hvala :)
To je bila starogradnja pa kad sam sve srušio sjeo za komp i iz glave nacrta u pola sata i ispalo kako je ispalo, jedan prijatelj iz djetinjstva ima firmu koja radi sa knaufom pa je i on dosta tu utjecao na kompletan stan sa svojim idejama.. Mileni i ja imam curu koja slaže točno kao i tvoji doma pa se brzo prilagodila meni, makar je kod nje još uvijek sve po špagi :D Plus ne znam koliko se vidi, sa lijeve strane komp stola je košara, moje najdraže biće koje pusta dlake većinom godine, usisavanje svaki drugi-treći dan.. |
1 privitaka
Jedna s joba, doma je puunoo neurednije :D
Citiraj:
Kak bi ja htio takav komad svog bunkera :) Za psa ti svaka čast, ja nebi to nikad mogao imat psa il bilo koju sličnu životinju unutra. Ne podnosim dlake na nekim mjestima. |
Citiraj:
Sto se tice zivotinja, na stranu zajebancija, no obozavam pse. Ali mi nikad ni jedan nije usao u stan/kucu. Niti ce dok sam ja ziv. Jos se sjecam svoje bivse. Kraljica je zivjela sama u stanu na krugama, a roditelji imali kucu negdje u zagrebu (zaboravio vec gdje). Hodali par mjeseci i doci ce ona jedan dan do mene. Pokucala, otvaram vrata kad njen pas s njom. Rekoh super, stavimo ga na balkon. Ali ne, on je jadan osjetljiv pa mora unutra (iako je ljeto!). Lijepo objasnio da nema sanse da mi hoda po stanu. Nakon par minuta kad je skuzila da sam mrtav ozbiljan otisla je i vise se nikad nije javljala na mobitel :D |
Citiraj:
Citiraj:
P.S. Kakav ti to WiFi, antene kontra okrenute, ama nece lap ulovit signal :D |
Citiraj:
|
počni ti vjerovat docking stationu :D
|
Blasfemija imat takav lap bez docka...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |