PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248955)

panda505 09.04.2014. 00:03

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2576092)
BvB je jednostavno išao na fizičku snagu i odmornost tj. nadtrčao je RM, što je bilo i za očekivati jer su jedino takvom taktikom mogli parirati. Njihov ritam od 1 utakmice tjedno (i odmor tijekom čitavog 1. mjeseca) se pokazao kao osjetna fizička prednost nad Realom koji igra svaka 2-3 dana. Očekivano teška utakmica, u svakom slučaju

Bullshit.

U zadnjih mjesec dana real uopće nema više utakmica od Dortmunda, tak da ta priča pada u vodu.

dh41400 09.04.2014. 00:05

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2576094)
Bullshit.

U zadnjih mjesec dana real uopće nema više utakmica od Dortmunda, tak da ta priča pada u vodu.

Ajd molim te ne pričaj bedastoće ako ne pratiš tu ligu ;)

A da ni ne pričamo o snazi i konkurentnosti klubova između te dvije lige ...

Hamm 09.04.2014. 00:09

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2568110)
Briješ da nema engleza? :D Ja brijem da je CFC u finalu i diže kantu. :)

Citiraj:

Autor buljo (Post 2568111)
Kantu vode da se poliju nakon hladnog tuša sa psgom :D

Kaj je buljo? Di su buljavo moje? :D

CCCCCHHHHHEEEELSSSEEEEAAAAAAAA

Carefree, wherever we may be
We are the famous CFC
And we don't care
Whoever you may be
'Cause we are the famous CFC

p.s kaj brijete na Ibru? Svaka čast liku ali nije nikaj ni napravio u prvoj tekmi. :)

panda505 09.04.2014. 00:10

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2576099)
Ajd molim te ne pričaj bedastoće ako ne pratiš tu ligu ;)

Nemoj niti ti. Istina, Realu je teži raspored jer nemaju zimsku stanku (barem ne takvu kakvu imaju bundesligaši) + to što igraju 38 utakmica u sezoni i po 2 za jedno kolo kupa.

Ali reći da je Dortmundov ritam zadnjih mjesec dana bio utakmica na tjedan, dok je Realu bila utakmica svaka 3 dana je teži oblik bullshita

Ako treba mogu bacit i fini raspored:

Od početka ožujka:

Real
liga 7 utakmica
Kup - 0
LP - 2 (ne računajući onu prvu i ovu danas)

Dortmund
liga 7 utakmica
kup - 0
LP - 2

Complete and utter BULLSHIT

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2576099)
A da ni ne pričamo o snazi i konkurentnosti klubova između te dvije lige ...

Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks

Ili tako nešto jel ? :)

dh41400 09.04.2014. 00:17

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2576108)
Nemoj niti ti. Istina, Realu je teži raspored jer nemaju zimsku stanku (barem ne takvu kakvu imaju bundesligaši) + to što igraju 38 utakmica u sezoni i po 2 za jedno kolo kupa.

Ali reći da je Dortmundov ritam zadnjih mjesec dana bio utakmica na tjedan, dok je Realu bila utakmica svaka 3 dana je teži oblik bullshita

Ako treba mogu bacit i fini raspored:

Od početka ožujka:

Real
liga 7 utakmica
Kup - 0
LP - 2 (ne računajući onu prvu i ovu danas)

Dortmund
liga 7 utakmica
kup - 0
LP - 2

U kojem je igrao sa oba četvrtfinalista LP, ATM i Barcom ... koje mnogi smatraju jednima od najluđih dvoboja u zadnjih nekoliko godina u Španjolskoj.

Ljudi koji su gledali te tekme odmah shvaćaju o čemu je riječ.

Citiraj:

Complete and utter BULLSHIT
... kompetitivnost u Bundes ligi - slažem se.

Guardiola se prenemaže da li da stavi glavnog napadača, u skoro svakoj tekmi BuLi-a ... i onda zamijeni pola momčadi u zadnjem kolu kada mu se sprdne.

To se ne radi u Primeri :)

Citiraj:

Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks

Ili tako nešto jel ? :)
Kao što rekoh, ne pratiš Primeru ... nemamo o čemu dalje.

Hamm 09.04.2014. 00:26

Uzalud vam rasprave....CFC diže pehar LP. :)

dh41400 09.04.2014. 00:37

Koga očekuješ u polufinalu ?

P.S. samo nemoj reći: Tko god dođe naje.. je ! :D

buljo 09.04.2014. 01:43

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2576106)
Kaj je buljo? Di su buljavo moje? :D

Našli se abramović i šeik na pokeru i tko je izgubio izgubio je i tekmu, neš ti takvih klubova :p

Mirkopoter 09.04.2014. 01:46

Diktatori i Real, ahhahahahahaha šta se sve ovdje neće pročitat :D

Real Madrid, najbolji klub u povjesti, haters gonna hate :D

buljo 09.04.2014. 02:21

Citiraj:

Autor Dr_faca (Post 2575567)
Mislio sam da mislis o tekmi Real-Rijeka pa zato pitam tocno 25...
Provjerim popodne,sad sam na mobitelu...a ne trose mi se se mb na Uefalonu...

Pa meni je u tom derbiju na prvom mjestu igra,a zatim rezultat,a barcina igra di Valdes ima vise dodavanja od Xavija i Inieste mi se ne svida nimalo...

Ako znas matematiku onda dodjes do godine 1984, da do te fenomenalne tekme sa rijekom, al dobro si rekao da ti se ne trose mb na uefalonu samo si se zajebo jer tad nije barca igrala nego real.

A kako komentiras tu jednu od najvecih prijevara u svijetu nogometa ikad?

Hamm 09.04.2014. 07:39

Citiraj:

Autor buljo (Post 2576164)
Našli se abramović i šeik na pokeru i tko je izgubio izgubio je i tekmu, neš ti takvih klubova :p

Lol pa ne pricam o barci "qatar foundation". :D

Danas jos ispadne barcelona, a u dvoboju bajerna i junajteda neka prode bolji i to je to.

Hamm 09.04.2014. 08:22

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2576141)
Koga očekuješ u polufinalu ?

P.S. samo nemoj reći: Tko god dođe naje.. je ! :D

:D

Barecelona/Atletico - Chelsea

M.United/Bayern - Real

Stvarno bi htio da Atletico prođe ali opet s druge strane stvarno bi htio da Chelsea opet napegla Barcelonu. :D

Ma može i Bayern - Chelsea...kako god velim. :)

kroz sve kao kroz plitak potok

ExtremePower 09.04.2014. 08:37

Hamm, čestitam na prolazu Chelsea.
Gledao sam utakmicu, dobro, čvrsto su odigrali.
Mislim da PSGu ni Ibra nebi pomogao da je igrao.
I danas se nadam dobrim i napetim utakmicama. :)

Flood 09.04.2014. 09:14

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2576106)
p.s kaj brijete na Ibru? Svaka čast liku ali nije nikaj ni napravio u prvoj tekmi. :)

Murina mu stavlja 2 flastera,on ih otrese i loptu lijevo ili desno.simple,jedna će proći :D

Manite se Reala diktatorskog i Barce unicef preprodavača djece i gledajte nogomet :)

Hamm 09.04.2014. 09:20

Jedna ce mozda proc. Ali je cinjenica da se,to nije dogodilo.

Guls 09.04.2014. 09:26

Kaj Barca danas gubi? :D

Šteta Dortmunda jučer, mislim da to neću tako skoro prežaliti, dečki imaju srca ko planine.

Flood 09.04.2014. 09:29

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2576202)
Jedna ce mozda proc. Ali je cinjenica da se,to nije dogodilo.

Ali su popušili. :)

burmuz 09.04.2014. 09:30

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2576077)
Pa naravno kad su bili pod okriljem glavnog diktatora.
Na taj način bi i Inter Zaprešić mogao biti najbolji u stoljeću

Pa, hajdemo reći, for the argument's sake, da je tako. Kako onda Hajduk nije osvojio 9 LP, isto je bio pod okriljem diktatora :)

Postoje knjige iz povijesti sporta pa se educirajte vezano za Franka i RM; uzeti si vremena i otići u knjižnicu :)

antebr 09.04.2014. 09:48

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2576206)
Pa, hajdemo reći, for the argument's sake, da je tako. Kako onda Hajduk nije osvojio 9 LP, isto je bio pod okriljem diktatora :)

Postoje knjige iz povijesti sporta pa se educirajte vezano za Franka i RM; uzeti si vremena i otići u knjižnicu :)

Pod kojim je to diktatorom bija hajduk?
Vidim da ti nisi bija u knjiznici i procita te knjige.

Hamm 09.04.2014. 10:10

Citiraj:

Autor Flood (Post 2576205)
Ali su popušili. :)

Ali su prosli. Sreca prati hrabre.

burmuz 09.04.2014. 10:31

Citiraj:

Autor antebr (Post 2576212)
Pod kojim je to diktatorom bija hajduk?
Vidim da ti nisi bija u knjiznici i procita te knjige.

Pod istim pod kojim i Zvezda :)
P.S. Da pojasnim. Iskreno me ne dira bilo to ovaj ili onaj i nije me briga. Dinamo je isto bio režimski klub u svoje vrijeme ( načelno).
E sad, što znači biti režimski klub i biti "pod nekim" je veoma diskutabilno. Ako se gleda da je klub funkcionirao u doba neke diktature, onda su ti klubovi režimski. I tu je Real Madrid, koji nije imao nikakve privilegije za vrijeme Franka, tj. nije imao onakve kakve bi imao da je na vlasti bio netko drugi. Sve ostalo je mitologija, i to je ok da svatko vjeruje u što želi.
Ako ćemo uzeti analogiju Hajduka ( Dinamo je bio "pod polu-autroritarnim predsjednikom pa ga ne spominjem"s Real Madridom i reći da su bili miljenici dikatora je uredu u mjeri da nose slična obilježja ( petokraka kod hajduka i kruna kao obilježje monarhije od RM-a), da imaju tu neku ostavštinu simpatizera partizana (antifašista=komunista) s jedne strane a s druge frankovaca= desno orjentiranih španjolskih unitarista, politike i sl.
Da ne idemo u politiku pošto nije mjesto, bit je u tome da svi govore "pod ovim pod onim" a na kraju što to točno znači? Pa evo, Dinamo ima sad povlašten položaj, no je li režimski klub?
Je li Steaua režimski klub jer je bila pod Ceaușescu-om ili je Univesidad de Chile režimski blub jer je nesretnik bio pod Pinochet-om?

ivan77 09.04.2014. 10:53

hahaha znači Franco je bio isto kao i ....? :D

Ontopic, mogli bi lagano imat englesko finale LP!

Flood 09.04.2014. 10:54

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2576222)
Ali su prosli. Sreca prati hrabre.

Nisam ništa rekao.Samo sam replicirao za Ibru. :)

Mirkopoter 09.04.2014. 11:53

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2576181)
Da si i malo zainteresiran za povijest kluba, mogao bi to znati. Ovako kad se diviš posteru Geloja iznad kreveta, teško da ćeš to ikada znati. Da, bolje je biti fanboj nego hejter, u svakom slučaju. ;)

Ja samo kažem da trofeji nisu došli zbog diktatora a hejteri će hejtat :lol2:

Hamm 09.04.2014. 11:57

Dobro daj prestanite živjeti u prošlosti. :) Nema smisla. :) + OT ste s takvom spikom.

ivan77 09.04.2014. 12:07

Točno Hamm, umjesto toga, gledajte MU danas i kako Rooney zabija za prolaz u polufinale:goood:

antebr 09.04.2014. 12:21

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2576228)
Pod istim pod kojim i Zvezda :)
P.S. Da pojasnim. Iskreno me ne dira bilo to ovaj ili onaj i nije me briga. Dinamo je isto bio režimski klub u svoje vrijeme ( načelno).
E sad, što znači biti režimski klub i biti "pod nekim" je veoma diskutabilno. Ako se gleda da je klub funkcionirao u doba neke diktature, onda su ti klubovi režimski. I tu je Real Madrid, koji nije imao nikakve privilegije za vrijeme Franka, tj. nije imao onakve kakve bi imao da je na vlasti bio netko drugi. Sve ostalo je mitologija, i to je ok da svatko vjeruje u što želi.
Ako ćemo uzeti analogiju Hajduka ( Dinamo je bio "pod polu-autroritarnim predsjednikom pa ga ne spominjem"s Real Madridom i reći da su bili miljenici dikatora je uredu u mjeri da nose slična obilježja ( petokraka kod hajduka i kruna kao obilježje monarhije od RM-a), da imaju tu neku ostavštinu simpatizera partizana (antifašista=komunista) s jedne strane a s druge frankovaca= desno orjentiranih španjolskih unitarista, politike i sl.
Da ne idemo u politiku pošto nije mjesto, bit je u tome da svi govore "pod ovim pod onim" a na kraju što to točno znači? Pa evo, Dinamo ima sad povlašten položaj, no je li režimski klub?
Je li Steaua režimski klub jer je bila pod Ceaușescu-om ili je Univesidad de Chile režimski blub jer je nesretnik bio pod Pinochet-om?

ha ha ha
Epic fail!

Nemoj se ljutit ali nakon ove tvoje basne, suzdržat ću se od komentara.

Dr_faca 09.04.2014. 12:26

Ali veca zabava je na OBN-u...bolji komentatori...

Dr_faca 09.04.2014. 12:30

Nisam dugo gledao,ali sjecam se prije "strucnih" komentatora...ide ovaj,prelazi ovog,i puca iiiiii....fulao je gol 7 metara...i sl. ...

Mirkopoter 09.04.2014. 12:31

Kako "vatate" OBN?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58.