![]() |
:chears:
Btw. Amumu je najjači jungler po meni. Samo pogodiš Q i ako ništa drugo flash se troši 100%. A ako pogodiš dobar tf na botu da uspiješ ultati adc-a i supporta, i gg :) Sad sam imao 200cs-a, 13:4 score, adc je padao u roku 5 sec 1v1. Prejak champ :) Nije mi jasno zašto se prestao igrati. Krenuo sam s fiddle, onda prešao na nocturne, pa heca i sad amumu. :) I mogu reći da fiddle prema heci i amumu je curica :) Nema on kaj raditi s njima late game :) |
Zato što ga dosta ekipa ide counterjunglati..ja kada igram s amumu čuvam prvi blue jer u većini slučajeva će probati invade
|
|
Citiraj:
Btw. ovako. Igram protiv kayle mid, i pickam dianu. I on me užasno jako poka s onim svojim ranked melee sranjem :D I ubije me jedno 2 puta u čistom 1v1 sranju. I krenem 1:5, rengar mi 2 puta skoči ispod turreta a ja čekam da farmam etc. I mislim šta sad, moji gube na botu, izgubiti ćemo. I napravim morello (prvi puta od kad igram lol) :) I krenem 1v1 protiv kayle (koji je na 4:0) i ubijem ga jer nije imao ultu. Ode on back, ja back i opet ja njega ubijem i sad sam već na - 20 cs-a i imam 3:5. I završio sam na kraju 18:8:20 score jedno 2x tripple kill, 270 cs-a i supporta i adc-a sam ubio s jednim combom. Pusham mid, pomognem botu i oni svi su morali doći da brane mid i bot, a za to vrijeme je nasus farmao i stackao Q :) GGWP :D |
Citiraj:
Morello tako op? meni je op item na ap btw, koji build si išao |
Normalan, samo nisam išao na rabadon/scepter nego sam napravio morello :)
Mislio sam ići na onaj koji smo se razgovarali, ali sam igrao protiv Gold II kayle i morao sam ići na provjereno :) Tj. nisam baš uspio farmati na početku. |
xPeke na kassi just sick :)
Makar mi nije jasno zašto su banali ahri a ne kassa :) |
Zato jer je u zadnje vrijeme samo Ahri igrao kada god je imao prilike :)
|
Ali kassu zaboravili ili? :O
|
Ne banna se nešto što je netko prije 2 mjeseca igrao xD
Pogotovo jer i oni svi zajedno scrimaju pa vjerojatno tamo nije ni jednom Kassu igrao. |
oh :)
Mislio sam da su to ono taktike cijele dane/cijele noći i cijela povijest igrača :P :lol2: |
Je, ali ako banaju sve xpekeu, ostavljaju soazu
|
Jao koje gaženje od fnatica...drago mi je da su dobili... da bar oni i SK telecom budu u finalu..
|
Mislim da će omg sve do finala. Sad je samo pitanje sk ili gambit po meni.
|
I ofc da sam fulao. Ode OMG :)
|
Ajmo dogovor, kada pišemo nešto što bi mogao biti spiler
koristimo SPOILER ili tako nešto, jer ja ne idem na forume ako mislim gledati VODove :D |
Postoje spoiler tagovi :D
|
|
Zašto ne reddit za to koristiti? Puno je bolje sve formatirano i organizirano.
LoL Event VoDs Subreddit S3 World Championship S3 World Championship - Playoffs :) |
|
Odigrao sam game s xgameom HUE HUE HUE HUE
|
I? :D
Jax je op a? :D |
Snažan momak da :D
|
I mene si zarazio s njim. Skužio sam da ni nemoram biti u ogromnoj prednosti na topu s njim. Recimo, neki dan sam igrao protiv kha'zix-a, i bili smo tu negdje po cs-u, on je imao 1:0 score, ja 0:1, i mislio sam da ću izgubiti, on mi srušio turret, ja keep farming, i na kraju imao u 33. min 220 cs-a, i killovi su samo počeli :D
Čudo od champa :) EDIT: Ima dobar taunt za Vi. Violance stand for.. STUPID! :D |
Jedva čekam da izađe :D Izgleda preludo i izgleda kao dobar ADC :)
Ali se nekako bojim da će je biti teško balansirati :/ Ima 2 AOE spella, AS i MS buff, slow, reveal, root, dmg po % HP koji fali. Damn :D Evo je u brojkama: Link Dok ne izađe trollam i pijem živce ljudima sa Teemom :D Edit: palim PBE, moram je isprobat :D |
Teemo mushrooms OP
|
Citiraj:
|
Odigrao sam i.... the best fucking ADC atm :D Kako je dobra ajme. Brutalan damage, scale prebolestan na sepllovima, OP passive (ali onako baš OP!), CC nenormalan (slow + root), AS buff je prebolestan, jedino Tristana ima veći AS buff, s time da je njoj to active, a kod Jinx je to passive lol, ulti je strava. Kada koristi rocket launcher range je 700 OMFG i 110% damaega svima oko pogođene mete. WTF je to za championa. Istina da je to testna verzija championa, ali ono, wtf :D
I k svemu tome ono najvažnije, prezabavna je za igrat. Tako je otkačena i luda haha GL Riot sa balansiranjem tog championa :D |
Kupujem sigurno bundle kad izađe sa skinom :D I meni se čini pre predobra :)
btw ovo ću gledat svaki dan prije nego što otvorim LoL, poučan video :) |
Ušo u kvale za gold :care:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:21. |