![]() |
|
Malo konkretnijih informacija oko njemačkog ban-hammera za diesele:
Citiraj:
Tko ima Euro6 normu diesela, ovo ga ne tangira za sada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene samo zanima potencijalne tuzbe ekipe...cisto sumnjam da ce ekipa koja ima relativno nove aute sad ici sređivati aute da zadovoljavaju euro 6 normu...how yes no...mislim da ce svi ti dizelaši završiti kod nas i u Bosni kao novo njemačko PRIMIJUM auto....:D:D |
Ja ću rado udomit audija starog par godina kojeg neki švabo bude davao u bescijenje... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, fuao sam, nije mi otišla posuda od antifriza, nego pumpa vode...jbmti hladnoću u Puli :chears: |
Pozdrav znalci. Jedno pitanje. Kako da pričvrstim tablicu za branik? Nebi okvir najrađe bi trakom al da nije poslje muka skinuti tablicu tj da odvalim pol branika kad budem i ako budem skidao tablicu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako hoćeš samo tablicu, možeš 3m traku, obostranu... |
Citiraj:
|
Ja ubušio šaraf i mir :)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da, tablica se ne smije bušit.
Imam plastične nosače na koje iza zalijepim gumenu izolaciju tako da ne lupa. Sve tiho, nikaj se ne čuje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono kaj itekak osjetim je kad se vozim iza dizelaša starijeg od nekih 5g je da smrdi ko kuga ak imam ventilaciju na van a vozim se iza njega...a nemrem baš cijeli dan furat ovaj zrak da mi vrti samo u kabini... U svakom slučaju da se mene pita odjebo bi oba goriva em su skupa em zagađuju em smrde. Ali naftni lobi je užasno jak. |
Općenito "odjebao bi oba goriva", ja bih savjetovao automatski da se doda "i općenito bih izašao iz svake rasprave o autima"....no offense.
Što ćemo, uživati u el autima? pljunemo automatski na povijest automobila.. |
Eko mafija na djelu.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Ja na svom V6 plinašu osjetim miris raka kad radi bez katalizatora na 100 oktana. :)
|
https://image.rewardme.in/Assets/Mod...a-2-size-2.jpg
Ja ne osjetim iza kojeg auta se vozim, nevezano koji mod ventilacije mi radi. Ili ovo gore ili provjeriti filtere ventilacije. :kafa::D |
Citiraj:
ajde ajde ovo je zemlja istomišljenika....više manje, jel... Citiraj:
Nemoj sad pametovat. U kojem god sam se autu vozio ak bi upalio ventilaciju u kabinu (da puše iz vana) a vozim se iza starije čađare..smrdilo bi..nije da se nemre izdržat ali da smrdi - smrdi... |
Se sjecate vi mirisa yuga i stojadina. Ne znam zasto, otkad sam bio klinac ti auti su mi cak mirisali, imali su bas drukciji miris :)
|
Citiraj:
Jok, jedan vlada dok drugi slušaju i mašu glavom gore dole...još nisi naučio :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nakon njega kupili golfa 2, i riganje prestalo doslovno trenutno. Doslovno nijednom Vrag zna kakve su pare isparavale iz onih plastičetina i tapecirunga. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Ups, mislio sam na mirise >ispusnih plinova< od yugica i stojadina.
A unutrasnjost, srecom mislim da sam se jednom vozio u yugu. Dovoljno kratko da mi to ostane u maglovitom sjecanju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupio ga je bio ganc novog 89-e, za 4000maraka. Prodali ga 93-e, za 4100maraka. Nijednog jedinog problema ni greske taj auto nije imao. osim tog ogavnog smrada unutrasnjosti. odmah po kupnji je stari zamijenio karburator sa necim talijanskim, jer su im karburatori zagusivali motor. |
Citiraj:
|
Vaso je car, kada ga stisneš kako spada, iza njega gajgerov brojač pokazuje veće doze nego u Pripijatu 86 godine :D
Što se tiće Yuga, isto car na carevima, jedini auto u kojem sam sjedio da se možeš porezati na lim u unutrašnjosti, ako dovoljno čačkaš. A tek Trabant i Moskvič, e to su bili auti.. ne ovo sad grijanja, masaže, kuhanje kave u autu, pedikire i manikure. ^^ Mirisi san snova, da mogu birati... mislim da je Yugo broj jedan ipak po tom pitanju, pogotovo ako ideš na duže staze pa otvoriš sendvič s podrigušom i malo luka i špeka, taman se dobije pravi omjer miomirisa koji traje i traje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |
|