![]() |
|
Ima tu Das Ajto poznavatelja?
Imam par pitanja za Infotanment system. Google informacije su oprečne ili nikakve. Znaci ajto je Golf 7 - 5 mj. 2015 god, ( R line -- ne znam ima li kakve veze ili ne ). I nervira me nemogućnost nalaženja informacija o mom Infotainment systemu. Mislim da se radio o Discover Media Pro verzji. Slika: https://drive.google.com/file/d/1Z8n...ew?usp=sharing Zanima me dal mogu sam napraviti softw update preko Online downloada ili kako dosta njih kaže " to mora servis" i update Navi mapa. I šta taj tocan model na kraju sve podržava. |
jesi pogledao na erWin?
|
Citiraj:
Please note that you can only view the contents of the document with a valid flat rate. " Najviše me zanima dal ima internal storage za glazbu. |
O hebo te patak... 48+ sati ni jednog posta u temi... zazimilo, aa? :D
|
Čak ovo i nije tak grozno, bar se ne zamrzavaju stakla :D
|
meni su se brizgaljke za vodicu zaledile :D
vidim dosta hakovih vozila po cesti |
Ljudi su ovce i glupi, generalno.
|
Citiraj:
Pada snijeg u zimi, čuda li neviđena... Najjači su naslovi "članaka" po portalima. :D |
Citiraj:
|
I u Rijeci je apokalipsa, krvavih -6°C
Tko nema dva para gaća neće se dobro provesti ovih dana |
Vi se smijete, a francuski auti ne pale. :D
Sva sreća pa je moj u garaži. :D |
Citiraj:
|
moj vrancuz upalio ko da je vani +30 stupnjeva, svaka mu čast, ne zajebavajte :D
|
Moj megi također upalio kao da nije ništa, a kod mene -14 ujutro u 6 sati. Još sam ga malo "ispuhao" u leru na 5k okretaja par minuta, sva sreća pa na mom modelu ti da da ga stisneš u leru, znam da na nekima neda iznad 2.5k rpm.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my LG-H960 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Zašto bi otišao termostat? Svake zime je zima i uvijek radim isto i već 7 godina sve šljaka.
|
Ne kuzim koja je poanta drzat auto u leru par min na 5k rpm?
|
Citiraj:
|
|
Pa da se motor zagrije. Čekajte, vi na -15 kad upalite auto odmah u brzinu i vozite? Ne ostavite ga par minuta da se zagrije?
|
Ja čim upalim odmah idem. Ugrijati će se u vožnji. Naravno auto se ne tjera u obrtaje i to je to.
Jedino ako je situacija kao što kaže Brko, da moram skidati led onda radi u leru dok ja ne odradim svoj dio. |
Citiraj:
Ak sam vani ostavim ga minutu dve i krenem, taman posla da ga cekam 20 min da se zagrije na -10. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ujutro u 7h: upalim. ostavim ler. odem u kuću. ako ima snijega pometem partvišem i ničim drugim. led i sitan snjeg ostaje. neda mi se. puhanje na nuli. 5 min kasnije: upalim puhanje na toplo, razina 2 ili 3 od 4. uglavnom nikad na max. dio puše prema šajbama. dio puše dolje. odem u kuću. 5 do 8 min kasnije: sjedam u topli auto bez obzira koliko je bio smrznut i bez grebanja ili struganja ili metenja. i tako već petu godinu. nažalost nemam garažu, ali imat ću. moram. želim. treba mi LOL. PS danas ujutro upalio normalno ko da je +25 |
Burmuze, imaš li ti još karike na klipovima? :D
Nego, zagrist ću i ja udicu i reći na ovom profrancuski-levičarskom forumu da i moj francuzić pali ko mina na ovim nesnosnim hladnoćama, a jučer sam čak odvezao bratića po rezervni ključ jer je na njegovom nemčijskom autu visoke klase otišlo centralno :D http://www.abc.net.au/news/image/744...x9-940x529.jpg http://cdn.kme.si/public/images-cach...72b052e01.jpeg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Osim ako se ne mora čistit led/snijeg s vozila, najbolje je odmah krenuti nakon paljenja jer se na taj način motor najbrže digne na radnu temperaturu.
Naravno, bez divljanja s okretajima dok se plava lampica ne ugasi ili termostat pokaže znakove života. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |
|