![]() |
Citiraj:
Ali, to opet ne mjenja stvari, i jedni i drugi su kosooki, žuti i svi se smiju dok hodaju jer ih trava golica po mudima. :D Meni se film, sve u svemu, nije nešto posebno svidio. Jedan sasvim prosječan film, ni previše dobar ni previše loš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je taj propagistički film baš mrak. Ako sam zbog toga visok i tamnoput, e pa onda nek baš budem. |
Slažem se s Kristijan_7, pustimo sad mišljenje, svako ima pravo na svoje i svako ima pravo da mu se nešto svidi ili ne svidi. Ali, vezano za propagandu puno ljudi priča gluposti...Pa naravno da će američki film uzdizat ameriku kao raj nebeski, pa pogledajte ove filmove o partizanima šta se zadnjih dana vrte po tvu, a onda zamislite i nekakav normalan film o Domovinskom ratu, kakav bi on treba bit prema vašem mišljenju? Bil trebao uzdizat srbe možda? il kineze?:D
Propaganda je skroz normalna stvar;) Drugi je par postola šta netko ne voli amere ili američku politiku ili nešto treće pa mu se od svega sa US oznakom diže kosa na glavi... Ni ja ih ne obožavan, odnosno ne obožavan ono šta predstavljaju već duže, ali kad gledam film izbacim te pizdarije iz glave i posvetim se zabavi, radnji, glumi,... Inače pogleda Dirty War (2004) (TV) Britanski film (dokumentarac) o eksploziji prljave bombe u centru grada i svim akcijama i reakcijama nakon toga. Ok stvar:) |
Ja sam pogledao jucer Whiteout i bas sam zadovoljan filmom. Još jednom se potvrdilo da ocjene na IMDBu nisu vjerodostojne...
|
Pogledao sinoc Inglorious bastards, nisam uopce znao koja je tema filma dok ga nisam poceo gledat. Film je po radnji odlican ali ja osobno nikako nemogu probavit kadrove mucenja ljudi..jednostavno pre krvolocno za mene, bez obzira sto znam sto se sve desavalo u WWII.
Na kraju bi dao ocjenu 6.5/10. Dobio bi 10/10 da nije bilo kadrova na koje sam jednostavno morao okretat glavu.. |
Citiraj:
|
Da bas gledam, jos nisam cuo ni vidio da su Basterdsi nekome prebrutalni :D Papčić pretpostavljam da bi neki horor sa puno klanja izazvao lancane srcane udare kod tebe :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Martyrs - Hm, netko ga je preporučio kao odgovor Paranormal Activity hororcu, navodno da bi sljedeće jutro trebao srati klikere... A ono, makar sam popljuvao P.A. definitivno je bolji od ovoga. Idem spavat' :)
|
Citiraj:
Citiraj:
inace, koliko sam uspio naci informacija, u veljaci napokon svjetlo dana bi trebao docekati Srpski film. ako je tko zaboravio, o ovome je rijec :D. (valjda) inace su ih malo svabe zeznuli jer su, hm, ovaj, malo optuzeni za pedofiliju ili nesto tako. uglavnom, film spaljen, sada valjda madari rade opet na prebacivanju na vrpce. |
Sad sam završio sa gledanjem Mr. Brooksa.
Meni je film predobar, baš onako zakompliciran koliko treba, priča je fakat dobra, gluma predobra... Ma sve. |
Citiraj:
|
The Invention of Lying
Učinite si uslugu i nemojte pogledati gore navedeni film jer je teško sr****! |
Citiraj:
Whiteout mi je onako,neki prosjek,ima kul početak i par dobrih akcijskih scena,mali twist na kraju i eto,zato mi je sasvim solidan prosjek,inače je film baš cijelo vrijeme visio na koncu... 44 Inch Chest - baš pogledah,isto solidan film...Onima koji su gledali trejler preporučam da izbjegnu ovaj film. I da,gledao sam Universal Soldier : Regeneration - ne znam,napredniji je od svojih prethodnika,moderan je,ali mi jednostavno nije gledljiv.Ima solidne akcijske scene,ali u filmu nema ni "g" od glazbe i to me smeta,puno.Radnja je jednostavna da jednostavnija ne može biti (no dobro,to je Universal Soldier,pa ajde) ,ali film nema hype,niti nešto što bi mi držalo oči otvorenima. Ugasih nakon 32 minute gledanja. I napokon,pogledah sinoć Narc po drugi put.Isuse,kako dobar film. |
Citiraj:
|
Zadnjih dana pogledao tri odlična filma i jedan malo lošiji.
Tigerland - 8/10 The Blind Side- 8/10 Invictus - 8/10 Blade: Trinity (2004) - 5.7/10 Sljedeće u planu: Avatar, Sherlock Holmes, American Gangster |
Citiraj:
|
The Time Traveler's Wife - putovanje kroz vrijeme, ali ne svojevoljno
Putovanje kroz vrijeme koje donosi vise problema nego koristi. Simpaticna, romanticna drama. 7 Ink - borba izmedju dobra i zla Na pocetku naporan i zbunjujuci, ali poslije... :care: Vrlo dobar fantasy film, sa odlicnim soundtrackom. 7.5 |
Jučer s curom odgledao Wedding Daze.
Romantična komedija, možda malo više komedija jer ima takvih scena da sam se valjo od smijeha. Jason Biggs u glavnoj ulozi. Sve u svemu forica za pogledat :) 7/10 |
The Hurt Locker prva liga film za pogledati
|
meni su ovi nadolazeci filmovi najaci ovo si kontam da ce biti predobra komedija
http://www.youtube.com/watch?v=RidTIIvXRM8 death at a funeral a evo jednog kojeg isckeujem :D http://www.youtube.com/watch?v=iSX7LaFtwIU 'Green Zone' i ovo mi se isto cini jako dobrim :D:D http://www.youtube.com/watch?v=9VZllR44gdA 'The Sorcerer's Apprentice' |
Citiraj:
|
Citiraj:
preporučam da si pogledaš britanski original (link) koji je jedna od boljih komedija ovog destljeća :chears: |
Citiraj:
a neznam nevolim te britance, nisu mi nikaki :D ovo mi je bolje with black man :D |
Citiraj:
a dobro, svatko ima svoj ukus :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Land of The Lost- 8/10 ovaj Will Farrel me uvjek ubije od smijeha...
Vrijedi pogledati u slučaju viška vremena |
obavezno štivo za štovatelje lika i djela will ferrella :D
|
Po 4. put pogledao Avatar 3D i moramo priznati da sam postao FAN. Prvi put kad sam vidio trailer i slike iz filma komentirao sam kakvo je to sranje od filma, a sad mislim suprotno :)
|
Danas sam pogledao State of play i stvarno ga preporučam... 8/10
|
maloprije nakon cca 10 godina opet pogledao Rane. strasan film, tko nije pogledao ili se slabo sjeca scena, svakako preporuka. 8/10
|
Citiraj:
|
Avatar (2D na LCD-u u dnevnoj sobi :D )
10/10 Pogledao sam ga u miru doma svoga na DVD-u. Film mi je super, a inače mi je James jedan od top 5 redatelja. Ne smetaju me klišeji i prenesena značenja, film je jednostavno remek-dijelo i opravdao je svoje najavljivanje. Pogledao sam ga već 3 puta i jedva čekam da dođe na BR. Za razliku od ovogodišnjih pompozno najavljivanih pušiona Terminator Salvation ; Knowing i 2012 , ovo je fakat napet i ne baš u toj mjeri predvidljiv film. Bravo James još jednom, čeka se tvoj Terminator 5 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |