![]() |
Također mi bila puna cijena, isprobavao na mobu jer nisam bio doma, a baš se veselio :(
|
Ko kupuje to smeće od galaxy watcha? Pa to treba zakonom zabranit zbog očajne baterije. Ne znam koji sam imao, dvojku ili trojku mislim, ostavio na stolu s upaljenim bluetoothom i gps-om i za 3h otišlo oko 70-80% baterije. Momentalno vratio pa nek se neko drugi pati s tim.
|
Citiraj:
https://i.ibb.co/LzVcqnx/photo-59673...14168743-y.jpg |
Koja firma dostavlja???
Ovi u Samsungu izgleda da nisu čuli za tracking ..... Sent from my 2201116SG using Tapatalk |
nema trackinga preko samzung strane.
DPD je dostavio. |
Ja sam naručio G7 zamzung monitor i dostavlja lagermax :D
|
Jeste li dobili kakav mail od dostavljača ili su dostavili nenajavljeno ???
|
uredno me ujutro zvao DPD, 32" monitor danas stigao
|
mene je također zvao pola sata prije dostave
|
Citiraj:
I da, isto uredno zvali 20min prije. Svemu svemu super. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja još razmišljam, nije da mi treba ali prejeftino je, ispadne 787 kn, vidim da su kod nas cca 2k kn. |
Citiraj:
dal francuski amazon dostavlja direkt il opet mora prek third-party |
To je usb c na usb c, što je super, bitno da je ulaz na eksternom disku usb c, lako za kabel, možeš koristit bilo koji od punjača mobitela.
Ide direkt, dostava je 10 eura. |
Citiraj:
ako seller i pošiljatelj amazon, salje direkt. EDIT: delete, nisam vidjeo post iznad u cijelosti. |
Citiraj:
EDIT -evo regao se tamo ali mi nudi cijenu od 160€ (opcija bez adaptera) :stoopid: |
Ne budeš, ošla cijena na 160 eura :D
|
opet navlakuša...i taj amazon se služi prljavim trikovima
|
Ja sam uspio naručiti za 90eur, plus 9.99 dostava, uredno naplaćeno 100eur sa kartice...e sad, ne znam kakva im je politika ako su oni zaj.... cijenu.
|
Citiraj:
Prijatelj i ja uzeli svako sebi po jedan monitor, stigli isti dan svakome u razmaku sat vremena. On svoj spojio i ta-da 4 il 5 mrtvih pixela na bijeloj i zelenoj boji. Moj još nisam stigao ukopčati. kako je kod vas ostalih koji ste uzeli ? |
ja kupio 27" G5 pred božiić i nijedan pixel
|
NBB je uredno slao preko Mailboxa
|
Šalje NBB i dalje, to im je čak opisano u FAQ-u:
https://service.notebooksbilliger.de...dkunden-eu-ewr |
Super za znati, mailbox je da se izbjegne ona razlika u pdvu. Ali svakako odlicno sto salju.
|
Citiraj:
potpuno se slažem, imao sam tako nešto, svaki dan trebao puniti za ništa korištenja |
Ima netko možda kupon za Emmezetu, a da ga ne misli iskoristiti? Nakupila mi se fina cifra u košarici, pa... :chears:
|
Citiraj:
Valja naglasiti da mi je ovo prvi monitor koji je došao "prvi" put da nije imao mrtvi pixel :D |
Kad smo vec na G seriji. Da li je ovo "super akcija", ili postoje vise verzija istog monitora, jer ih na Nabavi ima i duplo skupljih
https://www.protis.hr/products/detai...m_medium=click Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
https://www.nabava.net/search.php?q=...4SSR&cod=&cdo= |
Pa nisu isti, ovo je Odyssey, a ima Odyssey Neo :D
Prati po oznaki artikla, ne samo po trgovačkom nazivu. |
Radi se točnije o 32g55 ne g57 ili g53
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
Pokušao naručiti ryzen 5600 preko alternate.de
Dobio sam email, znači nije potvrda, pretpostavljam da će javiti cijenu putem maila pa onda ja pristajem ili ne? Quote: Thank you for your quote request to ALTERNATE on Monday July 25, 2022. We would like to point out that special prices and daily deals only apply to orders/deliveries within Germany. Below you will receive the data you have transmitted to check. This e-mail does not constitute an order confirmation, but is for your information only. Please contact us well in advance if you wish to make any changes. You will shortly receive an offer from us including all costs (VAT and shipping costs). Javim rasplet događaja. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
tako nekako. |
Citiraj:
|
Tako je. 233€ ispadne.
Ugl svuda je sada ta cijena. Midfactory ima bespla poštarinu do Mailboxde |
Citiraj:
Kojom matematikom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |