![]() |
Na novoj verziji su dodali Belgiju za fejs unlock. Moj još nije došao, mater im kinesku.
Mi mover je potreban ako prebacujes sa druge marke, Xiaomi ima integrirano to, pa bi trebao i poco. Settings - search - mi mover. |
Citiraj:
za app drawer bojim se samo drugi launcher pomaze.. from my Mate 10 Pro |
Pa znam da poco ima Mi Mover. Ali trebaš Mi Mover instalirat i na stari mob. Mi Mover ne postoji na play storeu. Našao negdje na netu apk, instalirao na Mate 9, i u trenutku kad trebam uslikat QR kod na Pocou, aplikacija se sruši. I tako više puta. Huawei phone clone radio bez greške i na LG-u i na Samsungu.
Citiraj:
|
ajd i mene zanima info iz prve ruke
pa da ja kupim pocofon1 a ženi dadem gejgon 6 plus |
Zaboravio da sam i ja skidao na Samsung note 4... Meni odradio korektno, i neoficijelne aplikacije prebacio (bez data, naravno).
|
Novosti o Mi Mix 3
https://www.gizchina.com/2018/10/17/...ion-announced/ |
vidim poceli spominjat na A2 sve vise i nekakvu sporost memorije. znate sta o tome, vi sto imate doticni?
navodno 6/128 verzija ima puno brze performanse (read/write). bice da u 4/32 i 4/64 stavljaju s*it mem :-(. |
@fanatik
Nema postotak baterije zbog zuba. To je i bilo najavljeno prilikom predstavljanja F1. Pitanje. Odakle si kupio? Iz kine ili EU? Global verzija? |
@fanatik
Teme navodno ne možeš stavljati zbog nekih EU pravila od prije koji mjesec. Ako nekog nešto zanima neka pita, vozim F1 od petka i generalno nemam većih problema niti zamjerki. Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Za teme samo prebacite region na nešto što nije eu i rade normalno.
|
Citiraj:
https://forum.xda-developers.com/poc...ne-f1-t3834017 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
No što se tema tiče, tu imam problem. Dakle otvorim aplikaciju teme i vidim hrpu ponuđenih. Kliknem na bilo koju, otvori, primjeni, sve pet, sve radi. No, pošto postoji hrpica tema koje imaju implementiran postotak baterije, ajmo ukucat u search bar u aplikaciji teme naziv te teme koja me zanima (Pico Theme Pro, Blue Dragon itd). I ne može. Na ekranu piše ne mogu se povezati na mrežu. I nisam jedini, a i već je viđeno gomilu puta na raznim xiaomi uređajima. Pokušao brisat cache, podatke, restart, ista stvar. Smiješno. Ne znam dal da ga nosim na servis. Prijavio problem, vidit ćemo. Druga stvar; ja jebeno nemrem vjerovat da miui nema infinite scrolling. Dakle imam 5 ekrana i kad dođem do zadnjeg nemrem potezom prsta doć do prvog nego se moram vraćat. Katastrofa. Punjenje baterije. Ja sam mislio da taj quickcharge 3.0 puni brzo. Mošsimislit. Ok, dosadašnji mate 9 je to radio suludo brzo no cijenovno nije ista klasa uređaja. Ali ako je poco kakti flagship killer, ubijanje mu bome slabo ide. Pozitivne strane: - strahovito brz mob - dobra baterija - meni kamera ok, nema eis, ois i slično no ja za bitne stvari i dalje koristim fotić - odličan prijem wifi signala (danas skinuo neki update od 1,7 gb sa wifija birca s druge strane ceste :D . Mate 9 to nije mogao. ) - kvalitetna izrada. Plastika otraga mi čak ni ne izgleda ko plastika, na prvi pogled bi rekao da je aluminij. - fingerprint reader strahovito brz, trenutan, kao i mate 9 - face unlock također strelovit, brži od mate 9 - ne grije se pod opterećenjem Idiotarije: - nema jebeni postotak baterije!!! - za deinstaliranje aplikacija se mora uć u settings pa aplikacije pa odabereš pa uninstall. Šta reć... - da bi imao više od 3 ponuđene teme, morao sam promjenit regiju. Sad sam na Indiji. - ne radi mi search u temama. Sad, jel samo do mene, ne znam. - quickcharge nije quickcharge - za kopiranje sa starog telefona instalirajte Mi Mover na stari telefon. Mi Mover ne postoji na Google playu. Skinut Mi Mover negdje s neta, instaliran na mate 9 i crasha se stalno. Nisam jedini. - da bi Face Unlcok uopće bio ponuđen u settingsima, morate promjenit regiju. Ko što rekoh, sad sam Indijac. - nema infinite scroll. To jebeno nemrem vjerovat. Što se notcha tiče, mene to ni najmanje ne smeta, ne znam što ljudi pizde zbog toga. S jednim klikom zacrniš lijevo i desno ako ti smeta. Generalni dojam je da je to hardverski jeben telefon. Što se softverske strane tiče, dojam je da je Xiaomi i dalje ono što ljudi zovu "kineski" telefon. Znam da su to stvari koje valjda većinu ljudi neće smetat, a i ja ću se valjda brzo naviknut. A i postoje drugi launcheri koji mogu riješit neke stvari koje me muče. No na prvi pogled, strahovito živcira. I ne kužim oduševljenje ljudi MIUIem. EMUI od Huaweia je za MIUI avion. Ali, za 729 kn koliko me izašao mob, u principu i ne bi trebao previše prigovarat. Za 729 kn je car svemira. :D par fotki Birtija iz koje sam skinuo update (skroz lijevo, di je terasa) ![]() Mrtva priroda :D ![]() Živa priroda :D :D ![]() Jedna vani ![]() Unutra, polumračna prostorija, bez blica ![]() Sa blicom ![]() Sad sam skužio da na svakoj fotki piše shot on pocophone F1... Jebeno nemrem vjerovat. Sad valja ić tražit kak da se to makne.... Edit; našao, mora se maknut kvačica sa "Oznaka dvojne kamere". Jeben prijevod, baš logično za shvatit... |
Te fotke nisu iz Maksimira nego iz Petrinjske :)
|
Jel je moguće promjeniti ove ikone za signal (za WiFi i Mrežu)?
Probao sam tonu Launcher-a i oni to ne mogu promjeniti :-( https://preview.ibb.co/mcJqGL/Screen...0-17edited.jpg |
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo Antutu benchmark na MI A2 4/64.
|
@fanatik - sta ne mozes upaliti postotak da ides u Obavijesti i traka statusa pa onda izgled baterije i postotak.
|
Jok.
|
Citiraj:
Long press na ikonu aplikacije pa app info ili gore desno kružić sa i. Eto, nemoraš u settings za deinstaliranje. http://tinypic.com/r/29zpf9u/9 Citiraj:
Citiraj:
Dobio sam radi toga dupli contacts i messages, ali uninstall gugl verzije i bok. Citiraj:
Ali onda nemaš teme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ekipa sto se baterije tice, instalirajte si AccuBattery i pisati ce vam postotak. Ne morate cijelu temi za to |
Ne znam koliko ima veze sa xiaomiem, a otprilike otprije dva dana, kad sam instalirao zadnji update na f1, cesto nakon dizanja iz lock screena dobijem reklamu preko cijele stranice, tipa wish i slicno. Nekad mi sr to dogodi kad sam i u aplilacijama i nervira me. Ima li ko slicnih problema?
|
Nisu to problemi, to je normalno za taj OS na žalost. Nije do samog mobitela, ima to više mobitela.
|
|
a bas im neide hebemu selo :-(.
a toliko zelim kupit taj mob (a2, 4/32). https://forum.xda-developers.com/mi-...mi-a2-t3842664 |
Citiraj:
|
mislim mene briga za sintetiku i igre, ali koliko vidim neki kazu da je ponekad toliko sporo da osjete kod otvaranja aplikacija. dal seru neznam...
sta je to sa chrom-om isto wide spread? jer negdje sam to cuo vec isto, ali ne koristim doticni nikad pa me to ne dira bas. |
Kad koristim firefox onda sve otvara odlično, dok sa chromom štuca i smrzava. Već sam ga nekoliko puta deinstalirao i ažurirao ali ne pomaže.
|
svasta.
google android mob na kojem steka proizvod od gugla. LOL |
It's cheaper for a reason (s) :D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što, gdje i kako?:wtf2: Može i na PM. |
Citiraj:
|
Dakle ovako, uzeo sam zeni xiaomi redmi note 3, u ok stanju, kada sam ga tek uzeo na njemu je bio LOS 14, lik koji ga je koristio djelovao je ok, kaze voli cisti android i uzeo sebi A2, reko ok, kuci kad dodem vratit cu ga na MIUI, da ima tvornicki rom na sebi, jer ovaj LOS 14, kada kliknem na nekoga u imeniku, ne izbaci uopce onaj ekran kada zove se netko gdje mozes birati da stavis poziv na zvucnik nego u pozadini samo cujes onaj ton kada nekoga zoves, to mi je bilo neprihvatljivo, pa sam htio vratiti MIUI na njega.
Citajuci xda i miui forume odradio sam cisti flash preko fastboota i edl i docekalo me iznenadjenje. Kaze telefon je zakljucan na MI racun, i gore vidim MI id 168**** i broj telefona od ovoga lika sto sam ga uzimao +3876*******xxx, kontam super, njega cu da kontaktiram samo da mi da sifru da ga otkljucam i to je to. No lik kaze to jest moj broj, ali moj mi id pocinje sa 169******, nosio ga on nekom 'hakeru' pa mu je on stavio cisti android na njega i eto, njemu nije smetalo to na LOS 14 kod poziva, no meni jeste. Isao sam na id.mi.com probao resetirati sifru, i kada se logiram ukucam njegov broj mobitela, njemu dode kod, on mi ga kaze, ja udjem u racun, i tamo pise id 168*** :S I nakon sto sam sifru promjenio i ukucao je na telefon, kaze could't verify MI account id, invalid username or password. Dakle ovaj ekran kod aktivacije navodi njegov broj moba, al drugi id, cudi me da nekogu samo preko broja mobitela promjeniti sifru ili se logirati na ovaj drugi id, al ovaj drugi id ne vidim do kraja radi zvjezdica **. Nemogu da vjerujem kakva glupost i komplikacija Daj mi samo recite ima li nacina da se nekako ovo rjesi normalnim putem, da ne gonjam lika da vraca novac, jer nemam vele zivaca. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Pa ako je na pretplatu, onda je krajnja cijena veća nego za keš u komadu i definitvni se ne isplati jer uz to ide i mjesečna ugovorena tarifa. |
Citiraj:
Posjetiš hakera koji je čačkao po tom mobu i riješi ti stvar. |
Ok. Ima li itko kakav savijet ili slicno, kako je moguce da 2 miui id-a budu vezana za jedan broj telefona? I ako su vec vezana kada idem reset password sa brojem telefona, resetira samo sifru jednaog miui id-a a ne onog koji meni treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |