PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   PayPal (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49021)

Chuxonja 08.09.2025. 10:03

Login normalno prolazi, al ja imam 2FA poštelan. To sa SMSovima je svako malo znalo štekat i ne dolazit po par dana (možda ima veze sa operaterom čak, al nisam nikad uspio neki uzorak dobit). Probaj sutra je najbolje kaj mogu sugerirat i dal si ziher da ti je na trenutnom broju moba registriran acc?

robert7 08.09.2025. 10:52

Citiraj:

Autor rodney (Post 3820091)
JEl vam radi paypal, se mozete ulogirat, dolazi sms kod na mob?
Vec tj dana se ne mogu ulogirat a nigdje ne vidim kontakt opcije samo beskonacne faq liste. Trenutno sam u fazi da se samo zelim ulogirat i obrisat acc.

Takoder isto ovdje, ponovo. Odustajem od PPala

Lewis 08.09.2025. 10:54

Meni radi normlano, prije nekog vremena su sve vise trazili/forsirali da se postavi 2FA i od onda mi radi normalno sa otiskom prsta..

robert7 08.09.2025. 11:12

Meni ne radi passkey, ne radi user/pass, ne radi nijedna metoda. Zadnji put kad sam ih zvao sam potrosio dan i pol na njihovu korisnicku sluzbu, ovaj puta mi se stvarno neda vise, i to radi jednog servisa koji koristim svakih 90 dana :lol2:

geronimo_2 08.09.2025. 11:19

to sa SMS-om je stara boljka. imao sam taj problem. napravio google auth i od onda je radilo stime da koristim paypal mozda jednom u pol godine otkad koristim ali umjesto baje.
Paypall je goli k postao i bolje da propadnu sto prije i naprave mjesta.

webstartm 08.09.2025. 12:04

Trenutno je poznati problem u Cro sa paypal smsovima, guglajte reddit paypal croatia sms... imate par tema, i imate neki slovenski support broj u nekoj od njih pa zovite
Ja san jucer uspia se nekako logirat nakon 10 dana pokusavanja,maka san broj i stavia google auth, sad sve radi

geronimo_2 08.09.2025. 12:10

ma to traje vec jako dugo, nije to novo.

ali inace sa tim SMS verifikacijama i brojevima zna bit problem. imam tel br 095 od prvoga dana nastanka teletine. nekad davno je bio na pretplatu. pred par g presao na bon bon. nigdje nemogu taj br koristiti za gmail verifikacije jer odbija iako je br aktivan i koristi se svakodnevno. stari gmail imam na njega uredno verificiran (odradeno pred x godina).
iz nekog razloga oni brojeve stavljaju na blackliste or vatever i mos se j.
a u ovom slucaju se ne radi o broju koji je refurbished jer ga imam od prvog dana daklem...

Mladenxy 08.09.2025. 15:38

Niš od SMSa, ne dolazi tjednima.

D.O.M.I. 08.09.2025. 19:05

Bome ni meni ne dolazi, a sad mi pokazuje i neku grešku, valjda sam previše puta kliknuo slanje SMS-a. Pokušavam preko browsera na PC-u, nemam aplikaciju na mobu uopće. Prekrasno :fiju:"We’re having trouble making sure it’s you

Need some help?"

geronimo_2 08.09.2025. 19:13

Pričekaj 24h. Mislim da to pomogne.

Taproot7 10.09.2025. 08:02

Kolege, imao sam iste probleme kao i vi no uspio sam riješiti problem. Dio problema snosio je moj davatelj usluga poznatiji pod imenom Hrvatski Telekom pa sam na uređaju odradio slijedeće:

Citiraj:

Postavke – Aplikacije – Odabrati tri točkice u gornjem desnom kutu – Poseban pristup – Upotreba usluga Premium SMS – Odabrati: Uvijek dozvoli
Dobio sam SMS i momentalno u aplikaciji PayPal na uređaju isključio SMS poruke i dodao Google Authenticator te više problema sa time nemam.

geronimo_2 10.09.2025. 09:22

nisam te bas shvatio jer meni na navedenoj opcija nema nista osim sto pise "no installed apps have requested premium sms access".

xlr 10.09.2025. 10:51

Nije li premium sms permission vezan samo za odlazne poruke prema brojevima s posebnom naplatom (sms parking recimo)? Nema nista premium u dolaznim porukama :/

Mene je bonbon hebao godinama jer mi nije dolazio sms za verifikaciju korporativne kreditne kartice pa je nisam mogao koristiti. I onda je jednog dana sve automagicno proradilo. Nije pomagala ni promjena moba, cak ni kad bi koristio dummy phone bez tih smart spika... Pricao sam sa ne znam koliko levela iz sluzbe za podrsku, nula bodova.

Ili je problem bio u sms provideru od karticarske kuce (cudna sms ruta koja nije dolazila do bonbona) ili je bonbon s vremenom nesto fiksao.

domy_os 10.09.2025. 10:54

Mene je Klarna neki dan zezala, kaže kako je SMS poslan, ali ne stiže. Prebacim se sa A1 na HT, ponovno otvorim Klarna app, upišem broj moba i prođe SMS. Možda i PayPal ima neki filter...

Odinarius 10.09.2025. 11:55

Pazite kod tih autentifikatora, ja ga nisam prenio na novi mobitel, zaboravio, i za razliku od vjerojatno svih drugih servisa na planetu, PayPal nema mogućnost da ti otključa račun i omogući da postaviš 2FA ispočetka. Kad im i pošaljem email, odgovore mi unutar sustava u koji ne mogu ući, jel...

geronimo_2 10.09.2025. 12:33

a da. backup mob imam na kojem imam backup auth sve. hebga. al ko sto kazes svako normalan ima mogucnost restora iz nekog key-a il nesto. pp nije normalan ocito i zato je vrijeme da zatvori svoja vrata. relikt proslosti, hebga.

xlr 10.09.2025. 13:27

Aegis auth app, mozes ga instalirati na vise mobova i paralelno koristiti iste tokene, imas cak i opciju exporta tokena u .json (kriptirani) pa ga mozes cuvati negdje ako nemas backup fon. Ako se nema za key, ovo je bolje nego recimo google auth ili, gluho bilo, authy. Barem nisi zarobljen u necijem ekosustavu/cloudu.

geronimo_2 10.09.2025. 13:31

noted. proucim. fala.

BinaryJesus 10.09.2025. 13:31

Ili napravite screenshot onog QR koda koji skenirate kod dodavanja u authenticator i pohranite negdje u oblak na sigurno.

LeskiRM 10.09.2025. 13:36

2fas odličan na iosu, sve se prenosi.. ima icloud backup, export i import.
Ipad, iphone, sve u syncu..

tomek@vz 10.09.2025. 13:39

Citiraj:

Autor xlr (Post 3820508)
Aegis auth app, mozes ga instalirati na vise mobova i paralelno koristiti iste tokene, imas cak i opciju exporta tokena u .json (kriptirani) pa ga mozes cuvati negdje ako nemas backup fon. Ako se nema za key, ovo je bolje nego recimo google auth ili, gluho bilo, authy. Barem nisi zarobljen u necijem ekosustavu/cloudu.

Poptpis ko kuca , koristim ga odkad si mi bacio bubu u uho, predobro i fakat jednostavno.

d0X 10.09.2025. 15:22

Također preporuka za Aegis, koristim već godinama. Novije verzije podržavaju Android Cloud Backup iako je bolje povremeno samostalno spremiti svježi backup na još neku lokaciju kako kaže @xlr kad je već tako jednostavno za korištenje.

geronimo_2 13.09.2025. 14:31

dosla obavjest od PP da uvode promjene.
vec me strah sta bu strgali sad :D

silver_tip 13.09.2025. 15:21

Citam i cudim se ovo sa sms problemima, nikada dozivio tako sta. Imam jedno 15-tak kupnji ili placanja preko paypala u zadnjih 10 dana od DE trgovina, placanja servera Francuzima pa cak i u HRV online trgovinama platim paypalom. Sve sms poruke stignu unutar 10 sekundi pa i brze. Broj je 095 na Tomatu i imam ga jedno 10-tak godina... mozda i duze.

geronimo_2 13.09.2025. 15:36

Budi sretan. Puno ljudi ima taj problem. Ja sam ga imao dok nisam aktivirao 2fa prek g authm od onda nemam jelte, al ni nemam potrebe za sms. Ko zna dal radi za moj br, vjerovatno ne.

Flood 28.09.2025. 09:51

Neće ni meni slati SMS na Simpi...Jučer sam pretjerao sa slanjem novih kodova pa su napisali da imaju problema sa mnom,jesam li to uopće ja.
Sad se probam opet ulogirati i ne dolazi SMS.
Nisam koristio PP već nekoliko godina,tako da ću probati za koji mjesec,ako ne radi,onda ću zaboraviti da postoji...

xlr 28.09.2025. 12:07

Meni nije slao na bonbon neki dan, srecom imam slozen i kljuc. Svejedno gledam kako da ih kompletno odj*.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09.