![]() |
The Curious Case of Benjamin Button - ok film, osim kraja gdje mi je glupo što se Benđi šrinkao u bebu. To su trebali malo drukcije osmislit (IMO) :D
|
Citiraj:
imho za ovakve prevarske-temetike rađe pogledat prestige i iluzionista. |
Nisam vidio da je netko napisao ali izasao je Metal Gear Solid: Philanthropy kojeg mozete besplatno gledati i skinuti s glavne stranice. MGS
|
Ben X
Dobar, vizualno zanimljiv film s preslatkom Laurom Verlinden. Ipak, ostavlja nedovoljno snažan dojam i na trenutke je dosta spor i rastegnut. 7/10 |
Eurotrip - kod nas prevedeno "Ludi provod u Europi", odlična komedija, za manje od pola sata na rtl-u, pogledajte!
|
Transformers: Revenge of the Fallen
Ja ne znam stvarno zašto svi gade ovaj film. Da, loše je odglumljen, pun je američkog vojnog preseravanja i tako to, ali zato je nešto najluđe što sam vidio dosad na filmu. Onakav CGI i onakve scene stvarno nisam očekivao. WoW:care::care: |
Citiraj:
Citiraj:
|
transformers 2, probao pogledat, fuj nakon par min delete, koji šrot.... votever
|
Citiraj:
E bas to... Pravi opis filma... Svasta su natrpali u taj film, i opet je ispao mnogim ljudima super... Uzivancija za gledanje... Bar meni... Evo sad pogledah onaj Twilight... Ajme... Prvih 30 min gotovo negledljivo sranje... Kasnije, je postalo zanimljivije i fora... Obozavam filmove o vampirima i takvim stvarima... Jos i ljubavna prica... Ma zakon... Tko nije pogledao, nek pogleda... Valjda ce mu se svidjeti... |
Ja ću nove Transformere, kao i prvi film, pogledati još bar 3 puta... u mjesec dana :)
|
The order (2003.) - kakav shit. Skoro sam zaspao od dosade kojom je taj film prožet. Priča čak i ima neke logike, ali je toliko usporena i ispričana na tako dosadan način da je to za ne povjerovati. Bez obzira ne Ledgera, zaobići u najširem mogućem luku. 2/10
|
Izašao Star Trek u 720p koji je u nabavci pa da i to pogledamo.
|
Citiraj:
Al STAR TREK je prvi po redu :D |
Pogledao i ja Transformere :)
Sta da velim, film po mojoj mjeri (megan, corvette, camaro) :D Sljedece na repertoaru: Star Trek :zdero: |
Evo pogledao Transformers RoTF i film mi se hebeno sviđa, taaaaman po mom ukusu. Skoro sam zaplako kad su skršili Prime-a oni Decepticoni :)
Ocjena 100/10 (pretjerujem, ali nema veze :D) |
Citiraj:
Al kad Prime kaže "i'll take you all on!" pa paf Megatrona, Starscreamu ruku odsječe a Blackouta (odnosno u ROTF-u je Grindor) totalno skrši... ta borba u šumi mi je predobra |
Da da predobro, a još na kraju kad rokne Fallena pa kaže: "When I rise, you fall!"; prehebeno!!
Nego de nisam uhvatio ime onoh oldskul decepticona sto ih je sve skupa teleportiro u Egipat, kak se on zove? |
Jetfire :)
"Behold the infinite glory of JETFIRE" :D A prejak je lik http://tfwiki.net/w2/images2/thumb/2...TF_Jetfire.jpg http://www.youtube.com/watch?v=MX5E-pjPV-o Ovih dana si nabavljam figure njega i Primea (oboje leader class) ~100$ njih dvojica, i mogu se kombinirati kao u filmu. Vjerovatno će pasti i Leader class Brawl, voyager class Sideswipe, voyager class Bubmlebee te prva verzija voyager class Starscreama |
Citiraj:
|
Pogledah upravo District 9.
Ljudi su prikazani maltene upravo onakvima kakvi kao vrsta u osnovi jesmo - životinje. U ponekim trenutcima mi je bilo baš žao aliena, oni su 20 godina skupljali par kapi benzina da zbrišu s Zemlje. Sve u svemu film mi se svidio. Ocijena: 7,5/10. |
Neznam ak ste vidjeli ovo al to definitvno vrijedi čekti, najjači horor svih vremena za mene, bar dok sam bio manji...imal sam ozbiljnih problema(trta me bila kad sam išel iz škole po noći :) ) kad sam taj film pogledal, tj njih par nastavka!
Kruger |
Citiraj:
|
....
|
Eh sorry McG, zato rekoh "neznam ak ste videli". Al vrijedi dvaput pogledati :), jedva čekam feddya i njegovu onu brojalicu:
"...freddy come for you..." |
pogledah Star Trek - ok film, nekak mi je brzo bil gotov :D
|
pogledao Blu ray star treka i mogu reći da mi fali veliki LCD TV :D jer je u kinu bio puno bolji doživljaj velićine :)
|
Citiraj:
|
Pogledo Đi Aj Đo. Ono, plitko, za klince. Da nema geđeta raznoraznih bila bi katastrofa, ovak 4/10.
|
Citiraj:
|
Ne bacaj pare na rezač, film je baš super!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |