![]() |
Overclock, hvala na onom linku za usisavač. Mislim da je to jako dobra cijena jer u tom rangu usisavači obično imaju bateriju od cca 30min trajanja i kraći su.
|
Citiraj:
|
chipoteka pala još u 08:50, pokušavam otvoriti stranicu al džabe
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Nista od Roombe, otvorilo mi stranicu ali nema je na blackfriday stranici s ostalim artiklima, nema kroz search, nema među usisivačima. a čisto sumnjam da je netko uspio odraditi kupnju s obzirom na to da gdje god kliknes nginx izbaci 502 bad gateway...
EDIT: pojavilo se EDIT2: upecao roombu, došla ponuda na email, plaćeno mislim da je prakticki nemoguce pripremiti hosting za BF, ali kad pukne na zadnjem koraku kad se potvrduje narudzba je prelose |
Futura 2080 "akcija"
Jutros u 5.30 je pisala ista cijena i sve kao sada i isto je pisalo nedostupno. |
Citiraj:
|
Ja sam u Futuri refresho stalno stranicu za 3600x pojavi se u 9:02 da je dostupno 5 kom stavim jednog u kosaricu i dok sam upiso podatke za dostavu u Zagreb u minut dvije izbije mi iz kosarice.Black Friday na balkanski nacin
|
Ja sam ga uspio kupit, al sam vec imo sve podatke upisane na profilu jel sam predpostavljo da ce otic za 5 sekundi. 2080 se nije ni pojavila.
|
2 frenda su uspjeli kupiti roombe u chipoteci. Tak da nije muljaža.
|
@shibi81 Znaci dva taba otvorena jedan za 2080S drugi za 2080 ,doslovno sekund prije 9:00 udarim refresh nedostupno...ma necu mirisni boric kupit u njih vise.
Iman osjecaj da cak ove stvari koje su bile super sa cijenama nisu ni imali, vecinom sta sam vidio na skladistu 1 primjerak pa je i pitanje dali su uopce imali kod dobavljivaca ili je slucaj laznog oglasavanja Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ti ako mislis da si jedini kliknuo refresh i cekao sekundi prije....onda si pao s kruske.
|
Jel išo netko po lg tv u eurospin?
|
Citiraj:
Ja upeco Nokiu 2.3 Rumbu čekam da mi prođe potvrda narudžbe...F5.... :fiju: |
Kazu na drugom forumu da je sve nestalo u Vg bilo 8 komada u Dubravi 10kom vec u 7:05 ljudi na blagajni sa tv-ima bilii i nisu bili model UM7100 nego Um7400
|
Citiraj:
Ja nikako da onaj GoPro uhvatim :c |
Ako naletite na ok popust xbox kontrolera za pc molim vas za linkanje. Nisam u mogućnosti trenutno za škicanje stranice a svala vaša sugestija bi dobro došla!
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ja sam gledo ovu 2080, cist informativno doduse jel sam znao da nis od toga em dolazi 3060ti. Al da nije se niti pojavilo na stanju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://katalozi.net/wp-content/uploa...day_ponuda.jpg |
|
Meni prosla roomba i gopro, pa me zanima kolko ima ljudi s foruma kojima je isto proslo, posto su kolicine smijesne (19 roomba, 5 gopro).
Cisto da vidim je'l važe vise na odjeb, ili mozda prodje :D |
Citiraj:
|
Biral sam online placanje. A storniranja i povrata na slicne akcije je bilo...
|
Citiraj:
BTW stranica Chipoteke je sad mrtva skroz, ne mozes nista. Ko je upeco od 09-10h nesto to je to, dok ne puste opet... |
Pa ja stvarno ne znam šta vi očekujete, 7000 roomba i 2000 GTX 2080 po jeftinim cijenama? Ko je jamio jamio je ko nije jbg budi brzi dogodine.
Jasno naznačeno 5-10-15 komada ima i to je to. Dok nije lažni popust sve je ok. Nek i mi vidimo neku pravu akciju za BF. Pajdo upisiva podatke za dostavu 5 minuta umisto da spremi 5 dana prije i onda kuka nije uvatio po akcijskoj cijeni, a sta si ti mislio da si princeza pa ce te drugi cekat da se ti natipkaš... |
Znaci tu su jedno 5 roombi, jedna njokija i 2gopro.
Dosel mail za drugi gopro a uspio sam napraviti samo jednu kupnju goproa. Dok sam roombi 2-3 "uspjesno narucil", a dosel samo jedan mail. Sto se mene tice, akcija vise naginje failu nego QAPLA'. ^^ Edit: @outtaControl Nije da se zalim na kolicinu, ali jedna paleta bi trebala biti zakonski minimum :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A jbg volio bi i ja da se sve cilu godinu prodaje u pola cijene,al to bi onda znacilo... :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:56. |