![]() |
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
malice at the palace veliš :D
|
|
Citiraj:
malace at the palace..... ;-) |
Citiraj:
Ujedno, to je dove lo do toga da igra psotanjr manej fizikalna, i da više do izražaja dođe skill. Bilo kako bilo, ne slažem se da bi Curry tada igrao po 10 min. On je izvrsni ball handler, a što se trica tiče, screenovi su se i tad radili, spacing isto nije novi pojam. Pa pace i broj koševa u sedamdesetima je bio veći nego danas. Generalno, nemoguće je raditi takve usporedbe, al mišljenja sam da bi najbolji igrači u svakom periodu našli načina da budu odlični. Evo, GSW sredio Clipperse, stiže najiščekivaniji dvoboj playoffa :D Na čijoj ste strani? dottore, ti nemoraš pisat :lol2: U nedjelju u 19 h Boston Milwaukee, u 21:30 Rocketsi i Warriorsi |
Na strani GSWa. Ne volim bradate spodobe :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
moraš, kad su ti brkate spodobe ispale iz PO https://resources.stuff.co.nz/conten...0761106272.jpg |
Durant ubija. zadnjih par godina po meni no1 u ligi. Al ostane po strani njegov učinak jer igra u jakoj ekipi. tek kad ovako uzme tekm uu svoje ruke ko zadnej dvije, vidiš kakva je igračina.
Idealan scenarij, gsw tuče rocketse, i ispada u finalu konferencije, durant odlazi :D |
Klay ozljeda desnog gležnja, Steph ozljeda desnog gležnja. Kao bit će ok, ali tekma s houstonom je već sutra. Bit će to zajebato :D
Citiraj:
|
@Robert
Dobar pokušaj :) Отправлено через Pixel |
EAST Toronto - Philadelphia 3:4 Leonard Milwaukee - Boston 2:4 Giannis WEST Golden State - Houston 4:2 Durant Da, i dalje ne vjerujem Bucksima :D |
Mislim da si jedini koji vjeruje Phili. :D
|
Pa onako, o torontu ne znam što bih mislio, možda sam se zajebo skroz. Ne znam je li kawhi dovoljan da ih riješi useritis mentaliteta u playoffu. Fila je krcata talentom u petorci, ali puno će ovisit o Embiidovih koljenima i o tome kako će se Ben nositi s Kawhiem. U svakom slučaju bit će to odličan dvoboj.
|
Citiraj:
game of zones, @0:24 - Derek Fish :D :D |
i ja sam na 6/7. Zeznuo nas Dame :D
Večeras se uzdam u Popa za 7/8 :D |
GoZ s06e03 je jedna od najboljih ikad :D
"we tried, they didn't want you" :D |
Je, dobra je :D
Meni su najbolje ona s Hardenom i Russom, te epizoda s LaVar Ballom, tko nije pogledao obavezno bacit oko, mislim da su obje u S4 :D |
Nadam da ću stići odgledati stream, na putu sam
Отправлено через Pixel |
i tako je Robertu pao tiket :D
Siakam ce biti igracina. |
Šteta za Spurse..
Neshvatljivo da Spursi nisu radili faul, 26 sekundi prije kraja lopta za Denver, gube 4 razlike i čekaju :D :D DeGrozan potvrdio svoju choke reputaciju. Odlični Toronto, Sixersi loši. Embiid i dalje ne može igrati full time i to bi moglo presuditi. S njim na terenu su bili +4. Kaastrofalna obrana Leonarda od Sixersa, pogotovo Butler. |
Zeznuo me DeFrozen, nisam računao na njega :D
Frajer je bio toliko loš u prvom poluvremenu da su Mamuze imale samo 34 poena na poluvremenu. Gledati ga kako se muči sa tim svojim midrange šutom iz okreta je bilo ... polako i bolno, poput potonuća Titanika. Sada je valjda svima jasno zašto ga je TOR trejdao. Torontovom GM-u treba dignuti spomenik za taj potez, a za dovođenje Gasola mu trebaju dati ime trga, ulice ili nečega. Što taj katalonjac uradi Embiidu u 3 tekme ove sezone (2xMEM, 1 TOR) ... bolesno. Embiid je ove godine imao ukupan šut 13/46 u dvobojima protiv njega. S tim da je dosta koševa postigao u ovoj tekmi protiv Ibake kada je Gasol odmarao. To je jedna od onih stvari koje se ne vide na statistikama, a praktički čine razliku između pobjede i poraza. Istu stvar je napravio Vučeviću u seriji sa ORL. Očito su ga ... ermm ... motivirale one Embiidove izjave o DPOY-u :D |
Mamuze su svoju priliku prokockale u G2, vodili 19 razlike i izgubili :D
Embiid ih je sigurno motivirao, tako je to kad je shit talker umjesto trash talker :D S druge strane losa partija kompletnih sixersa, pogotovo jimmya, i u obrani i u napadu. |
Kreću Celtic i Bucksi. Stevens krenuo s iznenađenjem, Morris umjesto Baynesa.
|
dajte neki 720p stream, svi ovi koje otvaram štekaju ko da nema sutra, a nije do interneta.
|
https://www.reddit.com/r/nbastreams/...cks_100_pm_et/
Ima desetak linkova, svi su ok. Na nba streams reddit naci ces kasnije i warriorse. Al dominira greek freaka na pocetku. |
na 40" tvu je negledljivo :D
nema vise dobrih starih ace stream linkova, to je bilo ko 1080p, neusporedivo bolje od svih ovih reddit linkova. |
Meni tnt full hd izgleda ok na 40 inch tv
|
Irving tri fadeawaya iz okreta za redom utrpao :s
|
Horford pospremio Đanija u džep, odličnu obranu igra.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:51. |