![]() |
Imbra za 2:0
WBA crveni popusili 2:0, Vejn iz penala |
|
City opet =:puke:
|
odlicna igra uniteda, moglo je bit i vise golova.. luke moore odusevio cijeli old trafford :D
man united ponovno na mjestu koje mu i pripada .. :) |
Citiraj:
Pozlatile su ti riječi. Konačno sam najzadovoljniji. United preuzima prvenstvo. :D |
Back on top. GGMU
|
Ma bude još United zadnja dva kola klince na čeličenje slao. :D
Zna se ko je kralj Engleske. |
Vid čuda, penal za manu, i crveni za nefalit...Nisu odavno.
|
Opet na vrhu Premiershipa! Jeeeeeeeee :chears:
1. Manchester United 28 21 4 3 68-27 67 2. Manchester City 28 21 3 4 69-20 66 3. Tottenham 28 16 5 7 52-34 53 |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/1R/pf/1QAGW...sofengland.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Naravno nisu jedini. :) Citiraj:
Citiraj:
Sutra Arsenal - Newcastle. :) Nadam se da će se newcastle probuditi i odigrati tekmu dovoljnu za pobjedu. :) Utorak Chelsea - Napoli. Vjerujem da čvrstom i discipliniranom igrom mogu pregaziti napoli. :) |
Citiraj:
(sorry na caps lock) |
tabela premiershipa
1. Howard Webb - 67 bodova 2. Abu Dhabi Naftna Organizacija- 66 Bodova 3. Modrić & Bale, nisu na prodaju - 53 Boda 4. Robin Van Persie - 49 Bodova 5. Ruska Kolekcija Jahti- 49 Bodova 6. Slobodni Agenti - 44 Boda 7. 18 titula, NIKO se ne sjeća zadnje - 39 Bodova |
dobra hahaha :DD :dobar:
@hamm Dobro si rekao, u utorak moze chelsea smazat napoli, dok ce u srijedu kad igraju napoli nakantat opet chelsea :p edit : http://www.index.hr/sport/clanak/are...ka/603936.aspx Fuck that shit, jebo ih arena sport i t-com, sva sreca da postoje hiljadu drugih prijenosa, i cak za razliku od nasih cigana u hd-u... |
Da da cim srijeda je tekma. :D Zabrijao sam totalno. :) Dobiva chelseea ali teško da će ih ubiti 3:0. :)
|
Pa pregazit će ih Napoli. Ovakva Chelsea je blizu "HNL kateogorije"
|
TOOOO!!! Chelsea sigurno prolazi! :D
|
Ak ivan veli da chelsea gubi onda je to to. :D Mislim da je sada ovaj chelsea koji je raspoložen i onaj koji je igrao prvu tekmu kod napolia doma nebo i zemlja. :)
|
|
No comment.
Sutra vec zovem lika da mi sredi Skysport. Ovo je vec previse za nase standarde. |
čitao sam malo o tome ranije, zapravo je jedini adut nove tv i htv-a bila činjenica da imaju milijunski auditorij, za razliku od arene, a to je uefi bilo važno zbog promidženih razloga. očito je ipak ponuda arene zadovoljila apetit krovne organizacije.
srećom, ne ovisim o (ne)milosti htv-a/nove/rtl-a šta se lp tiče. od par ljudi koji su prije imali sat tv i međuvremenu prešli na max dobio sam pijat, lnb i receiver gratis, uložio još 50-ak kuna u kabel i konektore, pronašao turksat i imam prijenose 4 od 5 liga petice (fale francuzi) + kupove, nba nekoliko puta tjedno, ligu prvaka u nogometu (u ovoj fazi mogu se pratit sve utakmice), euroligu u košarci etc. dakle, manje od jedne pretplate mjesečno. i nema brige hoće li naši prikazivati ili ne, nema zarađivanja dioptrije po streamovima...gg šema. trenutno ide arsenal - newcastle. |
Arsenal-Newcastle 2:1 :)
|
ma za gledanje , stavite 5 € da vam bude stalno na računu na recimo bet365 i fino streaminge ko čovjek od Premiershipa , Lige Prvaka pa do tađikistanske 3. lige.
|
Vidim da je arsenal zabio u 94. :) Opet se krumpiraju.
|
Vidim da si gledao utakmicu :)
tottenham na -1 :D |
Nisam gledao. :D Samo flejmam. :p Obožavam te golove tipa m.united u sudačkoj nadoknadi. :D
|
Citiraj:
|
Aha. :D
Prognoze? Ja se nadam: Byern-Basel (0:1) 1 Inter - Marseille (0:1) 1x Real-CSK (1:1) 1 Chelsea-Napoli (1:3) 1 |
O daa..Jelavić "iz in d madfaking haus" :D
:lol2: a još je Liverpool ko neki favorit u kladama Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:15. |