PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

xtreme96 15.11.2011. 18:27

Ljudi sta moze bit uzrok mog problema? Konfa iz "Moj komp",kompjuter je stabilan 100% i u svim drugim igrama mogu bez problema igrat vise sati bez rusenja...
Ali kad pokrenem BF3 (postavke su sve na ultra,aa off,1680x1050 reza) nakon nekih pola sata-sat igranja se igra smrzne i moram ju ugasit na task manageru. Nista mi se ne pregrijava ni slicno,dakle problem bi trebo bit softverski. Driveri za grafu su 11.8,a za maticnu svi najnoviji sa asrockove stranice....

Ima li pomoci?

mamutarka 15.11.2011. 19:08

stavi novije drivere za grafu, mislim da su 10.11, probaj to pa da eliminiramo

biljeg 15.11.2011. 19:09

Citiraj:

Autor xTreme GaMeR (Post 2025895)
Ljudi sta moze bit uzrok mog problema? Konfa iz "Moj komp",kompjuter je stabilan 100% i u svim drugim igrama mogu bez problema igrat vise sati bez rusenja...
Ali kad pokrenem BF3 (postavke su sve na ultra,aa off,1680x1050 reza) nakon nekih pola sata-sat igranja se igra smrzne i moram ju ugasit na task manageru. Nista mi se ne pregrijava ni slicno,dakle problem bi trebo bit softverski. Driveri za grafu su 11.8,a za maticnu svi najnoviji sa asrockove stranice....

Ima li pomoci?

probaj pokrenuti bez tih fensi postavki, npr. sve na medium i zvuk stavi na obicni stereo.
i stavi zaboga 11.10 preview 3 drivere.

VandaL.pr! 15.11.2011. 19:19

I grafičku vrati na stock taktove pa probaj.
Meni je GTA4 recimo radio bolje na stock nego OC.

Alph4Dawg 15.11.2011. 19:41

@Jopis - Probati ću kada budem Windoze sređivao.Razmišljam da možda testiram tvoju soluciju uninstallom BFBC2, pa da vidim hoće li ovo raditi. :chears:

Perki 15.11.2011. 20:03

BC2 nije Origin igra, iako si ga mogao skinut sa istoga. Nije se ni morao pokretat iz Origina. Štoviše, cijeli folder se može skopirat bilo gdje i opet radi. Kad je bilo ono teatiranje zadnjeg patcha, imal sam obje verzije (patchiranu i original) u isto vrijeme na dva različita diska i oboje je radilo bez problema.
BF3 je moguće druga priča, tak da se nemoj pouzdat previše u to.

Cartmann 15.11.2011. 20:10

Postoji li gdje damage chart? I mape u većoj rezoluciji? Našao sam samo caspian border, bar 1500+ pixela.

Alph4Dawg 15.11.2011. 20:15

Citiraj:

Autor Perki (Post 2025961)
BC2 nije Origin igra, iako si ga mogao skinut sa istoga. Nije se ni morao pokretat iz Origina. Štoviše, cijeli folder se može skopirat bilo gdje i opet radi. Kad je bilo ono teatiranje zadnjeg patcha, imal sam obje verzije (patchiranu i original) u isto vrijeme na dva različita diska i oboje je radilo bez problema.
BF3 je moguće druga priča, tak da se nemoj pouzdat previše u to.

Ne znam, kupio sam key koji se ubacivao u tadašnji EADM i preko njega se skidao BFBC2.

EDIT: Digital Deluxe Edition.

bluefluid 15.11.2011. 20:26

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 2025861)
EDIT: Ne znam da li je već postano, ali našao sam neke nove B2K gameplay video clipove:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=5UJuMbKA6f8

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VD5PBDpm2N0

Negdje na početku prvog videa u sred Karkanda svira Battlefield tema. :D

Ne znam kako vi ali ja uopce ne mogu gledati ove konzolaske gameplay snimke... cim vidim kockicu ili x gasim, pogotovo kad lik ima cistu situaciju i promasi jer se muci sa gljivama.

Da se netko ne bi sad uvrijedio, imam frenda koji je hardcore ps3 gamer i zbilja mu dobro idu fps-ovi(mag, kz2,kz3,bc2), ali daleko je to od misa.

Puno veci uzitak mi je pogledati pc gameplay, drukciji dozivljaj totalno.

hammer_of_thor 15.11.2011. 21:44

Car :D
Kakav car :D
Ništa u zadnje 2 godine nije dobilo prolaznu ocjenu :D

"Battlefield 3 was built on Frosbite 2 engine. I know this for a fact because it can't go 5 minutes without banging on about it" :D :D

Danko86 15.11.2011. 21:57

ako neko nije vidio, karkand gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=NiZz0ygyZ0A

PointDexter 15.11.2011. 22:29

Citiraj:

Autor jopis (Post 2025881)
I tebi sam već rekao na ts-u da te nešto drugo pati....
Točno se može odrediti izvor zvuka, da li dolazi s lijeve ili s desne strane, itd.
Da li prebaciš profil zvučne na headphones prije gejmanja?

Sve moguće kombinacije sam probao u igri i postavkama xonar audio centra. Nije ni meni problem zaključiti opći smijer dolaska npr vozila, ali u BC2 sam mogao znati gdje je tenk, kojom se brzinom kreće i u kojem smijeru, bez da sam ga vidio, da ne govorim da sam protivničke pješake mogao čuti kako trčkaraju iza zida.
Ništa od ovoga se nemože u BF3, i vrlo česta je situacija da me rokne tenk kojeg tek vidim i čujem na kill camu, a bio je od mene nekih 10-ak metara... tobože okolni zvukovi su prigušili zvukove metalne grdosije :hitthewal:

Neo-ST 15.11.2011. 22:43

Istina. Koliko puta se nađem ispred tenka i onda se pitam zašto ga nitko nije spotao, a zapravo se trebao čuti izdaleka (no nije).

pdx 15.11.2011. 22:51

ja s xonar essence ST cujem odlicno , zvuk je fenomenalan i pozicioniranje vrhunsko , tako da je do vas nesto ili vasih zvucnih

mamutarka 15.11.2011. 23:17

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2026058)
Istina. Koliko puta se nađem ispred tenka i onda se pitam zašto ga nitko nije spotao, a zapravo se trebao čuti izdaleka (no nije).

ti slušaš, ali nečuješ :D

Rudy 16.11.2011. 00:07

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2026047)
Sve moguće kombinacije sam probao u igri i postavkama xonar audio centra. Nije ni meni problem zaključiti opći smijer dolaska npr vozila, ali u BC2 sam mogao znati gdje je tenk, kojom se brzinom kreće i u kojem smijeru, bez da sam ga vidio, da ne govorim da sam protivničke pješake mogao čuti kako trčkaraju iza zida.
Ništa od ovoga se nemože u BF3, i vrlo česta je situacija da me rokne tenk kojeg tek vidim i čujem na kill camu, a bio je od mene nekih 10-ak metara... tobože okolni zvukovi su prigušili zvukove metalne grdosije :hitthewal:

Istinu zboris, nisam o tome ni razmisljao do sad no sad kad si spomenuo ista stvar, takodjer xonar iako sumnjam da to ima veze...

Neo-ST 16.11.2011. 00:51

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2026088)
ti slušaš, ali nečuješ :D

Šta reći? ;)

DeadMan+ 16.11.2011. 02:47

EAUK post: Zh1nto is it true that you're working on BF3's first patch?

zh1nt0: We are currently working on one yes .

A fixlist will be posted sometime this week or at the latest early next week. Being very vague with deadlines here since we have a few dates going around.

ezz 16.11.2011. 02:59

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...32_460s_v1.jpg

KixzoR 16.11.2011. 03:10

Evo otvorio sam na IRC-u pickup channel!!!
Server:quakenet
Channel:#bf3.pickup
Igra se conquest 8v8 normal server je online još moram složit neki ts3 za bolju komunikaciju.
Pridružite nam se na irc-u dosta klanova traži war-ove!!!!!

Remixer 16.11.2011. 08:52

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2026047)

Ovo sam i ja odmah primjetio, bad :(

Što se tiče igranja - meni ige glatko, a igram na 1920x1080 :)

Što se tiče igre, nisam ushićen kao prije na neke igre... al' OK, tek sam počeo, vidjeti ću kak' će bit dalje...

V.I.P 16.11.2011. 09:04

problem,
od kad sam napravio update origina nemogu pokrenuti bf.. izbacuje mi bf3 stop working i u multiju i u singlu.. jel zna netko o cemu se radi? napravio sam sistem restore dan prije i onda radi ali normalno kad se komp restarta on opet trazi update origina i opet mi ne radi :(

biljeg 16.11.2011. 09:52

Citiraj:

Autor V.I.P (Post 2026241)
problem,
od kad sam napravio update origina nemogu pokrenuti bf.. izbacuje mi bf3 stop working i u multiju i u singlu.. jel zna netko o cemu se radi? napravio sam sistem restore dan prije i onda radi ali normalno kad se komp restarta on opet trazi update origina i opet mi ne radi :(

stavi onaj "fix" za igru koji ne podize origin. netko ga je postao nekoliko stranica unatrag...

musso 16.11.2011. 10:09

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2026167)
Šta reći? ;)

..gleda a ne čuje.

:beer:

jucca 16.11.2011. 10:31

Imam problem sa multiplayerom.
Preko browsera uopce ne dobijam requeste, dok kad ja posaljem, nemam uopce za startat igru.
Vidio sam masu ljudi sa ovim problemom, uglavnom spominju Avast no ja ga ni nemam.
Svejedno, skinuo sam sa kompa MSE, iskljucio FW, probao sa IE9, Chrome i FF ali uvik ista stvar.

V.I.P 16.11.2011. 11:09

Citiraj:

Autor biljeg (Post 2026270)
stavi onaj "fix" za igru koji ne podize origin. netko ga je postao nekoliko stranica unatrag...

normalno da ga nemogu naci :fuming:

jel moze ponovno. hvala

biljeg 16.11.2011. 11:18

Citiraj:

Autor V.I.P (Post 2026360)
normalno da ga nemogu naci :fuming:

jel moze ponovno. hvala

imas PM!

kasper_sky 16.11.2011. 12:44

ja imam problemček. ako netko zna riješenje....
kad preko browsera stisnem join onda mi neće igra otić u fullscreen nego ostane minimise dolje u toolbaru, a uvijek ama baš uvijek kada mi krene u igri. budem top 3 onda mi se igra smrzne ili izbaci. i kaže bf3 stop working....
a ja prvi dobio čuda i sve izgubio jer nije sejvalo.
šta da radim šta šta šta

DeadMan+ 16.11.2011. 14:23

ako zelite nesto pitati Alana Kertza (a.k.a. Demize99, core gameplay designer at DICE):

http://www.reddit.com/r/IAmA/comment...efield_3_amaa/

kasper_sky 16.11.2011. 15:28

stavio sam driver 11.11 i sada se još više ruši tj bf3 stop working. napravio sam rollback drivera ali ništa.

jel ima neki dobar sajt di piše npr. 5 ways to fix bf3 stop working problem a da fixovi pale. da su stvarno efikasni..
hvala

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26.