![]() |
fck... nije ni cudo zasto ima toliko apple hejtera..
|
Zato sutra, ne prekosutra idem na rodjendan.
On topic: napravio update. Sta rec osim sa 5.1.1 na 7 nego super. Fluidno, pregledno, brzo. Dizajn mi je super. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jesan ja retardiran ili nema ama bas nigdi silent indikatora? Isto tako tesko je pribacit pismu u ovome control centru sve je jebeno zbijeno. Definitivno triba uskoro update :cool:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta se tiče vožnje tu je voice control "next song", ne znan kakve prste imate ali je pain in the ass otvorit app (pritisak na pismu), još kako tako je i za prominit pismu. Druga stvar je šta nema uvik sata dok pisma svira, isto malo nekorisno. Swipe u music appu fali, isto tako i masa drugih opcija, ali mi se neda stavljat druge aplikacije jer ih uvik zatvori i pritiskom na mic otvori def app. |
Citiraj:
I to mi je punooo bolja opcija nego dva puta tapkatzi svaki puta kad hocu promjeniti pjesmu u lock screenu . |
Javljam se kao nepoznavatelj situacije među ajStvarima...
Koji je smisao modela 5C? Potpuno ista stvar kao i 5-tica, samo s plastikom umjesto metala? IMO taj metal je najskuplji dio pa su odlučili napravit plastičnu verziju zbog veće zarade...? Jesam u pravu? |
Citiraj:
Kad smo već kod tog togglea, to mi je valjda jedna od najgenijalnijih stvari na ajfonu. Netko tko to nije prije koristio ne može razumijeti koliko je to genijalno :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego izasle su neke slicice Androida 4.4 izgeda da se vata zarkih boja kao Apple :roller: |
Citiraj:
|
A Retina?
Ako sam dobro skužio, baterija od 5C bi mogla ići na 5. Ipak draže mi je 5 nego 5C. Elengancija. |
Citiraj:
Jos jedna stvar koja me malo zivcira, pod updates u app storu vec danima stoje aplikacije koje su se apdejtale..da bar mozes to dismissat nekako i sakrit |
One stoje kao apdejtane i datumom. Meni to ne smetaju ionako na WIFI apdejta automatski.
|
Malo ruganja |
|
Prices On The Black Market For Gold iPhones Are Completely Insane
http://finance.yahoo.com/news/prices...182645843.html ----- http://i.imgur.com/KwIyC3c.jpg |
Ne znam jeli se ko sjeća, kad je petica izašla, one akcije mislim da je prvi dan bila, kao iphone za 900 kn i preplata u pola cijene. Nisam siguran, to je kao vrijedilo samo prvi dan prodaje, centri do ponoć su radili (VIP) ili sam nesto pobrkao... Da se informiram u vezi nadolazečih modela, možda nešto slično bude u promociji, ako ko zna...
|
Citiraj:
|
|
Veliki review 5s sa puno tehnikalija
http://www.anandtech.com/show/7335/t...one-5s-review/ |
ddr3 i 64 bita ne zvuči loše, iako i petica leti, još nisam naletio na neku usporedbu kamere, pogotovo u mraku, pa ne znam jeli ko vidia šta slično na netu
|
pa eto ti na tom linku pod camera :)
|
I da poceo mi se random gasit, ne znan je li do iOS7 ali nekad samo se pokaze apple logo. Dosta puta na 20% se ugasi i prikaze punjac pa nakon par min opet se upali. Uglavnom cudne stvari. Rotate u porukama najvise blokira :smoke:
|
Citiraj:
Bio je moj na 4% i nije zbleesirao. Strpi se, izaći će update. |
U nekoliko dana mi se već dosta puta dogodilo da mi se sruši neka od aplikacija. Lako za non-Apple aplikacije, ali Panorama mod u kameri....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |