PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

Renesis 19.07.2013. 08:53

@omerta - podjela na "kvalitetne" proizvodjace je besmislena. Sve dolazi iz Kine kako god okrenes, svi dijelovi se proizvode u istim tvornicama. Sram X5 je isti i na Authoru i na Treku...

S obzirom da trazis entry level biciklu, trazis prvo pogodnu velicinu, onda najbolju opremu. Ime napisano na rami mozes komotno prefarbat i napisat ferrari, toliko je bitno...

Il Capitano 19.07.2013. 11:15

Danas odradio jutarnju vožnju Kustošijanski-Grafičar-9ka. Ovo mi je druga vožnja na novoj pili i razlika je evidentna. Samo gazi :D Uživancija
Pa da ju i predstavim, iako je Irvin već bacio hint.
http://www.pohrani.com/f/3q/P3/2DODILYr/img0694.jpg

i jedna s ljepšom polovicom :fiju:
http://www.pohrani.com/f/1A/vK/1ZeFXHNm/img0679.jpg

Kupio sam ga od dečka s dropa, više manje sve custom (ja sam zbog prilagođavanja zasad promjenio sic stangu i volan). Jedino me ubija ova cestovna kazeta na usponima, tak da će vjerojatno i to novo.

Ajde bar neka pozitivna stvar koju je izrodila krađa bajka :hitthewal:

Nik 19.07.2013. 11:18

Subota tunel 8h.

Spust 39-kom u Zagorje, uspon istrazivacki po 34-i do Rociceve sjenokose, pa na Gorscicu, i dalje po 56a.

[edit]

Cestitke na novoj pili - jos jedan Specijalizirani ;)
Meni je takodjer kradja bajka izrodila odlicnu stvar, ali i ispraznila dzepove, inace bi Jekylla vozio nikad, pa ni tad.
Hebes pare, one dodju i odu, pa tako u krug :D

Il Capitano 19.07.2013. 12:48

Citiraj:

Autor Nik (Post 2432327)
Cestitke na novoj pili - jos jedan Specijalizirani ;)
Meni je takodjer kradja bajka izrodila odlicnu stvar, ali i ispraznila dzepove, inace bi Jekylla vozio nikad, pa ni tad.
Hebes pare, one dodju i odu, pa tako u krug :D

Fala. A tak je uletilo, ja zadovoljan.
Baš sam nedavno komentirao sa Šošijem kak si i ti zbog krađe napredovao. Pare nisu problem, para nema :D
Sad je u planu jos neki Rog za po gradu i to je to.

zgmmax 19.07.2013. 13:06

Vidi se sta su pravi bajkovi kad ih ima toliko na forumu :)

jed2i 19.07.2013. 14:19

Evo video, mic i ja na trojci, pokušao sam ga pratit taj dan , al uvijek mi nestane na jednom dijelu i nemrem ga ulovit nakon toga
https://www.youtube.com/watch?v=XaOwQZZ-dII

Capitano čestitam ;)
dođi na grmu sad malo se ispraksirat :)

De5tr0yer 19.07.2013. 19:33

I'm BAAAAACK! :D

Iako mi zglob još uvijek nije funkcionalan kao prije, ne boli me pri vožnji što je odlična stvar :)

Jučer kanal pored Veternice odvožen, danas baš po stepenicama na Veternici i bome me ni tamo nije ruka bolila. Taman kad još odmorim iduća 3 tjedna mogu NN.

Jučer bili Mirta, Šošonja i ja, danas se eksadrili priključio i Željac.

Uzbrdo idem začujđujuće dobro s obzirom da nisam 2 mjeseca ništa radio. Jako mi je drago da nemam Vucinu kondu koja se samo istopi kad ne radi ništa :D:D

Irvin 19.07.2013. 19:48

toooooo cobraaaa Yovaneeee :chears:, baš mi te drago vidit da prašiš
evo ja bio dns kod dotura, još 1 sedmica longete, koža uskoro ko moja, opekline nema, sad kraste, mazanje kremama pa na kraju šminkanje contraTubexom...jupi.
Nik nas je sve prestigo, regenerira se k'o kameleon :D
...vraćam se sa GO 19. kolovoza i onda do snega samo NN, a posle frEEride :zdero:

Željac 19.07.2013. 20:18

http://s16.postimg.org/5ssdmpqnp/DSC_0322.jpg
http://s16.postimg.org/ooy26jsj9/DSC_0323.jpg
http://s16.postimg.org/jaz9z02t1/DSC_0324.jpg

eto i slika :)

:beer:

Irvin 19.07.2013. 20:29

ahahahahaha, spandex - unbreakable :lol2:
EDIT: vrlo slična situvacija i moga pada, jer sam bio preblizu Davoru u vožnji...

Omerta 19.07.2013. 20:41

Citiraj:

Autor Renesis (Post 2432270)
@omerta - podjela na "kvalitetne" proizvodjace je besmislena. Sve dolazi iz Kine kako god okrenes, svi dijelovi se proizvode u istim tvornicama. Sram X5 je isti i na Authoru i na Treku...

S obzirom da trazis entry level biciklu, trazis prvo pogodnu velicinu, onda najbolju opremu. Ime napisano na rami mozes komotno prefarbat i napisat ferrari, toliko je bitno...

Jasno mi je to u vezi marke, niti tražim marku.. Oprema mi je bitna..

Fino se na Njuški stavi od 1000 - 2000 kn, i ono što izbaci, ja upitam ovdje ako valja.. nema tu previše filozofije..

night_rider 19.07.2013. 21:01

Bravo Destro! :) sad pamet u glavu!!! sjeti se šta si preda mnom obećao mami:fiju::fiju:
ovo ti je bila škola.. drugi put ces pametnije..
bar se nadam - u tvom slučaju - :lol2:

btw.
Danas odradio zagrijavajuće Sljeme za sutrašnju žešću turu (o kojoj je NIk obavijestio).

Krenuo klasika.. preko Lonjšćine - zna se:chears:..
Odjednom, na samom početku, počela mi je za vratom.. ni manje ni više puhat neka žemska na HT belom Canyonu:stoopid::stoopid:
Iz respekta prema samom sebi + da me slučajno ne sutigne:o , otpedalirao cijeli Leustek + stepke, bez spuštanja noge na "patos":D.

Kad vidiš.. evo ti i nje za 7-8min u Lugarnici.. (srećom išla preko tigrovog oka, ne vozi stepke, još mi je samo falilo da me opere:sweating:).
Na kraju se ispostavilo da je cura iz BK Lastavica imenom Katarina i da je stara Rulcova drugarica..

Katarinina pila

Za 20ak mi pojavio se i sveprisutni Rulac - direkt s posla.. znojan ko prasac izganjao Leustek za 35min s punim ruksakom!:respekt:
Njih dvoje ostali čakulat u Lugarnici i kasnije planirali spust 9kom, a ja dolje kod Grofice desno makadamom do Šumarevog groba

pa na Tigrovo oko preko preuređenog i proširenog mostića

na 16icu pa spoj na 18-20 i briši doma..

[edit]
Il Capitano čestitam na novoj pili! Iso miki, gdje god se okreneš Spešlajzdova ko kenje...:fiju::D

SileTzar 19.07.2013. 22:25

https://www.facebook.com/pages/VW-Go...31735666892819

Šoši jesi čuo kaj od Norca, kad ćeš dobit drugi bajk :roller:

Shoshy 19.07.2013. 23:45

Cim nes saznam, hvalit cu se na sva usta :)
Sad sam poceo direkt Norco prek fejsbuka maltretirati.

Nego, oce netko sutra u 9 kod tunela?
Da odma znam dal se ustajem da idem na sljeme, il da se pakiram za more :lol2:

Il Capitano 20.07.2013. 00:16

Haha Sile mu preduhitrio, Spec fan club..sva sreca da nam je egzotika na dohvat ruke :fiju: sad kad nas Sile iznenadi sa karbon SC-om:chears:

Omerta 20.07.2013. 09:33

Osim polovnih, počeo sam gledati i nove bice iako znam da puno gubim, ali za sada samo gledam :)

Možda odem do par trgovina tu u Rijeci..

Što kažete na Rog Joma Cruz 2013 na akciji za 2000kn?

Nadam se da će imat veličinu 21" pa da isprobam.

Guglam malo i ljudi nemaju neke zamjerke, osim možda na "samo" 21 brzini..

Mar 20.07.2013. 11:04

Za te pare ne gledaj nove. Nedavno je otiša simplon laser za 2000kn sa full xt opremom, torom i dobrim mavic kolima.
Gledaj malo po njuskalu, poznanicima koji su u tome, onoj facebook grupi i tako to. Ne na dropbikeu jer su tamo cijene previsoke ;)

Omerta 20.07.2013. 11:15

Ma tako će i bit..

Strpit ću se do plaće u 9. mjesecu, pa onda raspolagati sa kakvih 3000kn, i uzeti nešto polovno.

npr. Genesis Zero Razor za 2700kn ga mogu dobit. Kaže da je stavio kompletnu novu osovinu od zadnjeg kotača (Acorova glavčina od 490kn).. E u to se baš ne kužim, ali valjda je pozitivno :)

zwer 20.07.2013. 12:13

Iso s Kovom na kustosijanski makadam do Risnjaka. Gore piva i orahnjaca, bilo brdo ekipe na bajkovima. Sve neke Kone. Spi_dili se dole po devetki, i ne sjecam se di sam cito, al' netko je napiso da se drzimo kanjona a ne sastrane. Kasnije sam sazno zasto, jer sam iso sastrane :D. Skoro opal u bezdan neki desno, al' sam tree-hugo i jedva se izvuko. Kova je skoro zaronio na nekoj stepenici, malo je falilo.

Super staza, samo prekratka, onaj spust cestom je dosada. Genius izdrzo :-)

adaksinjo 20.07.2013. 12:16

zato iduci put zamoli nekoga od ekipe da ti pokaze odvajanje za krvaric :)

kova2110 20.07.2013. 12:35

Da, stepenica me bome iznenadila :fiju:
Danas smo htjeli probati cistu devetku, a sutra na Krvaric :chears:

Gdje bi se trebalo skrenuti. Fotka, ruta, video skretanja dobrodosli.

Okruglica 20.07.2013. 12:57

ZELJAAAACCCC hahahaha zakaj si mi bajk presarao kisu ti.....jaoooo eeeee e vozit ces se na njemu uzbrdo za kaznu :D
Vrati mi mog lepog Endura da popravi sliku..vis da je nikakva bez njega ;)

Btw, prekjucer je Destro bio u kratkim hlacicama na voznji i skoro ga nisam prepoznala, no jucer je to bilo to :) Nista bez bicki..jos da je i stitnike uzeo.... :)

adaksinjo 20.07.2013. 13:27

nakon onog skoka u kanalu imas odvajanje desno i nakon 30m skretanje lijevo :D

Željac 20.07.2013. 13:33

Citiraj:

Autor Okruglica (Post 2432745)
e vozit ces se na njemu uzbrdo za kaznu :D

muahahahha :D

ništa ne može biti gore od mojega uzbrdo :D

(a, ovu pošaranu sliku sam sejvao preko originala :roller: tako da... mogu vratiti samo ako ponovno slikam :D ) :fiju:

Okruglica 20.07.2013. 13:45

Citiraj:

Autor Željac (Post 2432771)
muahahahha :D

ništa ne može biti gore od mojega uzbrdo :D

(a, ovu pošaranu sliku sam sejvao preko originala :roller: tako da... mogu vratiti samo ako ponovno slikam :D ) :fiju:

aj vozit cu tvoj bajk malo uzbrdo bas da vidim kak se penje. Ja mislim da je moj tezi, al ajd..probat cemo pa onda komentirati ;)
Next time JA fotkam :chears:

kova2110 20.07.2013. 13:47

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 2432768)
nakon onog skoka u kanalu imas odvajanje desno i nakon 30m skretanje lijevo :D

:D. Da, da, sjecam se....to sam si bas i mislio da trebam tamo :lol2:

Cuky 20.07.2013. 16:40

Carlos je malo zesce uklizao :D

Ledja
Pohrani.com

Desni lakat
Pohrani.com

Lijevo rame
Pohrani.com

Desno rame
Pohrani.com

Desni zglob na nozi
Pohrani.com

Jebajiga, ocito je dosao red i na mene da zaorem momacki :D

2 die 4 20.07.2013. 17:17

Pa kad, gdje, kako, zašto?
Toliko pitanja, a tako malo odgovora!

Jesi ti ok?!

Cuky 20.07.2013. 17:29

Danas na 9tki. Isao sam skakat na onom brzom dijelu gdje su vododerine preko nekog korijena/zemlje uz neko stablo al nisam bas gledao di cu doskocit. Doskocio u vododerinu u kojoj sam trebao odmah smotat da bi desno skrenuo, ja sam ga smotao, al pod 90 :D

Ok sam, za koji dan cu bit ko nov :D Samo da se krastice formiraju i bit ce ok, da se ne kelji za majicu :D

Irvin 20.07.2013. 17:39

zemo, želim ti brz oporavak. Kod tebe je to već po defaultu :chears:
usput budi rečeno, pazario sam si štitnike zglobova neki dan...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:31.