![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To što je auto proklizavao u trećoj ako je bilo imalo vlage na kolniku, zanosio se na sve strane u zavojima, a na snijegu da ne pričam, to je slučajno, dešava se... Ali ripna im je bila odlična. Riješio ih se prvom prilikom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što se tiče guma: radije neke izvrsne na mokrome a lošije na snijegu nego obrnuto.
Ipak je zimi 90% vremena vlažno/mokro |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ja recimo imam Conti TS860 što bi trebale biti kako sam i napisao. Odlične po mokrom, a tako tako po snijegu. Bolje od toga mi ne treba a volim se vozit ko čovjek (ne nužno rally) |
Citiraj:
|
Jutros, napokon snijeg i ne očišćene ceste :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
moje conti su se isto super ponašale po snijegu danas, samo kaj se svi vuku ko puževi
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Neki dan sam išao u Gorski kotar, malo do Matić poljane da isprobam gume po snijegu
Kupio sam Nexen Winguard sport 2 Odlične po snijegu i kiši samo na jednom dijelu sam lance morao stavljat, budući da ih nikad nisam stavljao, za prvi kotač mi je trebalo 20 minuta, drugi sam za minutu riješio :D |
Citiraj:
|
Molim preporuke ljetne gume dimenzija 225/45/17 a da nije sport model koji traje 5k km. Za sad imao Dunlop Sport max...super su se pokazale, ali prebrzo su se potrošile.
Cijena nebitna... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam da ću se sad zacoprat, al šta mogu. Mene zanima di je murja u Zg? Znači samo treba doći policajac na bilo koje križanje i zapisivat tablice i kazne. Nije normalno šta ljudi rade i kako voze. Znači apsolutno nema potrebe da kupuju presretače i ikaku opremu, samo treba stat na križanje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao sam conti premium contact na drugom autu dimenzije 205/55/16...guma je odlična! Ali za 225/45/17 nema premium contact...ima premium 6 FR i nisam siguran dal je to identična guma drugih dimenzija...:stoopid: |
mogu sve provarit, jedno, maglenke, dnevna, žuta, plavičasta.... ali kada mi upali duga i tak se vozi ili su mu kratka visoka pa dođe na isto ... na to poludim. da sam fizički jak ko bik pljuskao bi ekipu. vjerojatno bi naletio na koju šaku, ali generalno bi bio u plusu.
ovak samo odem sa strane, čekam da me prestigne pa upalim duga iza njega :D |
Citiraj:
|
Stražnju maglenku kad nije zadnji u koloni i kad nema magle možeš provariti? Svaka čast... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I još da maglenka blinka ko na F1 isssss.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:54. |
|