![]() |
|
ja bi kupio pevecikl sa deore opremom ako ima garanciju ko i trek... bez problema...
|
Ma znam da je zadnje što trebam gledat a jesi pogledao opremu na toj Freri? Lik je cijeni 4300kn....a član MIK prodaje Giant XTC za 3700kn koji daleko bolju opremu ima..ili griješim?
|
Citiraj:
geometrija > dijelovi |
A kao neka random rama nemože imat dobru geometriju? Pogotovo što neodgovara svima ista geometrija jednako
|
Za tu neku random ramu obicno nigdje nemas specifikacije gdje bi nasao detalje o geometriji :D
Previse ste se uzbudili oko nicega :) Sad da kupujem bajk prvo sto bih gledao da li mi rama i njene specifikacije odgovaraju, jer o njoj ti ovisi sav buduci upgrade. Dijelovi su ionako potrosna roba kad su bajkovi u pitanju. Uglavnom, isti qurac ko sa maticnom na kompu. Ak je losa maticna mos se yebat s nadogradnjom :D |
Sutra sam opet na grmi oko pol 5- 5... Svi si dobrodosli ;)
|
52jka je danas dobila novu dimenziju na kraju :kafa:
Totalni frirajd preko prirodnih prepreka! Iako, postaje već lagano mrak u šumi na gustim dijelovima. |
Sutra oko 14.30-15h planiram uspon na Strmopec! Ako je tko raspolozen, neka javi..
|
|
Citiraj:
Cimnula Destra na pifkana, pa se malo provozo na Enduru :) Lijepo mu stoji, al je cudan na bajku bez svojih bicki :P Imam osjecaj da ce nam se uskoro pridruziti na voznjicama laganijim :) Mislim da cu i sutra Grmit malo. |
http://www.youtube.com/watch?v=wOur8qXvpnk
trollanje spermića (cestovnjaka) na najjače :D <3 remi Inače Šoš i ja danas odradili kustošijanski do risnjaka i dolje, vrhunska vožnja osim kraja, onaj zadnji kanal.... Izvlačila gamad drva, ogromna vododerina + navučeno kamenje, kamenčuge tj unutra, a rahlo sve, bilo je spasi živu glavu kad sam se zaletio ko sivonja, samo višnji zna kak nisam pao, osim snake-a i lagane drhtavice nakon kaj sam stao sve 5 prošlo, pazite tamo! |
Citiraj:
|
Nemoj zaboraviti dodati da je sunce uprzilo na usponu i da ubije u pojam. Katastrofa.
A bome je i bilo na HT veselo na tom kamenjaru. Danas sam voltage provozao na 170 hoda i damn.... :D |
dok ti i taj jadni scott pukne onda prebacujes lirika na susjedovog ponija?
|
Ma vozim ga ja na 130-140, al danas me bas povuklo da ga ispruzim :fiju: mic me nagovorio
|
Ekipa,
Jel ima tko kakav 8spd shifter za shimano? U zamjenu dajem 9spd Deore shifter... Ovak od 8 brzina na kazeti sa Altus mjenjačem i Deore 9spd shifterom imam samo 2 brzine funkcionalne :D |
Sub. tunel 8h.
Sutra se vrijeme kvari, i treba biti brz. Prema DHMZu slijedi tjedan dana nestabilnosti. |
Već dulje vrijeme planiram probati SPD, probati.
Ali, danas u Intersportu naletim na neku akciju šuza, i kupim za 300 kn ove: http://www.allebike.nu/cykel/19023.jpg Br. 46 (a inače nosim 45) su ove jedino bile, a ima ih još vrsta manjih brojeva. Sad evo vratio se sa vježbanja: ukopčaj-iskopčaj. Živio Youtube koji sve pojasni... |
je super je stvar :goood:
|
Jel planira netko sutra kasniji start? Pol 10, 10?
|
danas rekordno odradio strmopec! 1:40min doma-strmopec-doma. cak i uslikao jednu fotku za dedu ricea :D ilhttp://i.imgur.com/41DOd8t.jpg
[edit] na cistini, poslije "the uspona" planinari kampiraju. instalirali 2 satora i ekipica uziva! stavili stol i stolice, peku meso.. dernek na vrhu strmopeci! Sent from my iPhone using Tapatalk |
ja sam poslije posla s frendom zapicio po lojsteku gore. Na kraju gore sreli mateja i njegovog frenda te pripadnicu žemskog spola na canyonu, katarina ako me pamćenje sluzi :D
Dole ekspresno po 9-ki, odličan dan, taman za završit radni tjedan. sutra radim ujutro tako da ništa od kupanja na sljemenu :( edit: zaboravih se pohvalit novom tetovažom :) |
Citiraj:
kam planiraš dole?!:D |
Sasa, ruta je:
Lonjscina > Lugarnica > 44 > Hunjka > 1M > 23 > 1M > Gorscica > SIK > 24 > Bazna Stanica Trail > Markusevec Dolazi jos RNHX1 (s DB) i ja. 8h Diona, ak ces preko Lonjscine! Svi se nalazimo oko 8.20h kod klupica na Leusteku |
Odlično! Samo se još trebam probuditi u 6 pol 7 :D ak se uspijem dignuti na vrijeme vidimo se!
|
Evo kratko pitanje za bicikliste:
Ako netko provjereno zna, što bi bilo bolje kupiti os ova dva tekkinga/crossa ili već: FOCUS ili MERIDA Oboje bih mogao dobiti za oko 2800kn za gotovinu. Meridu sam imao prilike vidjeti i probati, focus nisam, jer nisam iz zg, a u okolici Osijeka nema (i nije na akciji). Imam prilike kupiti i MERIDU CROSSWAY 40V za 3050kn za gotovinu, al jedino ako se isplati davati 250kn između 40v i 20v. inače, nebih nikako prelazio 3000. Tražio sam prošlogodišnje modele, ali ih nema ni za lijek. Sve druge preporuke su također dobrodošle. Kupio bih bicikl do sredine sljedećeg tjedna. Možda skočim i u Mađu sad kad smo EU. Hvala znalcima! |
Citiraj:
Lijepo isprobas oba i vidis koji ti je bolje legao, ili jednostavno kupis onaj koji ti je ljepsi. Najbitnije od svega je da kupis pravu velicinu. Skuplja Merida ti ima bolju vilju s nesto vise hoda i za klasu bolji straznji mjenjac, ako ti bas nije problem dati tih 250kn - daj. |
ja bi uzo focusa...
na takvom biciklu vilja nis ne znaci, ja sam imo suntourovu s vise hoda, pa mi isti vrag bio, nije to to kako god da okrenes... focus + nema pomicnu lulicu + 2 klase bolji pogon + bolji omjer zubaca kad je u nizi9m brzinama za uspon + solidne gume + tektro vbrake (nisam fan tektra, al bolje nego no name) - seriju losiji zadnji mjenjac merida + ko fol veci hod na vilji +bolji zadnji mjenjac (al dzaba ti sa srot sifterima) +jeftiniji - losiji pogon -pomicna lulica -amortizer u sic stangi koji se shebe nakon 500km - losije gume.... |
Citiraj:
Na putu do tunela krenula je kisica, pa sam 20min. pedlao u suskavcu, kasnije je stala i jos se jedanput javila na 5-10min. (taman smo stali na Adolfovcu) i to je to sto se padalina tice. Gore je malo jaca vjetrometina, ali u stvari godi jer je sparno. Vrsni dio je u oblaku, tako da smo 44-u odvozili uz vidljivost od 10-15m. Na 24-i sam izveo potez dana kad sam u punom naletu nakon skoka poljubio zemlju i odsklizao po blagoj vododerini (citaj kamenju), te sam posteno oderao desnu podlakticu i nadlakticu (i jos ponesto, ima toga) - sve skup grdo izgleda, ali nista strasno. Najveci problem je desna kljucna kost koja neugodno boli, a kako ce biti sutra bumo videli - glavno da bu se bajk mogao voziti :D Kaze Sale da se pod zatresao kad sam opizdio, problem je bio sto sam se u padu uglavio u taj mini kanal pa se nisam mogao skotrljati, vec sam zaorao tijelom i nastavio tako strugati. Morao napraviti most da se prebacim na ledja i dalje nastavim klizanje na ruksaku - do tog dodatnog manevra sam vec dobrano izbrusio kozu na desnoj ruci. Stitnici za koljena i Kona DH hlace su odradile svoj dio posla vrlo dobro, a da sam bio u bickama, ogulio bi i turo i cijeli bok, a bez stitnika za koljena necu ni pomisljati sto bi bilo. Mislim da je jako pametno imati malo cvrsce i konkretnije cehla za bicikliranje od bicki, ove Konine su zbilja cvrste i robustne. Za one koji jos nisu vozili, ovo je vrhunska tura, voznja traje, ali bome traje i spust, i na njemu ima stvarno svega sto covjeku moze na pamet pasti - tenicki je lijepo zaokruzena. Night ce sigurno okaciti pokoju fotku, a ja cu se pohvaliti sa svojim gravurama kad se rane malo stabiliziraju, sad cure na sve strane :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |
|