![]() |
Nego, odzvonilo nam je s forama da smo potrošili samo par sto eura na novi bajk :lol2:
https://www.instagram.com/p/DHvERCzy...cyNXhob2IzaXhn |
Hahahaha, boli moju ženu brige, iskreno.
Ne znam kakve vi to žene imate.... |
Deckovi oce li netko kupiti Sigmu ROX 7.0 GPS, jedva korištena, stajala kao backup, ima ove strava semente i ne znam kaj jos od tih novotarija, nisam ni koristio... ambalazu ne znam di je, imam nosac za volan i usb kabl za punjenje...
dam za 50 eur... https://www.rosebikes.com/sigma-rox-...r-2652450?sf=1 |
uskoro možemo očekivat u Lidlu njhov brand Crivit eMTB :D
https://www.youtube.com/watch?v=K495Bu2PUkc |
Citiraj:
|
44/18
|
I tako, šetam jutros prije odlaska na bike event i vidim garage sale. Rekoh ne trebam ništa al' mogu pogledati. Kad ono nov novcat Smith šljem. Probam, paše. Pošto? $10. Novi je $130 :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Jel L veličina? :D
Šalji frende! Citiraj:
Dechatlonov eMTB nije loš, ali je preskup za ono što nudi. Ovo gore mora biti jeftinije od nekog Cube-a ili sličnog Hardtaila. Znači, jedino logično je da ovaj bajk gore bude oko 1500-1600EUR. |
ja bih je uzea, 100 Nm i 700 baterija....topčić. Nema tog cubea ili sličnog koji tako nešto nudi za te novce.
|
Citiraj:
Kada to usporedim s Dechatlonom, radije bi uzeo neki Hybrid 500 od Cube-a nego nekakav Dechatlon ili Lidl brend za iste novce, bez obzira na veličinu baterije. Treba vidjeti cijenu. Koliko vidim, u UK je 1800 funti, kod nas će biti preko 2000EUR. Taman nije nešto wow ponuda ali bi se mogao prodati. |
ako dođe kod nas uopće.
Nadam se da hoće ili barem u Sloveniji. :D |
I to je istina.
Treba vidjeti i s servisom kako to odraditi, jer eMTB treba nešto češći servis i dijagnostiku. |
Citiraj:
N je neutral... Cmon, morao bi to već znati. :D
|
Iskreno, za 10 dolara je moze zvati kako oce :D
Svaka čast na kupovini. |
Alo ekipa, planiram za vikend ići biciklom do Rijeke iz Zagreba na craftBeer festival.
jel netko vozija tu rutu, ima li šta za pogledati / izbjeći? |
Ovako, kupio bi si bike, zapeo mi je oko na Kona Dew. Bicikl mi treba za điranje po Zagrebu, znači gradske ulice, plus što s time ide, Maksimir, Savski nasip i slično ak mi se nađu na putu. Ne treba mi za šumu, kamenjare i slično. Bitno mi je da je bicikl ugodan u vožnji, brzina mi nije toliko bitna, ne garim se po gradu, i također mi je bitno da je ok kod uspona jer živim na brdu, dakle svaka vožnja bi mi završila usponom kad se vraćam doma. Je li Dew dobar izbor? Estetski mi je odličan.
|
Je, posluzit ce te.
|
Po meni odlican izbor. Delux verzija ima Deore 11spd, znači naprijed 38, iza 11-51, s tim neces imati problema s penjanjem gdje god bio. Cak je i Plus ok, 11-46 iza.
|
Hej ekipa,
Nakon stanke od 3 godine zbog ugl. zdravstvenih problema i nekih ozljeda bi se vratio vožnji šumom. Bic imam, opremu imam. Inače sam se volio spuštati s Grafičara preko staze br. 8 ili na 9. Nekad stazu broj 5. Odvozio sam par puta Enduro stazu, ali se na njoj nisam osjećao previše ugodno čisto zato jer ju nisam poznavao dovoljno dobro. Tam sam znao đirati i onu 55 ili 57., nikad nisam znao kak se točno zove, ja sam samo vozio. Vidim da je to dosta postalo hit sada otkada je žičara otvorena i kak često hodam Bikčom, vidim da se ekipa vozi po nekoj stazi kraj nje. Što bi bilo ok za nekog intermediate povratnika trenutno na brdu? Nekaj bez skokova ili sa chickenima. Jel ima uopće GPS trackova tih staza negdje? |
Zamijenio lanac danas jer bike ima ~2k miles a i tool je upao na 5% Jedva al' je. Naravno morao sam novi skratiti al' stvarno nije neki rocket science :)
Ja sam imao sranje s bajkom prošli tjedan.
Skakao sam tu na lokalnoj enduro stazi, napravio 10 krugova. Prednji chainring mi se otpustio, što je izbacilo lanac s njega dolje, lanac se zapleo oko pedale, nisam skužio, napravio jedan zamah pedalom i sjebao zadnju mašinicu. Tak da, bajk je na servisu, vidjet ću koliko mogu popraviti. Taman, lijepo vrijeme, ja nemam bajk... |
Što nemaš 2 bajka kao svi normalni?
:D |
2 bajka?
Misliš 3? :D |
Citiraj:
Ali razmišljam uzeti ovaj u Dechatlonu za 270EUR za posao. |
nemoj biti neozbiljan, naruči još danas. :D
|
Pa baš razmišljam, grad VŽ daje 100EUR poticaja za kupnju bajka.
Uzem onaj iz Dechatlona za 270EUR, ispadne me 170, imam gradsko vozilo. |
e to je dobar popust.
|
Citiraj:
ne mogu reć da nemam voizitina čemu i da hoću, pa da me uhvate u laži. tek sam probao novi Haibike (bijednih 30km ). al malo ,tak da nemam materijala za neki rewiev tako da Momm - uzmi novi sa poticajima, daj si šansu :goood: |
Citiraj:
Staze sljeme |
Citiraj:
Možda neću "investirati" u novi bajk, već dati 300EUR za novi mjenjač, chainring i slično. :D |
Krenulo me, neki dan zamijenio lanac. Danas zracnicu. Vec par dana povremeno ispusta neke sustave zvukove al' danas sam mislio da sealant nece zacepit al' ipak je. No draze mi je zamijenit doma nego na cesti. Skinuti gumu sa ovih tubeless ready je i ovako muka jezova :D
|
Je, bas se zna uvatiti.
A ne smijes ko sivonja nista raditi jer ce otici kotac. |
Imate li preporuku za prednje i stražnje svjetlo? Tražim nešto za gradsku vožnju pa nije toliko bitno da vidim naprijed, koliko da me drugi vide. Poželjno što manjih dimenzija i punjivo (USB-C bi bio plus).
|
Pitam za prijatelja, stvarno :D
Kupio bi FS MTB, budžet 3K€. Što se može dobiti za te pare, novo ili polovno? Visok je 178cm, preferira 27,5” (ili 26” za opciju polovno) i živi u Zagrebu. Disciplina bi bila nekadašnji AM, današnji “Trail” (valjda) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ima daljinski i alarm koji je super glasan. Detektira i kocenje. USB-C. Za prednje: https://www.amazon.com/dp/B00KQSVRF8...fed_asin_title Idu normalne AAA, koristim punjive. |
Citiraj:
https://www.bike-discount.de/en/rado...e-trail-10.0-2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
za 26 sam se šalio ali sam iznenađen za 27.5, mislio sam da je to novije od 29 😯 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
29" voze sada baš svi. Eventualno netko ima kombinaciju 29" i 27.5" ali i to izumire. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |