![]() |
Citiraj:
I dali kasnije uredno dobijam update ? |
jel izisao opce Lolipop za S4 i 9505 i jel netko nadogradio?
|
nije još..
http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/ Citiraj:
|
hvala puno :)
|
Kolega imart!
Ako prelazim sa bnl9, dali se to racuna kao prijelaz na noviji, iako su oba 5.0 ? Hvala ti na odgovoru! |
Racuna. Cim baseband ide gore to je novi rom. Btw jucer stigao ota od 45 mb na note 3 lollipo poljska verzija. Vratili su mute opciju ali interuptions i dalje nema specified time ilitiga od-do :/
Citiraj:
|
Evo cijena S6 Edge kod Paštara - 32Gb 889€, 64Gb 999€. Pa nek neko kaže da je iP skup...
|
Citiraj:
|
Čini mi se da je iP6(ili 6+) 128Gb bio oko 1.200€. Baš me zanima hoće li mu S6E 128Gb biti blizu.
|
Ma jeftiniji je ne znam odakel ovo vadis, al stta iphon je mjerilo neko, ja sam presla s iphona 4s na s4 i preporodila se , ne znam kaj ljudi vide u iphonu a kostao je oko 7000 kn..4s tad
Cijena Samsung Galaxy S6 i S6 edge Cijena Samsunga S6 nije službeno najavljena, no bit će u rangu 5.500 – 6.000 kn. cijena Samsunga S6 edge će biti oko 6.000 – 6.500 kn u maloprodaji. http://www.preporucamo.com/sve-o-sam...ge/2015/03/03/ |
Citiraj:
Zaboravljas da je s4 "generacija" sa ip5s, a sa spomenutim ip4s je s2 |
Citiraj:
|
U oba slucaja prelazak na oba samsunga je bio preporod u svakom smislu.
|
S6, 5500-6tkn, pa to mi vuče malo na SF..
|
Nisam ni sumnjao da će "inovacije" naplatiti.
|
Nema tu nekih inovacija. Neki drugi cesto ni ne naplacuju inovacije. Tu se naplacuje samo sminka..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ima netko n7000 voljan iznajmit bateriju na sat-dva ili jos bolje eksterni punjac u zamjenu za pivu? :D Naime frendu se zbrikao njegov, baterija se ispraznila i sad cim krene bilo kakvo flashanje, cak i u Odinu, mob se restarta.
EDIT: Uspio sam ipak. |
Ugasen bi trebao puniti...
|
Citiraj:
EDIT: objavljene cijene S6/E u 12 EU zemalja http://sammyhub.com/2015/03/10/galax...-12-countries/ |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
"Battery life is above average but turned out noticeably worse than the S5." Jel i dalje stojite kod svojih izjava? |
2 ljudi koji imaju alfe nikako nisu zadovoljni baterijom.
|
Alpha ima užasnu bateriju.
Ma nema Samsunga s odličnom baterijom. Njihova najbolja baterija u praksi je u prosjeku ili slabija. |
Citiraj:
Exynos Note 4 malo slabija.... i lokaciju isključujem . S time da ne igram igrice, ali sve imam upaljeno - wifi, mobilne (ne prebacujem ovisno o lokaciji), bt spojen uvijek..... |
Alpha, 3h sot, svaku vecer na punjac.. Oko 21h bude na 30-40%, izdrzalo bi i drugi dan do popodneva, al ne volim se kockat :D Moze i puna 2 dana ako poslije posla odspavam i ne diram mob cijeli dan(wa,msgr,tpt,mail,chrome i gmaps).. Ugl, 3h sot, sad kak si to rasporedim, tak i bude.. Ocekivao sam losu bateriju, al ovo me cak i razocaralo. Ajd punjenje je jako brzo, da ima neki beskontaktni dock punjac ne bi se zalio. Nist, vidit cemo kakav ce s6 bit, ak bude dobro lezao u ruci, tj ne bude meni prevelik, i bude imao beskontaktni punjac, iduci pick :)
|
Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) getting Android Lollipop update in England
http://www.sammobile.com/2015/03/16/...op-in-england/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Z3>S5>M8>G3, redom po svim battery testovima. Sad ako je to loše, onda ne znam, netko je ovdje lud. http://blog.gsmarena.com/benchmarkin...laxy-s5-lg-g3/ |
Jel još LP trza na S5 ili se ustabilio?
|
Citiraj:
I dalje ne mogu prijeć preko činjenice da se to moralo odradit jer mi je muka vraćat sve passworde i username za min. 50ak aplikacija i cache od mase appova di su bitne stvari ostale unutra, ali eto, sve zlo u tom bilo.... Baterija je vidno bolja, lagga nema u ničem, tako je to trebalo biti od prvog trenutka. Od vidnih mana - ulazak u kameru iz lockscreen shortcuta je spor, pretpostavljam zbog power managementa tj governora; te nedostatak silent opcije. Ostalo je sve kako treba.:goood: |
Dolazim u napast za ga zamenim za G2 :D
|
Citiraj:
Ak je sitna doplata, go for it ;) S5 je u svemu bolji mob osim u bateriji, g2 ga tu šije dosta (mada se i tu nakon updejta s5ice na lolipop dosta smanjila razlika), ali kamera (pogotovo videosnimanje),proc,ekran,proširivost memorije, itd. sve su to sitne ali vidne prednosti s5-ice. Ak je neka veća doplata ne isplati se jer je i g2 odličan mob, ali s5 je ipak nekoliko stepenica iznad u svakom pogledu. |
Ja nebi osobno, osim ako nije manja cifra nadoplate u pitanju
|
Citiraj:
|
Ma nema teorije, bar ja osobno, kad ću već toliko nadoplatiti rade bi G3/Z3/M8, meni su osobno bolji od S5, imo sam ih sva 4.. S5 mi je dao najlošiji dojam, ali naravno o ukusima se ne raspravlja
|
Citiraj:
Još realnije - totalno neisplativo jer stojim iza svoje izjave da su razlike u flagship mobitelima od s4/lgog/xz na ovamo, totalno nebitne i zanemarivo male, da se jednostavno ne isplati lupati lovu u novije modele za 90% usera. Dakle, suma summarum - ako imaš 500kn i btk za njih, daj, dobit ćeš bolji mob, ali realno, razlike su mizerne i to bi bilo bacanje novaca.... Jesam kontradiktoran u pm, al ne mogu drukčije objasnit:D |
Point taken :) bude to pričekalo još malo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |