![]() |
Poduči ju malo, nemoj biti cicija :D
Ja sam sebi priuštio RT-AC66U i sad bežično stremam 1080p po kući. SteamOS incoming soon. |
koliko si dao za ruter? :D
steamos? what? kada izlazi uopće on |
Jučer kupio talona te ga danas protiv botova odigrao(znam da nije isto ko protiv ljudi). Čini mi se prejeben za mid, čudi me da ga više ljudi ne igra. Pre OP mi se čini jedino šta nema baš neki escape prije 6lvl osim slowa na W.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I ljudi jel bi išao tko na ovaj turnir na velesajam?
Ja sam 20 min od Zg-a i trenutno ništa ne radim tako da bi mogao bez problema, ako ništa doć i trollat. |
Ja sam 5 min od Zg, mogu doći na ćevape&pivu te ponijeti pompone i navijati za vas. Tamo nemaju zaštitare jel da?
|
Pa onda, u čemu je problem? :D Složite nešto i navratite :)
|
Citiraj:
|
Pa ako vam usfali kakav jungler/support, nema frke, mogu odigrati svašta van mete :)
|
Citiraj:
Kakav stream točno misliš? 24/7 xxx teen couple stream? :D Moral budem za "ozbač" se pospominati s budućom gospođom, da mi neke stvari objasni :D |
fakjea 24/7 teen stream? zbilja djelujem tako mlado? :O moram poraditi na imidžu :D
|
Citiraj:
Sad si se izdal :) Sad te bum prodal pod milfare :D |
Nemoj pod milfare brate, ja više volim ove mlađe, čvršće, krute poput Tarica :)
odosmo mi u offtopic vode... |
Citiraj:
|
akali mid ... kakav kassadin...akali je prebrijana zvijer >.< kada dobije Zhonya's Hourglass i hexa gun ovaj heroj jednostavno nije normalan :S
|
Evo i mene napokon u goldu.
Došao sam 90% suportanjem :D http://www.lolking.net/summoner/eune/30432404 |
Hebote, pa ti imaš već 600 ranked mečeva :)
Pa moraš u plat sad obavezno :D |
A čuj, stvarno mi je dugo trebalo jer ne igram puno a i samo supportam pa ne mogu kerijati. Sada polako dalje.
|
GZ sale! :D
|
Gz Sale! :) Očito još jedini ja nub u Silveru :D
|
GZ. Kaj za turnir?
|
Hue, hue napisao sam i kratku vijest za Winter LAN :D Sad ne možete ne doći jer sam se potrudio :D
|
OH Tadeje, nemoj tako javno ♥ :) No, dečki, kaj je, idemo se zajebavat ili ne?
|
Ja sam gledao da dođem, čak razmišljam, ali 16.1. imam neki seminar/projekt koji mi odlučuje o tome da li ću upisati zadnje 2 godine faxa :/
|
edit: izbrisan post
|
Ja bi drage volje došel, ali ima par kritičnih razloga zašto nebudem..
1. Nemam pojma više igrati 2. 4. sezona je, pa opet, nemam pojma igrati 3. 2.1. već moram ići u jebenu Sloveniju, kolokviji, bla bla bla. 4. Nemam pojma igrati :D Btw. mogy, Jinx je po meni trenutno najdraži i najjači champ u igri. Jednostavno paše mi, volim ju igrati i zanimljiva je do bola. |
|
Čini se dosta zanimljivo, samo da ne bude reklama na sve strane.
|
Ma već je RIOT to zabranio jer nemaju oni kontrolu nad svime :/
|
Ako je tako onda će svaki 3rd party client blokirati.
|
poklonio account...to bih bilo to od LOL...community mi ubio igru nemam niti volje niti želje više :) gg all ^^ odavno prestalo biti uživanje postalo samo nerviranje i iskreno zamrzio sam malo dijecu radi lola :)
|
Pametno si napravio. Nego, nemoj mrziti djecu. Mrzi roditelje :)
|
Citiraj:
I ja isto odustao od ove igre, ali ovaj put za ozbiljno :goood: |
Sve u svemu, pozvali me danas da odigram neki turnir...solo mode on sam dovukao tim do četvrtfinala i osvojio 800 RP ^^
|
Da mi je kuna za svaki puta kada netko neku igru "quita" i onda je za tjedan dana opet počne igrat :D Ko u doba CoD4, svako malo netko je nicku na xfu dodao /quit, quit4ever, byebye forever, a ispalo da su svi attention seekeri bili xD
|
shots fired :popcorn mode on
:) ja se na svoj glavni acc nisam ulogirao još otkad sam iskerijan u gold :D našao sam novu svrhu, a to je trolanje ekipe sa smurfom. Samo u aramu, naravno. Jučer AP Varus protiv totalnog cc tima, howdy guys :D |
Citiraj:
Edit: AP Varus je ustvari i poprilično dobar. 3 AA i combo spellova i meta eksplodira :D |
Ha dobar je protiv vrlo uskog kruga championa ili ako se oko njega radi kompozicija. Nashors + tona AP-a za itemizaciju, neki cc team uz sebe koji će ti omogućiti ta tri basica po neprijatelju i ult pentakill. Samo to moraš biti toliko skillan da je mene jednostavno sram to igrati.
|
godinu dana staro a ja to tek sad vidim -___-' |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:15. |