![]() |
:roller:
|
kako je krenulo, mogla bi mi SIA postat važniji coin od ripplea u portfoliu
|
Tako je i meni sa ICX i RDD.
ICX ubija :D |
zasto sam stavio samo $20 utaj red :'( da sam sve na bittexu u to grunuo mogo sam imat jednu godisnju prosjecnu placu
Neo daj jos nesto takvo preporuci |
Možda neće biti takav Boom kao rdd, al bi i verge uskoro mogao skočiti. Izlazi njihov update uskoro :D
|
Jel vrijeme za nas koji nisu stackali Dogeove da se nasteckamo? Evo Doge-a na prvom centu... Ja sam ih uzeo 4500 trenutno pa cu jos.
|
Citiraj:
Ja cu pricekati sub $10k, uvjeren sam da ce ici dolje. Isto tako sam uvjeren za long term da ce jos sve rasti, tako da me ne brine previse, samo cu iskoristiti priliku za jos uci. |
Citiraj:
|
Klasicna prevara za HMQ. postavio bid sekund posle twitta na 0.00003***, posle 15 minuta vidim u transakcije da sam ga platio 0.00007***. Duplo vise. Klasicna kradja na celu sa bittrexom i ovim lopovom sa twitera.
|
Citiraj:
A o kredibilitetu i HMQ-a i Johnnya ne znam što bih uopće napisao, nakon tweeta je HMQ stranica pala na 2h, jučer su imali hackirani tweeter account, iz džepova malih u džepove velikih. |
Pa nisam ja to uradio nego bittrex :) Zato i kazem da je sve prevara. Zabagovao im sajt i ko zna sto se onda desavalo. Vidim po netu da ima jos sa istim problemom.
|
ENIGMA iz in da haus!! :D
|
Gdje istražujete sitne/nove coinove koje tokom par mjeseci narastu preko 200+%? (vidim da su neki uložili u takvih par)
|
Citiraj:
|
Čitam da ćemo ipak doživjeti segwit2x hard fork i to ovih dana. Sam naletio na neke fake vijesti ili?
|
Citiraj:
|
Navodno će nastati novi altcoin.
28.12.2017. b2x-segwit.io |
Aha znači zato svi altovi tonu...
|
tonu jer btc raste, cijena u dolarima im je ista. mislio sam da razmisljas zrelije, prerano sam ulozio u tebe :D
|
Mene samo zanima što je činiti nama koji trenutno imamo BTC na mjenjačnici. Prebaciti na wallet i koji?
|
Tonu jer svi žele dobit i drugi coin od hard forka...
Ček wtf ovo znači? Citiraj:
|
Evo par zanimljivih vijesti koje će se desit u prvom mjesecu.
05.01 CARDANO (ADA) The Roadmap will be updated. Be sure to check the countdown timer on the website for the exact time (depends on your timezone). 02.01 ELECRONEUM (ENT) Mobile miner section of the app in the New Year" (Update: January 2nd) 10.01 TRON (TRX) We are planning to burn 20% of our coins on 10/1/2018 DECENT (DCT) Before the end of January, we should also announce a multi-faceted partnership with a major film organization that delivers on our promise. |
McPumpAfee za 40min objavljuje novi coin dana...
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Idem se pripremiti i namjestiti alarm za njega :D |
ako neobjavi rukom napisano na papiru ne sudjelujem jer je nemoguce uhvatit
|
ja cu 5 minuta prije 15h refreshat twiter svaku sekundu, cim vidim sto je objavljeno, kupujem... Novci spremni :D
Kad je bila njegova objava za verge, bilo je cca. 8 minuta do skoka, tako da imas dosta vremena :D |
Vjerovatno će objaviti sliku, jer su već napravili botove koji bi očitali ime coina s njegovog twita, i automatski kupili i prodali taj coin, sve u par sekundi...a on je kao protiv toga :D
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Tron -.-"
Naravno njega nema na bittrexu i ne mogu ga kupiti |
Da, a ja jučer prebacio BTC sa Binancea na Bittrex, i to preko LTC-a, rekli su kao da je transfer brži i jeftiniji...jeftiniji je, brži nije. Čekao sam 15ak min. :hitthewal:
|
Citiraj:
@neo ...da si btc slao vjerovatno ti jos nebi ni stigao.tako da tih 15min....to je brzo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |