![]() |
ok, MM, we get the point... :smoke: :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Jučer sam se na dvije mape prebacio u njemce i razocarao. Dok se saveznici dobro zajebavaju i odreduju taktike kod njemaca totalni radio silence, svak trci gdje hoce, nema dogovora niti zajebancije, totalno razocaranje... :(
Citiraj:
Najbolje mi je bilo jucer kad smo ja i Mirko bili sami na mapi totalno me rasturao jer stvarno je za***** igrac :) ali kasnije sam mu sa guštom vratio... ;) |
Da, slažem se da bi trebale doći i neka TS pravila npr nema podrigivanja u mikrofon itd :)
|
slazhem se. nepristojnosti nisu pozheljne.
a shto se tiche mojeg klafranja, rechi chemo da je masni kriv, on je inicirao chat na serveru.... :rolleyes: :D ;) |
Citiraj:
|
Pa kada god se igra SD ili CTF, ili bilo što timski, mi se uvjek dogovorimo... kod drugih ne znam... rečemo nasdvojica tuda, vi tuda i gotovo...
I mislim da sam jučer, uza sva pucanja veze, dopizdio puno ljudi koji nisu ni krenuli, a već su ležali, pogođeni sa druge strane :D @madboy - reco radetu, da ćemo ga ja i grobo častit, neka ne radi probleme :D EDIT - pa mi smo igrali amere, znači mi smo napadali... vi ste trebali biti ti koji kempaju i čekaju da mi nabasamo :D ali očito vi imate drukčije razmišljanje :D |
pa oni i jesu kempali, ne znam zashto zule govori da smo mi kempali.
na beacourt su imali obichno 2-3 snajpera koji bi tamo kod B lezheli i chekali, a nas dvoje bi ih uredno skidali, i to fiflama... close combat. rama o rama. prso o prso. :D ;) |
Nama je ispod časti kempat :) Znamo da ćete vi spavat na početku i da će renesis stat na neki prozor a andeo ostat na spawnu :)
A milicija doc sledja :D |
A tek onaj sniper koji se skriva iza krave... uff :D
|
Mislim da je stvar na njemačkoj strani bila jasna - nije bilo mene - (bemti windowze kad me hebu slaušalice i izgubio vikend) - onda je Rak tužan, pa vas manje ubija.
Ali kad doktor, zule i ja uletimo ( sa svim funkcionalnim komponentama :D ) ima da vas nema: Machineg MM |
Nemojmo da server zjapi prazan...ajde, gore ,odmah!
|
Bas sam primjetio da se na nasem od svih servera di sam igrao a bilo ih je dosta najvise kempa, i na T DM a o CTF i S&D da ne govorim, i blago mi to ide na qurac. Ok niej da je men tesko za ubit al opet ubija se gust, osim kad se AMDejca skine s ledja i snajper odelti dva metra dalje :D
|
Ajmo gore za 10 min :)
15 do 9 da ste svi gore :) |
DA, ali ti kemperi dobro ne produ jer imamo priliku vidjeti od kuda nas je ubio, teko da sigurno pogiba(ako netko drugi ne pocisti prije ostale) u iducoj rundi... Jucer su neko vrijeme stalno kempali u zgradi na katu ali nakon tri bombe koje su dobili u iducim partijama ih nije bilo... Isto sam skuzio Mirka na jednoj mapi pa mi je bio mušterija :) Ako je netko glup da stalno kempa na istom mjestu onda ti nemoj biti glup da to neiskoristiš, ako netko samo kempa na istoj lokaciji taj je izvrsna prilika za ranu eliminaciju i jedan manje koji te moze iznenaditi na mapi.
i da, fleks obuci nešto lijepo evo me za minut gore sa pljucom u ruci :) |
Samo da pogledam ponovo demo, pa da skuzim u kojem dijelu moram stisnut da mi snimi avi demo (i dal je bilo uopce onako kako sam ja to tada vidio) pa cu vam onda dati link na forum il rec da nista od toga (ako kuzite o cem tipkam :D)
|
jasno, i zanima nas. :)
|
Sad opet moram gledati 20 min po drugi put jer sam oba puta falio kad moram snimat :D
|
se igra shto vecheras?
|
Čeka se tebe:p
|
|
http://img105.imageshack.us/img105/8133/19pw3.th.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/8536/22mg.th.jpg http://img105.imageshack.us/img105/3183/38lz.th.jpg Večeras su Swabe sucksali :) team Britain je bila prejaka konkurenicija kad meni krene :rambo: Lol :) |
http://img370.imageshack.us/img370/8...00048ps.th.jpg
Malo su švabe dobili i u rusiji po ženskom spolnom organu, ali nažalost ne više od rusa. Inače ta je bila jedna od boljih kao i ona u Tunisu. Obratit pažnju da za čudo božje NISAM zadnji. |
PASS SE ZA SADA NEĆE MIJENJATI. IZREČENA JE PRVA JAVNA OPOMENA.
MM |
Sramota za obojicu (opomenutih) ... :smoke:
|
moj tim je jucher suckao. jesam i ja.
vecheras che biti bolje.... |
Normalno da su veceras svabe gubili kad su vecinom novi odlazili tamo dok za saveznike igra stalno ista ekipa... Pošto nas je bilo više ja sam se prebacio njemcima ali ... Jedva cekam cetvrtak da malo odmorniji dođemo gore E.T., atha i ja pa budemo odigrali jednu pravu za Hitlera... :)
|
srce chemo dati u igru....
|
Smiješno koliko god padale optužbe iz zajebancije, ispostavi se da je to ipak istina. Da sam na mjestu te dvojice, ne bi se pojavljivao više na serveru.
|
Citiraj:
Noge i ruke su im letjele na sve strane. Skužio sam da se prije kempanja treba dobro nažderati da mi se ne čuje kruljenje vu želucu.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |