![]() |
samo kun aguero bajo moj, danas ce pokazat da je man city one man band :D
|
Citiraj:
http://www.realmadrid.com/noticias/2...anchester-city Ma kad vam ja velim ,bude City večeras manji od makova zrna.A više manje su svi kad dođu na mitski Bernabeu. |
S puncem se kladija u pivu za pobjedu Reala, dakle Tity mora izgubit - Varane di si, dođi, neće ti ništa bit - bar do ponoći.... :D
|
Ja bi radije gg3.. Nije tema za kladaru, samo kažem, nemojte trpat na Real jako je varljiv. Moguće da ih City iznenadi.
|
Citiraj:
:fala: :D Posto je post bzvz obrisan da napisem da se vidilo sinoc kakva je Guardiola nula od trenera, u LP nista je napravio od kad je dosao a u Tity-u ce bit jos bolja situacija kad ce i u ligi konkurenciju imat. |
Citiraj:
|
Varljivo je to moguće/nemoguće, ostalima sritno, ja se nadam samo rundi pive :D
|
Citiraj:
Ja ne znam dal vi očekujete da lik ima 32 gola u prosjeku po tekmi ko Kobe Bryant il šta? |
Netko mora biti na cilju ovih navijaca. Jedno vrijeme Bale, sad je to Benzema. A obojica rasturaju :)
|
Ko da pričaju o Denisu Radonjiću boktenedo
|
gotovo ozljedio se kompany, trpaj pare na hendikep reala
|
Citiraj:
Ma kralj!!!!!! Jaoooooooo! |
Nije ni Real baš nekaj danas, ali ovi su zbilja jako loši.
|
Citiraj:
|
Više žara ima u prijateljskim utakmicama. A City da da gol je SF.
|
Da bar tekma nije danas nego jucer, ugasio bi stream, 2 hnl je zanimljivija od ovog, city nemre zabit gol da igraju jos 3 tekme, steta polufinala
|
Ajme Modriću crni sine, što to promaši,...
|
valjda je bio ziher da je ofsajd pa se nije trudio
|
Cestitam svim navijacima reala ovdje na forumu na osvojenoj 11. ligi prvaka,zeli barcas
|
Ronaldo, roflamo :D
|
Ljudi se zalili jucer na sudjenje, ovo danas je komedija.
Real u finalu uz najlaksi zdrijeb u zadnjih x godina. Sad ih atletico trebq propisno nakantat. |
city kad ima loptu ko da gledam slow motion, strasno
|
Sad lagano komplikacija.Jedan odbijanac i out smo.
|
Pa da, sve me strah da ce ovi zabiti neku kontru a tako to bude nakon nekoliko promasaja...
Sent from my D5803 using Tapatalk |
|
sreca da je jucer bilo finale prije finala, jer ovo ostalo je lakrdija kao i finale
|
Neka pati koga smeta!
|
Haha koja komedija od janeza, dva kriterija, ma svaka cast.
|
Užas jedan.
Citiraj:
|
Steta pa sam se sinoc napio, tako da danas nisam mogao.Danas bih se napio od muke i iz dosade, jer je ovo bilo totalno bez veze.Cijela utakmica je meh.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:58. |