![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Objasni ovo edit. 1908 1911 1952 1956 1957 1965 1967 1993 1994 1996 1997 1999 2000 2001 2003 2007 2008 2009 2011 2013 MAN UNITED PL CHAMP20NS Robin Van Persie. 3013 days at Arsenal. 0 PL titles. 248 days at Man Utd. 1 PL title. Sir Alex Ferguson has now won 901 matches and 38 trophies since becoming Manchester United manager in 1986. Incredible. |
rvp igrac utakmice .. 3 gola, 1 obrana, 0 igraca ugrizao .. respect :D
|
Citiraj:
da, sry, moja greška, krivo vidjeh... Kakve veze Leverkusen ima sa ovime ? :stoopid::stoopid: i što je tu incredible ? 27 godina na klupi jednog kluba i 38 titula Mourinho i Guardiola su incredible - Mourinho 20 trofeja u 11 godina, Guardiola 14 trofeja u 4 sezone incredible ? moš mislit |
Haha panda usporedbe su ti strašne.
1. gol je offsajd, za 2.,3. treba pogledat druge kutove jer se ne vidi dobro. CHAMP2ONS |
|
@hammer - reci kaj god hoćeš samo da je tebi lakše :D
Sjećaš li se uopće kako izgleda PL trofej? CHAMP2ONS |
@panda
Sanjaš. Nisam spomenuo na Leverkusena nego na tvoj najdraži. Ohh wait... Taj link vodi do fana Daniel Agger https://twitter.com/Robish13/status/326425627727110144 @Hammer Suarez kojeg si spomenuo čarobnjak :) Izgleda da je anti-čarobnjak. Manje dlake na jeziku sa četri slova. Gubim strpljenje pa razmišljam zvati vaš klub pogrdno. Uredu? edit. United će do konca sezone pokušati postaviti još jedan rekord - najveći broj osvojenih bodova u jednoj sezoni. Rekord za sada drži Chelsea koji je u sezoni 2004/05. osvojio 95 bodova. United trenutačno ima 84 boda, a u igri je još 12 bodova. Do konca sezone United još očekuju gostovanja kod Arsenala i WBA, te domaći ogled protiv Chelsea i Swansea Cityja. @Šole, Comedian, listerstorm, Extremepower, Brko & doky Hvala na druženju :) Vidimo se opet ;) |
Citiraj:
Spomenuo si Bayer, samo se jedan klub tako zove Bayer 04 Leverkusen... |
Citiraj:
|
Prema pisanju bild-a, Mario Götze (20) je pred prelaskom iz Dortmunda u Bayern, piše da, iako Götze ima ugovor do 2016., može otići sa fiksu cifru od 37 mil. €, koje će Bayern očito platiti, piše da je Götze već i potpisao
koliko istine u ovome ima je jedino pitanje... :) |
http://media1.sulia.com/static/user_...9-f08b9d01e5ee :care:
Kod prvog gola Valencia u zaleđu punih 15cm u odnosu na igrača sa skroz druge strane terena, takve stvari se više ne sude nego što se sude. Drugi nema govora o zaleđu, a kod trećeg je već ionako tekma bila praktički gotova. Al eto moraju ljubomorne duše s kompleksima tražit dlaku u jajetu kad je Manchester United u pitanju. |
1 privitaka
Čestitke svim navijačima i simpatizerima Manchester Uniteda na naslovu prvaka. :)
Privitak 11975 Dottore :chears: |
Evo malo statistike
Citiraj:
|
Kao i uvijek završnica PL izrazito zanimljiva. :) Unitedu se može samo čestitati ove sezone. :)
Sada bitka za 2-3-4 mjesto. :) |
[QUOTE=ExtremePower;2382554]Čestitke svim navijačima i simpatizerima Manchester Uniteda na naslovu prvaka. :)
Privitak 11975 I ja kao navijač Arsenala potpisujem ovo. |
Au revoir Cantona & Man Utd, come back when you've won 18
E pa fanovi grizoujedača,eto i 20. :D |
Citiraj:
|
Ni l od lige prvaka? :D
Večeras Bayern - Barcelona. :D Tak normalno da se za švabe navija. :p |
bit ce dobra utakmica..
sam jos ne znam protiv koga cu navijat :D |
Ja danas vjerujem , pošto Bayern nikog ozbiljnog nije pobijedio u posljednje vrijeme, u
čistu pobjedu Barce. Isto tako Barcelona nije već udgo uzela 2 boda u gostima u LP i ovo im je idealna prilika , krenut će 100% od prve minute. |
WIN WIN! :D
Barca is going down. :D |
Citiraj:
|
jebi se ivane, znas, jebi se :D :D :D
|
Ivane hvala, već i prije nego sam vidio tvoj post sam stavio stoju na jedinicu, i na drugom listiću stoju na hendikep, iz tvojih usta u božje uši i nadam se meni u novčanik!
|
Valjda neće ponovit izvedbu protiv Arsenala.
|
Hoće. Ali onu prvu.
|
Vidim da nema prijenosa tekme na HTV 2, gdje se može to pogledati na našoj TV:fuming:
Hvala.:chears: |
Vjerojatno Arenasport1 ili stream. http://sportska-tv.com/
|
The Final 3 Mins - Man United v Bayern Munich 1999 - Rare Pitch Side Footage
https://www.youtube.com/watch?v=LC_f9CB1Pmg |
Ima tko link za stream??? hvala
EDIT: Ovaj gore mi lagga |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |