![]() |
|
Kako bih se smijao da ovo TSM izgubi haha
|
volio bih to malo su preufurani u taj LOL :D da ih pogaze kao beba zvečku :P
|
Dobro, tko su ovi Gaming Gear?
|
.... dal vama lagga na azubutv na 720p? .... ja ne kužim koji k..., imam 10mb net i 0.64 upload i opet laga, mislim ono wtf
|
Ne lagga. GG.EU su usli u Worldse putem Wildcards turnira.
|
Ja gledam na youtube i twitch i nigdje ne laga.
8mbit brzina. Koji epic završetak i kill ezreal-a u bazi :D GG TSM :) Vidim da kinezi rasturaju NA-še, a? :D |
pola 7 ujutro i ne mogu više gledati :D osobno mišljenje OMG prvaci 100%
|
Ma vidi se da istočnjaci prednjače.
Ali ajde, gambit EU se drži donekle, ako njih izbace kinezi ili koreanci dobivaju prvenstvo 100%. |
GG je totalno izgubljen od samoga početka,prvo protiv SM su sramotno izgubili,šteta očekivao sam više od te ekipe ali pošto im je ovo prvi puta oprošteno im je :),velika dominacija se osjetila i kod T1 protiv LD ali OMG je tu dominirao,OMG vs T1 vjerovatno najbolja igra cijene večeri.OMG jednostavno dominira :S nisam niti mislio,znao,vidio,nika takve kombinacije,teamplay,...a kamoli one borbe sa wardovima,...Volcan ima super taktiku ali oni u late i mid game pojma nemaju :S samsung je to i dokazao i pomeo ih kao beba zvečku :D
sve u svemu NENORMALNO dobre igre gdje se očigledno vidi da OMG je prvak svijeta bez imalo razmišljanja,...j***** kosooki roboti :D ove ostale dane neću ni gledati kada počinju od 4 ujtro do 8,..čekam quarterfinals pa nadalje... |
Citiraj:
Evo link za tebe i sve ostale: http://www.reddit.com/r/LoLEventVoDs Ovdje se stavljaju VODovi brzinom munje i što je najbolje - nema spoilanja Znači, komotno možete ujutro se dignuti, pokrenuti link, i pogledati natjecanje koje ste propustili jer vam se ne da dizati u 4h ujutro :chears: |
Ma imaš sve na twitchu :)
Cijelo vrijeme netko pušta ponovo mečeve :) Ali i ovo je super :) Inače sad krenuo u meč s fizzom. Brand protiv mene, dao mu 2:0, i više ništa nisam mogal, ubijao me, došao na 3:9 score ja. i kasnije 17:14 GG :D Krenuo sam na lvl 3 već u trade s njim i 2 puta mi xin došao s leđa i brand me ubio. I hebiga. Brand 30 više cs-a, 2 levela više i nemoš mu ništa :D Sve do tf-a kasnije. |
nisam znao da je Vi tako jaka na drugom levelu :stoopid:
ja Jarvana igrao, uspjela me ubit 1na1 bez beda, za ubuduće ću znat :lol2: |
Ovisi o runama i mastery-ima.
Kad ju ja igram 9:21, xin, j4, trynda me mogu komotno dobiti do lvl 5-6. |
Citiraj:
|
To ti je to.
To je i smisao mastery-a. Da ti bez geara se razlikuješ od protivnika po nečemu. Ona je išla full ad, ti si vjerojatno bio tanky. Ali kasnije ti nemože ništ, ako imate isti cs i broj killova. |
Yep, ali Jarvan je takav champion da on radi dobar dmg i bez itema tako da na njemu uvijek odem tanky masterise :D Po meni je uvik bolje ić tenky na jungleru jer uglavnom ostali laneovi imaju dobar dmg, ova Vi npr crkla dok si reko keks, dok je mene bilo teško ubit i uspio sam zaštititi svog adc/apa :P
|
Ja iskreno, neznam da li sam kad igrao junglera s offensive? Osim neki dan rengara za probu.
|
Ima netko gold3 na euw da duo q? :)
|
Ima ti x-plosiv.
Njemu se javi :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Već sam ti rekel :)
Riješeno je onog dana kad sam ti dao acc ;) :kafa: |
Počeo sam opet Katu igrati.
Neznam kad sam zanji put bio s njom ispod 10 killova. Uzmem kill ili 2 na početku i kasnije GG. Samo je problem da ti s njom možeš biti 10 killova u plusu ali za nju treba tf. Ako imaš 4 useless igrača izgubiti češ 90%. |
Citiraj:
|
Vratil sam se starim korijenima Ez-a.
Heal nemoguć :D Neću više igrati blue iskreno. Super mobility i to, ali dmg i heal puno bolji kod starog eza :) |
Danas gledao Imaqtrpitepie kako se već zove
trinity ie shiv gg |
Na kojem champu?
Edit: aha na ez-u. |
Shiv je postao must have item na svim ad-ima.
|
Upravo me na botu razguzio Diamond 1 i Challenger ...nismo niti feedali, koliko je taj lane bio dominantan
Soraka (s healom) i Urgot vs Blitz i Vayne majko mila...nije me netko dugo vremana tako razguzio na lejnu, totalna dominacija :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:10. |