![]() |
ovak imam jedno pitanje mislio sam da cu ici na gtx 460 ali ipak ja bi radije radeona sviđa mi se 6870 od sapphira za 1720 kuna u admu što mislite jel to dobra kupnja ili ipak traziti nekaj polovnoga. jer vidim po rewiewima da se 6870 drzi bok uz bok sa gtx 470 samo što je puno manje ocabilna, kaj vi mislite? :D
|
Citiraj:
|
Probaj nac polovno na njuskalu
|
Citiraj:
Sve u svemu, ona je performansama negdje kao i GT240 DDR5. |
Citiraj:
@astral -> nemam bas povjerenja na njuskalu, ako vec imoram uzet polovno onda bi tadje preko PCE.a |
vjerojatno glupo pitanje, ali tko pita ne skita...
Neka grafička kartica koja uz klasičan HDMI out ima i optički out za zvuk? Naime, HDMI out ide prema telki, a optički bi išao prema kućnom kinu pošto mi telka, po mom saznanju ne može proslijediti zvuk na kućno kino...razmišljam na glas... |
Treba ti ipak zvučna za to. Većina integriranih ima.
|
ako ce gledat preko kompa na telki, dovoljno je da na kompu namjesti hdmi out za zvuk, te na kucnom kinu AUX i on ce primiti signale od tv-a i pustiti zvuk na kucnom kinu...cim ustekas opticki kabal iz telke u kucno kino moras dobiti zvuk na njemu
|
Vec neko vrijeme gledam, ali kako vidim nema bas neke BestBuy zamjene za sadasnju HD 4670. Mislim kupiti novi monitor za oko 1300 kn, ali onda mogu zaboraviti bilo kakvo igranje na full HD.
Mislio sam potrositi kojih 700 kn i ocekivao performanse 5770, ali izgleda nista od toga. Isplati li se uzimati HD 5670 ili ipak stedit za 5770 (ili neka nVidia) |
Pa, ovo upada u "kojih 700 kn".
LINK Performansama između 5750 i 5770. OC verzije su tu negdje s 5770, a svaka se, pa i referentna dobro clocka. |
Ma znam, bila je u razmatranju, ali sad se mislim, tribala bi HD6670 uskoro a cijenom oko 750 kn a performansama minimalno te GTS450.
Na cekanju... |
Imaš neke inside-informacije? :)
Pitam zato što je nedavno objavljeno da će HD6670 imati 480SP-ova (16ROP, 128bit), a s obzirom da ih 5750 ima 720...neće niti nju dostići. Što je dosta logično, pošto 5700 serija i dalje ostaje na tržištu. |
Treba uzeti u obzir da je to malo poboljšana arhitektura u odnosu na onu iz serije 5, tj. ista ona kao i u Barts čipovima tako da tim shaderima treba dodati još 30-40%, znači bilo bi usporedivo sa ~650SP-a iz serije 5. Uz još neka poboljšanja ja bih rekao da je blizu 5750. Naravno ovo je samo na papiru.
|
namjeravam kupiti ati radeon ah3450/di/512md2(lp). jel bi mi to radilo na matičnoj epox rda8+??? molim što hitniji odgovor. fala
|
Bi,ako se ne varam to je ova i AGP je što ti i treba
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814121315 |
Citiraj:
A i kaj se tice maticne, bitan je utor, a kolko vidim kartica je pciE. No ak i maticna ima pci, ne vidim zast nebi radila. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U svakom slučaju.
|
Pozz
konfa kao iz "moj komp", monitor max na 1680x1050, a proc bi mjenjao kad se na tržnici pojavi neki jeftin :), 4 glave. Znaći trebam prijedlog za grafulju, a moninor ne mijenjam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pare sine, pare su bitne....
Koliko misliš izdvojit za grafu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala na brzim odgovorima, a sada kad ste tolko aktivni danas da iskoristim šansu iako nije pravi topic i pitam sljedeće:
frend mi nudi rabljeni proc Athlon II x4 640 za 400 ćuna (na 2 rate :) ). Jel ga uzeti ili ćekati 9-10 mj. kad izađu buldozeri i cijene am3 plaća padnu pa uzeti am3 ploću, ddr3 memu i proc am3 ? Nalazim se u velikoj nedoumici jer mislim da je cijena za proc sasvim ok, a i mislim da ide na moju matićnu ?? http://us.test.giga-byte.com/Support...ver=#anchor_os Što sad da radim ?? |
ja bi na tvom mjestu uzeo athlona jer je 400 kuna vise nego fer za doticnog, pogotovo na dvije rate ;). maticnu bi ostavio, rame bi ostavio, i mozda zganjao kakvu GTX460 768MB polovnjacu sa garancijom, upkinuo i bio miran barem godinu dana..........
|
Za 400kn uzimaj bez razmisljanja, nemozes fulat.
|
Telebit
Naletio na Telebit stranici Sapphire Radeon HD6970 za 1800kn, jel su se zaje... neznam, al ja ga ubacio u košaricu i sad čekam da mi se jave, ako prođe, super, al neznam da bude, što vi mislite?
https://www.telebit.hr/products/7861...79-00-40R.aspx Ako ne prođe :dajpivu: |
Sorry zaboravio, jel bolje uzet 2x6850 ili 1x 6950?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:32. |