![]() |
|
Bas to, pravi hud ti daje dojam da brojke lebde ispred auta na cesti, a ne na sajbi.
Ovo je totalna glupost. Mos isto tako mobitel staviti, dobit ces istu stvar |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo mi izgleda kao puno bolja opcija. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
to su sve lose igracke. Ustedite si tih 300kn i radije kupite novi filter kabine ili slicno za te novce
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/3dgtK9Yw/81k1-r-Y7n8-L-SL1500.jpg Connie joj šalje poruku, a ova se smije dok ganja auto na 5500rpma, već ju vidim u jarku jer je čitala poruku s tog ekrana :D Osim toga, ovaj "uređaj" stvarno izgleda kao da mu tamo nije mjesto i da ne postoji niti jedan paralelni svemir u kojem mu možeš naći mjesto. To su sve loše izvedene stvari. Pravi hud košta, jebiga. |
Citiraj:
Imao sam iskustva s 3 tvornicka HUD-a. Mazda 3 mk3 : onaj na plastici... Gimmick, beskorisno Nova Mazda 3 (mk4) : dobar, ali nesto me konstantno smetalo, previse mi je odvlacio paznju s ceste, nisam se mogao opustiti Toyota Corolla : savrseno izveden. Stopio mi se s cestom, mogao sam se opustiti, uzivati u voznji, a podaci su mi nekako prirodno, ogranski, bili tu Sto ljudi, sto cudi, ali kad se sjetim da su me i neki tvornicki HUD-ovi ometali u voznji, ne zelim ni misliti sta bi bilo sa aftermarket rjesenjima. |
Ak je na mazdi izveden ovako: https://www.youtube.com/watch?v=xlPX4yXMjSo
To je onda loše jer je fokus drito na šajbi, možeš to vidjet recimo na 2:20 kad je auto ispred mutan. Pravi hud je fokusiran skroz naprijed, kod početka auta i onda oči ne moraju lovit fokus malo na hud malo naprijed....zato ti je odvlačilo pažnju s ceste |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Hud mora funkcionirati tako da ni ne kuzis da ga imas, nego su ti jednostavne te informacije koje prikazuje "poznate". Ne znam kako da to opisem, ali kad sam iz Corolle izasao bio sam odusevljen. Dapace da nema infotainment iz 95. u kojem, po rjecima prodavaca, mirrorlink ima, ali kao da nema, android auto i carplay ne postoji, parking senzore (ni straznje) nemaju osim u executive opremi (mogu se ugradit, al necu valjda busit novi auto...), vjerojatno bi ju vec vozio |
Citiraj:
S druge strane BMW F11 ima "pravi" HUD i to je to, sam regulira osvjetljenje ovisno o uvjetima, fokusiran je ispred auta i kad sjednem u auto koji ga nema, jednostavno mi fali. |
Još malo u vezi one 'rupe' u vezi darovanja vozila
https://net.hr/danas/hrvatska/snalaz...gubi-milijune/ |
Citiraj:
Pod haubom je? Sta je u planu? |
Citiraj:
3.2 V6 255ks, quattro Sline, sport ovjes, push start, nav, backup cam, smedja koza, crni krov, paddle shifteri. THE oprema u tom modelu A6 :) 80 000 dolara bio nov, dobio i racun originalni Narucena prikolica filtera, ulja, diskova, plocica, sitnica i pomalo se slaze kad meho stigne. |
Push start je kanadski za paljenje na guranac? :D
Kaj je sa starim Allroad? Puno sretnih km zelim! |
To je wolverine imao allroada. Ja sam/imam A6 sedana taj model.
Push start, nadam se da jece biti doslovno :D |
Citiraj:
Uživaj :chears: |
Evo šta je stara trulja:
https://www.telegram.hr/wp-content/u...9_25571018.jpg https://www.telegram.hr/wp-content/u...9_25571018.jpg hrabro izdržala, ove nove škovace bi poklekle :fiju: :D |
ajde ljudi dajte koju preporuku za polovni auto, stari auris imao totalku pa se trazi drugi ali ovaj puta klasu ili dvije manji auto
znaci samac, kratka relacija do posla i nazad, znaci od 15-20 min voznje magistralom cijenom nebi isao vise od 55tkn s rijesenim papirima/servisom i svim ostalim sta treba rijesit da bude tip top svida mi se fiesta 2013 redizajn, jazz, fiat 500 |
Neki Punto MK2 benzin, naravno ne razbijan ... cca 2.000 € ako se ne varam ...
|
Kakav crni Punto, to je veća opasnost od Windowsa 10. :D
Ja bih predložio Jazz, Swift, i20, Rio ili Corsu. Neki benzinac, ne baš najslabiji, jači benzinci na obilaznici manje troše. |
Može mala pomoć, kolega se zanima za Opel Insigniju (njuskalo oglas), pregledom stanja preko VIN broja svašta se našlo na popisu, među ostalim da je bio na aukciji kao oštećeno vozilo.
https://images2.imgbox.com/04/5f/2B2ByXFb_o.png E sad, prvo me zanima, kada je kolega prvo otišao u ovlašteni opel servis radi provjere automobila (još nije znao informacije sa slike) rekli su mu da mu ne mogu dati informacije o povijesti automobila, među ostalim i o stanju kilometara, zbog GDPR shita i zaštite podataka. Jel to stvarno tako? A uredno su mu naplatili 200kn za inspekciju vozila. A drugo - da li je ikako moguće saznati gdje je bila aukcija, jer sam pokušao i nisam našao. Sumnjivo je da je u 2 godine auto prešao samo 25k kilometara, a nije vidljivo niti kakvo je oštećenje bilo niti išta drugo. |
Jel to 13000 eura prijavljene stete, ili vrijednost vozila?
|
Nemam pojma, po meni bi bila vrijednost automobila prilikom uvoza u zemlju jer preko VIN broja vidim da je bio namjenjen Danskom tržištu, a ovaj ga je dovezao iz Njemačke. Pretpostavljam da je tada uvežen u DE.
Evo klik -> detaljni info |
Hahahahha pa nije insignija privatna osoba da za nju vrijedi GDPR
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
U servisu se podaci o vozilu poput servisa i kilometraze vezu za vlasnika(ili bivseg vlasnika), i u tom slucaju vrijedi GDPR.
To prakticiraju ovlasteni kod nas. ...osim ako nemas nekog poznatog koga nije briga za GDPR. |
A šta je s vlasnikom auta, dovoljno je njegovo dopuštenje..
|
Ni meni u ovlastenom nisu htjeli dat te informacije...
|
Prije GDPRa , je bilo dodes u ovlasteni s brojem sasije. Platis provjeru i dobijes na papiru sto te zanima.
Iako sam recimo u Tomicu provjerio vec dva BMWa i nakon GDPRa i cak mi nisu naplatili...iako nisam provjeravao preko znanca Sent from my iP XS Max |
Citiraj:
clio 4 ti je odličan. sve kao i fiesta. ne znam kakav je colt, ali japanac je pa bi trebao biti ok. za dijelove ne znam, ali danas više nema rikavanja dijelova kod boljih auta. uz redovan servis miran si kod svakog. jazz ti je veći dosta svih - možda i najveći. nema smisla. fiat izbjegavaj dok se ne uozbilje. stvarno su spali nisko. hyundai, kia - po meni premalo nude za cijenu. izgledaju jako jeftinu unutra. barem meni. corsa je ok, ali preskupa. kao da vw želi uhvatiti. pug i citroen izbjegavam zbog frenda koji je radio u distribuciji dijelova za oba i nije bilo dobro. zapravo bilo je grdo kako ti auti prije kojih 5 ili 7 godina nisu bili dobri. možda s to promjenilo. |
Clio i Fiesta vizualno najbolji, ostalo nema kaj ja mislim, bitno da se odabere kvalitetan motor u tom autu i bit će ok.
|
|
Da, vozači ostalih marki ne piju dok voze i ne rade sranja po cesti. :D
|
Koje aute da gledam?
Karavan/limuzina, 5 vrata, benzinac koji može na plin, star dve do tri godine s cijenom do 80.000kn. dete, žena, pas, kolica, špeceraj... samo zato. |
Dacia Logan MCV?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
Kad si vidio da je neki novinar napisao da je pijani vozač Fiata, Škode ili nečeg trećeg napravio neko sranje? Kad je riječ o bmw-u onda je to obavezno u naslovu, čak ako je vozač bmw-a sudjelovao u sudaru i nije ništa kriv. To osigurava klikove. Vrišteći naslovi su zato da ljudi kliknu na članak i to osigurava zaradu portalima. Radi toga ne čitam više 24sata i slične portale,vrišteći i šokantni naslov a u tekstu ništa pametnog ne piše, i copy paste stranih vijesti. |
Citiraj:
|
LOL Fiat 126p test lipanj 2019. :)
... ehhh, povratak u mladost :D |
MCV - čak ja i bi, ali žena no way.
Clio pak zvuči vrlo interesantno. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43. |
|