![]() |
|
Citiraj:
Sljeme je diiiiivno. Zgusto sam se danas na devetki kak vec dugo nisam. Kom jos fulka treba :D |
nikada se ne zna tocno :)
Jedino mi je vikend ostao da se barem malo vise naspavam nego inace pa mi se ne dize rano ujutro da idem gore. Su ti javili za ramu? |
Evo, prilika zivota, pa navalite :)
http://www.dropbike.com/forum/viewtopic.php?t=86371 |
Citiraj:
Jos nije odgovor od Norca dosao |
Citiraj:
|
TaHman za Božić dobiješ novi prednji trokut, i to zeleni aBd, pa ti bude bajk baš u božićnim bojama HIiM
|
Dal bi bilo pokoji zainteresirani za otic u petak popodne il sub tokom jutra do ljubljane u bajkmaniju po dijelove dok se jos moze iskoristiti pa da splitamo troskove? Za sad samo misao, sutra bi znao dal cu ic il ne
|
Zasto ici u Ljubljanu kad ti to Sasha zapakira isti dan (ako ima na lageru) i drugi je u Jesenicama na Dolenjskem ili gdje vec hoces da dostavi.
Ja sam upravo (po)kupio najruznije tene u zivotu (SH-AM45), na kaj to lici, pogotovo br. 47 :D. Ali nema jeftinijih tena s vibram dzonom od tih...ali bar su udobne, ajde. |
Obeco je da će vidjet dal ima tih dijelova na lageru cim dode u trgovinu danas...eto pol 6 još nema odgovora, a poslo sma mu mail jos jednom da ga podsjetim
|
Jos nije na poslu. Obicno kasnije dolazi.
|
A dobro onda...budem priceko. Ak posalje sutra u subotu ujutro stignem to pokupit.
|
Citiraj:
Inace, ja bi uzeo zadnju kocnicu, a postarina iznad 100E je besplatna pa ako oces mozemo uzeti zajedno i podijeliti troskove. Ovo kaj je Nik rekao: poste restante u Dobovu ili Brezice (radi subotom do 12), pa vratiti papire postom i onda uplata na PayPal. |
S tim prelazim 170 eura :( jer uzimam rotore, adaptere, lanac i prednji mjenjač
|
Vozdra raja,
Shoshy, Il Capitano i ja dns opet po gripoznom Sljemenu, 9ka je eXtra. Kod shoshy-ja nema razlike u vožnji, stil, brzina, tehnika...neovisno dali je na ht ili fulki, danas sam to video u živo, bravo! To sam vidio i kod Destra... Il Capitano se specijalizirao NN (pitch, lepi pitch) Pazario sam dns goPro hero2, odmah sam i chest mount uzeo...jupi, sada definitivno moram biti iza da bi mogao snimat :lol2: Već duže vremena kontam za Pohorje i evo u rekordnom vremenu smo se ukontali: Davor (No1), Mirta, Bero, Radulović i ja da idemo u subotu, aBd, ovisi o kiši ako padne onda storno. Puni smo što se tiče prijevoza, a ako bi još ne'ko išo onda valja, samo trebaju kola dodatna. Krećemo okolo 8h u sub... Mirta već danima trenira na Grmi (ima DH trenere), ja sam imo ovih dana Nika i šošija pa ćemo da vidimo čija maaajka crnu vunu prede :D Živi bili pa se vozali! :chears: P.S. ovo je samo za odlikaše... |
Sutra ujutro neko sljeme il grma? Ipak ne radim ovaj tjedan pa mi se sad vozika
|
ljudovi, jel ovdje netko postao sliku kako je napravio 'alat' za pomoć pri skidanju powerlocka? imam jednu puknutu žbicu pa bi to riješio..
|
|
Opet ti sa svojim ruksak riješenjem :P
Evo ti link na DB gdje sam to lijepo ilustrirao uz pomoć interwebsa :) http://www.dropbike.com/forum/viewto...351855#p351855 |
bane, ovaj sistem mjenjac-sajba provjereno radi bolje jer ti lanac nije napet, imas vise mjesta za vaginalnu manipulaciju, a i bilo koja zbica moze posluziti...
btw pozdrav svima s kojima sam se vozil i s kojima se nisam vozil, sutra selim iz zagreba, vidimo se valjda jos koji put na sljemenu. |
Ja sam mislio na ovu mini verziju, hvala ekipa :D
|
@2 die 4
ruksak riješenje je zakon!:) @adaks Živio:chears, bilo je lijepo družiti se s tobom! :fala: I za kraj.. znaš kako bi ti ono rekao, NTNK! :D:D:beer: |
Noćni, hoćeš možda Pitcha da ti posudim za L2A? :D
|
E to bi bio primjeren bajk za L2A!:goood:
|
Citiraj:
Sala naravno. Ti si jedan od rijetkih za koje znam a da nisu nakon studija nasli posao/ozenili se/ prizenili itd. i ostali u ZG-u. |
takticki, ko i uvijek. sparam novce na stanarini prek ljeta tak da mogu od night smrajdera kupiti kotace na jesen :D
|
Jesi prodo one zelene kapice za ventile? :D
EDIT: nije, čekaju me! Jaaaaaj! |
fulcrume sam prodal, a nove sam platil ko svetog petra kajgana (citaj €663) i nema šanse da ih tako skoro iliti uopce budem prodaval.:D
|
Woot? E noćni, sve to štima, al daj se zapitaj kolko si mogao za te novce imat dijelova za pošten trail bajk :D
|
Koliko sam do sad ulupao u S-Worksa, već sam skoro mogao skupiti za SOLO-a i to karbonca,, moj dream trail bike! :)
Al štaš.. kad me prođe ovo ww ludilo, možda i odem u tom smijeru.. No polako evoluiram! npr. stavio sam si seat clamp with quick release i žrtvovao grame radi praktičnosti, logičnosti i u konačnici gušta prilikom spusta!:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:29. |
|