![]() |
|
ouujeeeeeeeeee :goood:
fol je da budemo brži od kiše, a imamo garant 50 od 100 šamse, tako da će i to biti jedan lightMotiv da budemo brži na usponu, kad već ne ide MIRta i nema nas 'ko terat :D |
ako neće previše pljuštit eto i mene u 8.30h
|
Ma, nisam bio na sljemenu valjda preko mjesec dana, dakle sutra me potop jedino sprijecava da dodjem gore. A imam i nerijesenih racuna s 52jkom :lol2:
Necu rec ne ni 9tki, al na 57icu cete me puskom morat tjerati :D |
budemo narasli veliki i jaki :D
|
Na savi je prolom oblaka, pa ja i Borko odustajemo od vožnje danas. A baš sam se veselio pedejstdvojci :(
|
Elem,
evo od 6,15 h snimam kako se nadvijaju guuusti, tmasti oblaci nad Sljemenom, sad i kod mene tako da što se mene tiče ja storniravam Sljeme...lagano sipi, a javio se Mate upravo da kod njega na Savi padaju ćuskije, znači nas 2 smo out...nisu loši ljetni ili proljetni pljuskovi, samo kad je visoka temp, sad je gore +14oC uz slabu kišu... Živi bili pa se vozali! :) |
kod nas cuskije popadale, istina... probudilo me kad je ruknilo.. sljeme iz stana ne vidim, a bogami i zapad precko i spansko je vjerujem pod potopom kak mi se cini po jacini oblaka..
|
To sam nas ja ziher jinxao :D
Bar nece biti pakleno vruce danas... |
U splitu dere sunce, taman idem malo na marjan, spojio sam praznik pa imam slobodan dan
|
se ide kome na grmu danas popodne?
|
Pozdrav..ide tko sutra na sljeme?
|
Citiraj:
What a mistakea to makea :D Nemoj me krivo shvatiti, meni je bilo jebeno, al promocio sam do gaca i carapa :lol2: |
ja nisam ni otišao kad sam vidio prolom oblaka :D
|
Citiraj:
ja kontam ići sjutra, samo glasujem za popodne, jer sam večeras noćna pa dok ujutro odmorim...najranije bi mog'o biti na tuNNelu okolo 13h :) |
Vise manje mi je svejedno kad..mozemo i oko 14-15h da se mozes vise odmorit..
|
Kako nam je kiša usrala planove..
Vjerojatno onda sutra (25.6.) idemo na Sljeme, ako kiša ne usere planove, Uspon Leustek Spust 52, 18-pilana su glavni kandidati. Vrijeme: 7:45 Vjesnik 8:30 Tunel Ideju: B0rk0, Đuro, Ja... |
|
da imam auto mozda i bi :D
|
...ja nemam gdje trenirati :D
|
hahhaha a ja nemrem ni na rinzol a kamoli na auto :lol2:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
P.S. imal 'ko Danijelov broj mobtela, pa da mi stisne na PM? |
Citiraj:
|
Irvin, Danielu crko internet pa mi samo javio da potvrdim da mu paše u 15h kod tunela.
|
Ak nekoga zanima phenom slobodno nek se javi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
fala ti :chears: |
mi smo danas odvozili gore Leustek, dole 52. staze su bolje suhe nego sto sam mislio. leustek nigdje nema mulja. na spustu je pred kraj 52-ojke bilo par blatnijih dijelova, ali to su bile dionice od par metara. biciklo mi ima valjda 3, 4 blatne tockice i to je to.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |
|