![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tak i tak ti je svejedno kaj koristiš na publicu ako nema ograničenja. A to kaj bu te neko zvao njub ili kaj god boli te neka stvar :kafa: Tak i tak sve je puno "nadobudnih" sa nabrijanim confizima................. |
Citiraj:
Za mene če netko biti veći njub sa tim AKSU-om nego sa P90 P90 za razliku od ruskog govneta nije nerealno prenabrijan u igri. Probao danas nabacit koju partiju, naravno uzeo svoje jedino pravo oružje - G3 i počeo igrati, ruke su mi se tresle i nisam niš mogo pogodit :D Need to get drunk :no2drug: :chears: |
Pravi muži igraju z karabinom, a deca se se igraju trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt, trrrrrrrrrrrrrrrrrrt. :D
Baš sam maloprije gledao svoju statistiku statistiku. http://stats.gamenet.hr/players-detail.php?id=995992755 |
Kako mogu vidjeti log servera(mog)zato sto jedan lik ociti skroller ili skriptas pa trebam dokaz(za cb)
|
Konektaj ftp servera, pb folder, mapa svlogs
Skini fajl, otvori u notepadu/wordpadu |
Heh, morao sam ovo staviti ovdje :D:
banao sam igraca sa servera, po mojoj procjeni i spectanju, i dolazi na nas forum i uglavnom evo izvoda iz posta: Citiraj:
Rampage, ako si regan ovdje i ovo procitas, NHF, ali daj molim te procitaj jos jednom sto si sve napisao... |
Citiraj:
A i tak i tak, koliko sam skuzio lik je pocetnik, i bas ga briga oce njega netko nazvati njubom, jer on igra sa P90 ili sa MP5, potpuno svejedno ;) |
Jel zna netko šta je sa onim GameZoneom sa Costume Mapama. AWE 4 se igrao mislim, TDM
Predobar server bio, fantastične costume mape... a sad ga nema, ili je to postao ovaj GameZOne S&D server sto vrti normalne mape? |
meni je promod bullshit,hc mi je super...nisam ful ful dugo bio na overgrownu baš bi mogao malo ubijat danas :D Jesus Superstar :CoolRamb:
|
Fala bogu da su na Kuji vratili AV4, onaj OpenWarFare mod me je ubijao.
Bilo je prestrašno jer se je snajper toliko tresao da te izludi i da uzmeš neku prskalicu i kreneš puževim korakom naprijed jer ako trčiš možeš dobiti infarkt. |
evo da se pohvalim malo :D Osvojio danas ovaj turnir u igraoni u Osijeku. Bila ok atmosfera, prvo igrali po 3 mape i zbrajali se bodovi pa 10 najboljih u polufinale i onda 4 najbolja u finale. igrao s ak47 cijelo vrijeme. osvojio CoD4 GOTY edition =)
|
Citiraj:
Citiraj:
Al fora mi je ono s ranjavanjem. Kada te pogode u nogu zalegneš na pod od udarca. Dobro izgleda. Što mi se ne sviđa je nemogućnost vraćanja svog flaga (WTF?) i usputno kupljenje kutija prve pomoći umjesto automatskog ozdravljenja nakon nekoliko sekundi. BTW. nick u igri je Risto pa eto, uvažene kolege s foruma, štedite nekada municiju na meni. :) |
Citiraj:
My God... pa to je prosjek godina 13 :D Čestitam... jel se bar igrao HC? :D Prva nagrada je full ok, ali ostale nagrade su tak jadne da je to žalosno (BTW, ako prodaješ kutiju i DVD javi se :D , makar već imam original, u kupovini sam :) ) |
Ja ću onaj svoj izgrebeni probat ispolirat pastom kada dođem kući pošto su površinska oštećenja. ;)
Inače,naručuj s ebaya jer ga tamo nabaviš za 20$.Ja isto hoću par igrica naručit,ako si paypal sposoban,mogli bi zajedno da popolovimo poštarinu? :D |
Dosta sam razmišljao o upuštanju u ebay kupovinu puno stvari, pa također skoro i zatražio Visu u PBZ-u da mogu paypal koristiti, ali kad vidim da se sa svakim drugim naručenim predmetom moraš bakcati na carini i da to zapinje kod nas svako malo, odustao sam. Barem zasad.
Ali ako se nađe tko paypal sposoban rado bi podjelio poštarinu ili šta već treba :) |
Sa ciframa do 50$ neaš nikakvih problema sa carinom. Stvarno sam naručivao sve i svašta ali sa DealExtremea i nikad nisam imao problema. Čak je i poštarina od tamo 0,01$ što me je oduševilo. Firma je i nikad nema zajeba. Dolazi u roku 15 dana.
|
problem na pomolu?
Evo nakon poduže vremena spojim se da odigram match, igram nekih 10-ak min, izgubi mi se konekcija (ništa novo, big deal), rekonektam se kad ono- "Key code in use...bla, bla...".
Mislim, wtf, key je originalan, do sada nije bilo problema nikada, pa me zanima 'el moguće (mislim, sve je moguće, znam :( ) da mi je netko drmnuo ključ? Fizički znam da nije, nema pristup kompu nitko, ali...gdje god da probam spajanje, stalno "Key code in use...". I tako zadnjih 20-ak min. Kažem- COD2,COD MW...nikada ništa slično, sve radi,ali "četvorka".... Jel' se trebam brinuti, ili ima oš koja caka osim "krađe" ključa? Nije ban i ništa slično, nikada nisam cheatao, to prezirem.:fuming: EDIT:Ako je od kakve pomoći- moj nick je KUDUZ, i kako dugo nisam igrao, išao sam na raspucavanje na "Broadcast only", tamo mi se to dogodilo...public, za 48 igrača...ma, izbaciti će vam odmah server na listi, siguran sam... |
Nije krađa ključa.
Naglo izletiš sa servera,i onda PB misli kako si još gore.Kada ti se dogodi,rebootaj ruter i nema problema. |
Uuuu Žile, hvala, idem odmah probati...:sweating:
EDIT: Yep, radi... :) Thx, još jednom, odoh se klati sa svojim njubarama :D |
Kada konekcija pukne, ostanes visiti na serveru cak i do 10min.
Razni restartevi, resetiranja rutera i slicno uvijek pomogne. Key code in use nije nista problematicno, ali eto dogodi se kod pucanja veze usred igre. :) |
Imam i ja jedan problem... Naime, formatirao sam disk (C prvo, pa onda D --> na C su bili winsi a na D cod4) i nakon što sam sve vratio, xfire očitava cod4 kao instaliranu igru al ne mogu join, u biti ko da nema coda. Zna li itko u čemu je problem, ako uopće i ima problema ? :S
|
taman se zaželio dvg overgrowna kada ono server dead :)
88.198.20.167 |
Citiraj:
88.198.20.167:28940 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni radi ati tray tools sa xfire bez ikakvih problema...
|
Jel itko raspoložen večeras za neko napucavanje?
Neki dobar server nek se stavi ovdje pa da se skupimo. |
[G]kresina kuja CRO/crk NO spam/swearing AWE4 mod
217.14.222.114:28960 Uvijek visim tamo jer znam s kim igram. Mogućnost biranja mapa. Nove mape (meni već stare). Igra se od TDMa do CTFa. Odlična statistika. http://stats.gamenet.hr/players.php?sorting=KillRatio |
Citiraj:
|
Neznam šta je sa njima, imam na XFireu par admina sa DvG-a baš ću ih pitati.
Inače, i moj klan ima Overgrown server: FR|Clan HC Overgrown only: 83.142.49.191:28960 Samo što je relativno svjež (3 mjeseca) pa još nema neke prevelike posječenosti, no ide polako, pa kad se nađemo bude odlično :) Engleski je server, ping je OK, laga nema. |
Citiraj:
neeegoo,dvg je online :goood: |
Citiraj:
|
Ne znam dal je več bilo ali evo - kak su se samo sjetili ovi iz PBBana :lol2:
#COD4 cracked server admins get haxored by PBBans: http://www.livestream.com/bashlive/o...aspectheight=3 |
Ja imam jedan "problem" već duže vrijeme.
Naime, kad je komp upaljen duže vrijeme ovi diskovi koji nisu potrebni se ugase. Ja imam 4 diska u kompu. I kad najednom pokrenem COD 4 mp, loadira se igra, spoji na server i zamrzne se igra na onom dijelu di se bira class, sas ili spetznac itd. I stoji tako zamrznuto dok se ne popale (zavrte) svi diskovi. Prije nije bio problem pričekati tih 5-6 sekundi dok se 2 dodatna diska upale, no sad stavljanjem četvrtog se to vrijeme malkoc odužilo (sekundu-dvije) taman da kad se upali i taj zadnji HDD izbaci me PB/server (tko god) sa porukom "Server Disconnected" i izbaci me u glavni meni. Prije sa diskom manje vrijeme freeza je bilo krače pa nastavim normalno igrati. Ovako moram iz glavnom meni /reconnect i onda odmah mogu igrati jer su diskovi već popaljeni. Neznam zašto se to događa jer nijedan COD4 file nije na tim drugim diskovima, igra je instalirana na prvi disk, ali opet čeka da se popale ostali. Ima li netko sa večim brojem diskova isti problem? Ima li ovome riješenja? Nebi nepotrebne diskove držao uključenima stalno, pa mislim da je jedina opcija prije pokretanja CODa ručno upaliti disk - pristupiti nekim podacima sa njega... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |