![]() |
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stari upeca si vrhunski da i meni uleti napravio bi isto šta i ti, al sam se kasno predbilježija na evga xD |
1 privitaka
Eto ga, u utorak krenula iz Taiwana, danas vec dostavljena. Nikakva dodatna davanja nisu bila potrebna...
Sad jos samo da se ja uspijem dovuc doma da vidim to cudo... |
To cudo je jako dobro, imao sam ju na par dana i mogu rec super hladna, ogromna.
Evo dok se patis u Madarskoj gledaj ju na slikama :D Druga Kartica je KFA2 isto jako dobra sto se tice hladenja, cak ima i dodatni vent na vrhu koji sam probao ali niti sa tim nije dovoljno hladilo ko Evgu. Imao sam jos i Gigabyte i ona ima jako lose hladenje, kao sto se vec i zna da nema padove na memoriji. Bila jednostavno prevruca. |
Citiraj:
Zanima me jer vidim da imaš sva 4 slota RAMa popunjena i da su rebra dosta iznad RAMa. |
To je NH-D15 chromax.black s tim da drugi vent nisam stavio jer nije potrebno.
|
1 privitaka
Evo konacno ju ubacio. Ovako na prvu tek nesto malo jaca u 3d marku ali kad sam dotaknuo backplate da vidim jel se grije, doslovno mi prste opeklo...
|
Dobro pokaži nam te igre na tisuće frejmova na ultrahercnom monitoru.
Odigraj Crysis. |
Multiple GeForce RTX 3080 Ti Models Listed for More Than $2,000
Link: https://www.tomshardware.com/news/mu...han-dollar2000 ??? Ima li kraja ovom ludilu više... |
što vrijeme više odmiče sve mi se više čini da će se ova generacija gpu-a preskočit :D
|
Citiraj:
|
Bas, jos ako mineri nadju zaobilazak za LHR onda ce tek nastati kaos.
|
:fuming: :D |
Pa dobro, esportašima ni ne trebaju bolje grafe:D
|
Citiraj:
Jesi to ubo na evga stranici ili? Jel došla s limiterom ili...? |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=cUHiBRdevDQ
Shameless Money Grab: Nvidia Launches 3080 Ti and 3070 Ti at High Prices Brko, ne naš Brko :D, priča ono što svi žele čuti...Pa nije Nvidia vesla sisala da ih pusti "jeftino" i gleda kako se trgovci, šverceri ili vendori bogate na njihovom chipu :D |
2 privitaka
Jel netko zna kakav je ovo backplate? Radi se o 3090 grafi...
|
Jesi siguran da je to u komadu? Mogloli bi bit samo naljepljeni oni heatsinkovi
Sad vidim da ce rdr 2 dobiti DLSS, ako je igdje bio potreban to je u RDR 2, nice :goood:.
|
Jeste vidjeli najave cijena za 3080ti?
Prica se od 1700 eura pa na gore za AIB modele |
To nes čudno?
Prekosutra evga otvara queue za elite membere, dan iza za non-elite membere ako netko želi nove "taj" kartice.
EDIT: Zwer daj molim te skini taj celofan :D |
Ja se neću ni prijavit za ovu 3080ti iako sad imam elite, prevec skupo. Za ovu 3070ti bi cak i mogo ak ce bit oko 600eura sam tih 8gb rama strasno bode u oci. A pitaj boga jel bi mi i tu drzal ovaj napoj.
Citiraj:
Ko ima love za investirat, ja mislim da se isplati uzet "po nabavnoj" preko elite pa preprodat dalje... |
|
Citiraj:
Jesi vidio na evga sajtu možda koliko te za tvoju dođe gara 10 godina? |
Citiraj:
|
|
ja si sve nesto gledam 3070 Ti, MSRP najavljeni je $599, to je vrhunska cijena... gledam eu evga svaki dan nadajući se da ću upasti u predbilježbe u prvom danu, ali nikako da objave nove modele... pa ako tko slučajno naleti neka javi :)
|
Citiraj:
3080ti mi nema smisla, cijena u startu aj bok. |
3070ti po nabavnoj je super deal. Mozda je ulovim kad izade serija 5xxx
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Istina, ja sam unutar prve minute klikao rtx3060 i uspio kupiti (nakon mjesec dana).
Alternativna varijanta je stalkati dropove i LTT VAG (preko kojeg sam također uspio ubosti jednu) ali je to ajmee. Ja isto ciljam 3070ti ali ako netko želi 3080ti mogu sutra klikati pa kad se dođe na red... Vrijeme za klikanje po našem je 15:00 u oba slučaja (3. i 10.) koliko znam. |
Citiraj:
3070Ti je $600 sto je sa porezom 4650 kn sto je apsolutni best buy. A onda opet sve si nesto razmisljam, ako je razmisljati dugorocno, 3080Ti bi zbilja mogla biti kartica za iducih 5 godina. Nista te ne kosta da kliknes pa ako kojim slucajem dodes na red ponudis tu na forumu, sigurno ce netko uzeti (ja se razmisljam! ;) ) |
Samo dolare prebaci u eure ;)
|
Ako je tako onda je 3080Ti brat bratu 11.5k kn s porezom sto je definitivno previse. Ako je dolari u eure pa se ne placa porez je ok ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |