![]() |
Citiraj:
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja sam na pretplati već preko 20 godina. I bio bi na pretplati s mobom il bez moba, neda se meni zajebavat s bonovima. I tarifa je mobilna M na koju sam dobio još i dodatni popust.
|
Citiraj:
https://www.honorbuy.com/1141-mi-spo...l#/color-black ja ih razmisljam uzeti sa a2 4/32, ako se odlucim napokon kliknut :D. jel ko probo vec te sluske? nego jel imate ovaj problem: https://www.xda-developers.com/xiaom...nt-sensor-bug/ :chears: edit/ispravak: taj problem sa bat drainom ipak nije od pred par dana koliko vidim sad, neg je clanak ovaj od pred par dana. edit2: ukucajte *#*#6484#*#* i tu pise koji fingerprint senzor imate. ak je FPC trebalo bi bit ok, a ak je goodix :hitthewal:. |
Da, tih battery drainova vezanih za finger print i ostale senzore zna biti, ne samo kod Xiaomija nego i kod drugih brandova.
|
fakic. a citam sad masu o tome na xda. nado sam se dok dodem do kraja thread-a da su nasli solution, ili da je update rjesio lol. sad mi je drago da nisam kliknuo buy danas :-(.
probo sam poslat upit honorbuy-u ako moze potvrdit koji finger senzor vendor je gore, al mos mislit kako ce to htjet/moc reci. meni cak on i nije bitan i nebi to ni koristio, ali jos nije jasno dali se bug javlja i kad se ne koristi jer ljudi svasta pisu... |
Samo paranoja
Svaki mob ima nesto Da je to jedini problem i da sa tim problemom xiaomi ne moze radit... nebi se nit prodavao |
pa moze delat, samo bateriju zdere. vecina ce rec hebga, kinesko gofno i vozi dalje jer manjina smo mi sto smo spremni procitat i istrazit...IMO. ocekujem ja svakakve bugove kod tih kineza, al zato i kopam da budem siguran da nije nesto opako sto se nece rjesit. jos kad se uzme u obzir da bi uzeo izvana pa je gara upitna, a i slanje kosta...
|
Mi A2 lite 3/32 koliko ima stvarnih memorije od 32 iskoristivo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
to sto imas isti senzor na drugom mobu ne znaci nis. pricamo o A2.
ak malo proucis i procitas one 2 teme na XDA + ima i na xiaomi (nisam jos stigo procitat) vidjet ces kako se situacija razvija i jako je sumnjivo da do nedavno nisu htjeli u xiaomi-u podignut situaciju na level da upce vjeruju userima koji se zale. prodavali su price da oni ne vjeruju cpu-z i aida... tek kad su se neki odvazili uputit direkt guglu i pozalit se, su se kao malo pomakli u xiaomiu... koliko sam shvatio izaslo je vec nekoliko updejtova i jos nije ispravljeno taj bug tak da meni to sve sumnjivo. ja bi rado zel taj mob vec danas al kakve sam srece mene ce pogodit taj bug LOL. |
Previse si paranoican oko sitnica.
|
Baš to, ako si već toliko paranoičan onda zaobiđi dotični telefon i gotovo, imaš 100 drugih modela.
Hrpa ljudi je kupila taj A2 i nitko se ne žali, a tražit bugove na xda forumu je nonsens. To je profi forum i tamo svakom mobitelu nađu neku manu. |
Upravo to, uvijek su oni kojima nešto ne radi glasniji od onih kojima sve rade.
Pogotovo na xda, tamo ćeš čuti kmečanje zašto je mobitel zapeo na androidu 8.0 a vani je "već" 8.0.1 (karikiram) |
Ako jos neko naleti na ovaj problem.
Mi A2 6/128, prestalo raditi mobilni net. Nakon pokusavanja svega i svacega i zvanja szk skoro sam se pomirio da je mob neispravan. Prebacio preferiranu mrezu na 3g, proradio internet, vratio na g4 radi i tamo. Čudan bug. Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Jel slucajno tele2 u pitanju?
|
T HT
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Tako je meni zadnjih m na tele2, zato pitam.
👍 |
Isti model na A1 i sve radi ajnc-a.
|
delite
|
Ne vidim da itko spominje neke mušice na RN5, samo na A2?
Sent from my XT1039 using Tapatalk |
da nije do APN, kinezi vole da se to ukuca rucno jer znaju povuc krive postavke..
na gubljenje mobilne mreze mislim.. from my Mate 10 Pro |
A ja nikakvih problema nemam, ponavljam, sa A2 :)
|
Kakva je to fora da se od Xiaomija pojavljuju oglasi u settingsima i slično? To nema na globalnom romu?
|
sta nije to vezano za taj miui?
btw, vezano za A2: "Everyone with goodix sensors on the mi a2 has this problem. Nobody has said they don't. Xiaomi themselves have reported that they reproduced this issue. It is widespread. It happens on all goodix A2s. And it is totally correctable via software. I've rooted and went into kernel settings and seen that the minimum CPU frequency setting is being changed. Manually setting it back to normal fixed the issue. It's not a hardware thing but a driver thing that can be fixed via software no doubt" |
Citiraj:
Vozim Poco na global stable. Vezano ako se ne varam za china rom. |
Ja nisam reklame vidio ni na jednom ROM-u, bio Adfree gore ili ne.
BTW, držim Mi Max i Mate 10 jedan pokraj drugoga, Mi Max na 2G, a Mate 10 na 3G/4G, kako gdje prođem. Oba na istoj mreži s istim postavkama. Tko tu koga, ja ne znam. |
Citiraj:
Npr. u File Manageru, u Downloadsima, Mi Videos, Themes... Reklame su za Lidl, jysk, facebook itd... uglavnom hrpa gluposti, to prije nije bilo, to je unazad par mjeseci. EDIT: evo sad sam googlao kako isključiti, https://in.c.mi.com/thread-754122-1-0.html Mora se za svaku njihovu app posebno, fala što su to omogućili ali nisu trebali taj ad crap ni trpati na telefon. |
Ima li ikakve konkretne razlike između Mi A2 i Mi 6x? To bi trebali biti isti mobiteli jedino što A2 ima Android one. Prvenstveno pitam jer na goldway-u 6x košta 20$ manje, možda je i samo stvar boje jer gledam rozi.
|
na gsmarena pise da je to isti mob.
|
Malo sam tražio i dodatna razlika je što mi 6X postoji samo kineska verzija, nema globalne. Znači bez google usluga i bez podrške za neke naše frekvencije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
from my Mate 10 Pro |
Citiraj:
Naravno postojati će i razlike sa memorijom. Primjer max 3: China: 64 i 128 gb Global: 64 gb Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Od mana bi rekao da face id ne radi najidealnije, iako radi relativno ok. Glupo je i sto ti nisu notifikacije i recimo status baterije odma vidljivi pa moras skrolat... Ali sve u svemu, smijesno dobar telefon :) |
Ipak je i mene uhvatio fingerprint bug na Mi A2. Sa otiskom sam dobio max 1.5-2h SOT-a. Bez njega sam trenutno na 41% a SOT malo preko 4h.
|
jesi provjerio kojeg vendora imas?
|
Kako to provjerim?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |