![]() |
Koga bi ti doveo na mjesto Carla? Koji bi vrhunski trener mogao zadovoljiti ambicije Reala?
|
Osim tog prčenja Albe nije ni bilo niš prestrašnog. Inače sam lud na ta prenemaganja, ali sad sam stvarno zadovoljan bil.
|
Citiraj:
Nadalje, što se ronalda tiče, argumentirao je sam sebe jučer i u hrpi utakmica prije i opet će. Ne trebam mu ja za to ;) A ti slobodno nastavi sa uvjeravanjem sebe i ostalih u suprotno. Uz jasno, jeftine ad-hominem floskule o tome da "mene krenulo" "mene prebilo" ili "mene uništilo". Nije baš da ti ide :) NHF ;) hahahahahahahaha.... ja nemrem više. EOD od mene. Usraću se majke mi. Zapišo se već jesam... :) |
Citiraj:
|
@vorda22
što mene toliko kvotaš? :D Nisi u mene zaljubio? |
Citiraj:
Iako je takvim trenerima lakse u manjim klubovima di imaju apsolutni autoritet. |
Citiraj:
drugo je da su to neke lopine, utajivaci poreza, ucjenjivaci ekipa za koje "igraju" i sl, ali to opet nema veze sa sportom :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nije Anceloti nista kriv po meni, raspolaze s onim sta ima, a uprava kluba se mora pomiriti sa cinjenicom da osim Ronalda nemaju vise nijednu zvijezdu.
Benzema je prosjecan napadac, ima svojih dobrih dana, ima svojih losih dana. Bale je igrac koji je funkcionirao u tottenhamu na jednoj sasvim drugoj poziciji, ovdje igra nesto sto po meni on nebi smio opce igrati, jer nema tehniku za to. Modric je po meni jedan od boljih veznjaka u europi trenutno, i vidi se na sta lici igra kad ga nema. Kroos je šarlatan, slabi prosjek za veznjaka. Bekovi su katastrofalni, izuzev toga sto Marcelo igra donekle kvlaitetan napad, ali sedam puta vise stete napravi u obrani. Ramos i Pepe su sve samo ne dobri stoperi, Varane ce biti dobar ako ga malo prizemlje, jer stagnira kojih godinu dana vec. I ko ti je ostao od velikih igraca? James Rodriguez koji zna, ali nije za ekipu ko real gdje se trazi konstantnost, vec vise za neki porto i slicne, di se pamte genijalni potezi i utakmice, ali se to od tebe ne ocekuje u svakoj utakmici. Isco kojeg su takoder ubili u taktickom smislu otkad je doso u Real? Pa oni su proslu sezonu prodali Di Mariu i Xabi Alonsa, 2 igraca koji su ih vadili, Di Maria nije jednu postenu utakmicu protiv sitnih klubova odigrao, ali je u LP i klasiku uvijek igrao na odlicnoj razini, za razliku od Geloja, koji nikad, ali bas nikad nije sam podigao klub kad mu nije islo, vec se uvijek utopio u sivilo. i zato su jedan Ronaldo, Ronaldinho, Messi i slicni za njega space shuttle, jer su sami vadaili tekme kad apsolutno nista nije u ekipi valjalo, i to tekme koje su bile zivot i smrt, a ne tekma protiv granade i kojekakvih lezilebovica. Jebiga, moraju se pomirit da imaju prosjecan kadar i jednog genijalnog, ali moralno sjebanog igraca. Kupiti pojacanja ali pojacanja, ala Pogba koji ce donijeti neku prevagu na terenu, a ne nakrcati šatro zvjezde i igrace o kojima se pricalo zadnjih mjesec dana i rec e to su zvijezde, ti si trener, napravi od njih neznam kaj... |
Di Mariu neću nikada prežaliti...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@robert7 Složio bi tvojim tvrdnjama. Recimo tko je zaslužan što je Ronaldo dobio zlatnu loptu? Najviše postignutih golova? Uglavnom tu i tamo moraju dodavati Ronaldu loptu ;) |
Apeliram sve Realovce da uzivaju u novom okusu :D:D
|
Citiraj:
Mislim da nitko na svijetu ne razumije Perezovu politiku dovođenja i prodaje igrača. |
Citiraj:
Kao navijač (odnosno odvjetnik kako bi to Drug Brko rekao 😁) Bayerna, mogu reći da je ovo izjava apsolutno netočna. Em što je Bayern dobio pokoji poguranac (kao i svaki drugi top klub - Real, Barca, Čelzi itd - s iznimkom da Čelzi svoj poguranac nije iskoristio) - kao npr. protiv Šahtara (onaj crveni koji nije crveni - penal i zuti da, penal i crveni ne) ili protiv Porta (Neuerov crveni u drugoj minuti - iako i dalje tvrdim da je ono u sceni prije prekršaj na Alonsu...). A o pregovaranju i prigovaranju sucu kao i diveanju da ne govorimo. Majke ti mile, Neuer čim vidi da bi moglo biti frke dize ruke prema pomoćnom sucu lol. Sve ih se pogurnulo ove godine. Murinjo je bio toliko glup pa to nije iskoristio. Real - Carvajal koji je protiv Atletika kao i protiv Juventusa (prva tekma) trebao letit sa terena, Turan koji je odletio bezveze itd. Dalo bi se o tome... |
Svaka čast panda, svaka čast... ;) izgleda da je Guardiola taj koji vjerojatno savjetuje da se vrši pritisak na suce. Svaki put i uvijek, pogotovo ako je frka.
|
Citiraj:
Ma qrac, radilo se to i prije, ali od kad je Guardiola tu, pošto je bio u Barci, ljudi seru da se to još više dogadja. |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/1H/aQ/noP3V...brahimovic.jpg |
Mislim da Klopp nije kalibar za Real. On je dobar trener, ali upada u gomilu preplaćenih manekena i navijača koji očekuju čudo o d njega.
Felix je već druga priča jer ima iskustva sa jakim klubovima, ali mislim da je u zadnje vrijeme pao kao trener i da će trenutno i za njega Real biti preveliki zalogaj. Ukratko, ne vidim tko bi mogao naslijediti Carla. Eventualno Blanc, ali on već ima dobru gažu i dobar klub. |
Tko god da ga naslijedi neće se dobro provest.
Heynckes je 98' dignuo klempu pa je isto ljeto i odletio s klupe zbog situacije u prvenstvu. Pellegrini je bio manje od godinu dana. Kod Murinja je pravo čudo da je bio trener koliko je bio trener. Carlo, del Boske itd itd. |
Dovest će oni Kloppa, nitko toliko razvikan nije trenutno na tržištu osim njega.
|
Realov problem nije trener (trenutno imaju vrhunskog), nego neracionalno kupovanje hit zvijezda na tržištu radi marketinške i financijske koristi.
trener ne dobi igrače prema potrebi igre i mora uklapat te zvijezde. Drugo, Real je prilično uspješan u osvajanju trofeja u zadnjih 20 godina, ali danas je puno financijski moćnih klubova, pa nitko ne može biti pretplaćen na trofeje. |
Citiraj:
Kako si u istu rečenicu uspija stavit fedexa s ovom dvojicom? Federer je gospodin po ponašanju na terenu i izvan njega prema njima. U sportskom smislu Federer je najbolji svih vremena, a ova dva još nisu ni blizu. |
http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...x_830303S1.jpg
Trči Giorgio, trči.... :D Evra, Suarez i Chiellini u istoj utakmici, to nitko ne smije propustiti. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Nema ga na forumu godinama, sve do ispadanja Reala :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Međutim vidim da vorda22 nisu jasne baš stvari koje uspoređuje, pa da mu probam objasnit: "There is an annual ATP Sportsman of the Year award and a player is elected by other players to choose who seemed to have the best sportsmanship based on their attitude and respect for the game, opponents, the umpire, and the crowd. It's when players can stand tall and be proud of their effort after being defeated, and not taunting or bragging in the faces of the opponent after a win.". Žnaš li ko je ovu nagradu osvaja od 2004. godine do danas (uz jednu iznimku)? I ti kažeš da su Ronaldo (lik koji kad njegov suigrač da gol nije sritan, nego ljut jer ga on nije da) i LeBron (već si zaboravija The Decision) slični kao i Federer?? Šta se tiče sportskih rezultata svako ima svoje favorite, ali... |
Citiraj:
|
Najgore je doći na posao idući dan. Ekipa osmjeh od uha do uha i ribaona. :D
|
Citiraj:
A problem kod lava je to kaj s raspoloživim igračima nije bio bolji. Ovo napola sit je vrhunski klišej. I još je jedan problem,uprava. Kad potrošiš para za spasiti afriku na napad a kukaš kak vam fali igrač od 30 milki funti onda nekaj ne štima sa managementom....OZBILJNO. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NIje opravdanje nego realno stanje....a to je da je ovo uspjeh i ovom se nitko nije ni nadao. Brkaš pojmove ko CR7 modne stilove.
Jer kad je krenula liga prvaka,po koefu,juve nije bio ni u prvih 10 po šansama. |
Citiraj:
http://www.index.hr/sport/clanak/ron...lu/819966.aspx :chears: |
brko, prvo mi nije bilo jasno kak se mozes plakati od smijeha tak dugo, a kad ono meni suze krenule danas oko podneva, evo proslo je punih 5 sati, jos uvijek placem i smijem se :D :D
http://www.pohrani.com/t/1C/T4/4k2rlJsQ/penaldo.jpg |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |