![]() |
Ima li rješenja za x265 na rPi3 I LibreElec ili je ograničenje čisto hardversko? Jer jednostavno ne radi... Tj radi, otvori se video file, al odma zvuk ode u off, počne trzati video, ovo ono.
Ako ne, ima li nešto slično tome, al da je hardverski spremno za takve fileove, I da je cca te veličine i cijene? Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Citiraj:
|
ajd koji video to sprobavate
da probam i ja jer kod mene x265 na rpi3 radi normalno ovi manji fajlovi dok ovi 7-10 GB tipa brzi i žestoki 10-bit nešto .. e to mi trza i gubi se audio/video sync |
Citiraj:
Nažalost ovaj H96 Pro + je prekompliciran što se tiče Libreeleca za mene. Daljinac ne radi, smrzava se stalno, wifi ne radi ili radi, ali se smrzne svaki put kad se probam spojit, na nekim određenim postavkama se isto smrzne.. niz problema i vjerojatno će na kraju bit "jebeš ovo" i ostavit na androidu. |
Citiraj:
Na PC-u radi ok, na rpi3 sa sticka, crni ekran, zvuk se cuje 2-3 sekunde i nakon toga nista. Otvaram kroz Videos -> Files Nisam instaliravao nikakve posebne kodeke. |
Citiraj:
/storage/.kodi/userdata/addon_data/ Nakon toga friska instalacija i trebalo bi raditi |
Ljudi pitanje, imam verziju 17.4 i ne prikazuje mi na subtitlovima slova "ž" i "š" (jednostavno ne pokaže ništa, fali slovo u riječi), dok slova "č,ć" prikazuje normalno...Pod setingsima/subtitles/character set stavljeno je Central Europe(ISO), kaj drugo bi trebalo? Nemam ideje...
|
Kod mene je central europe windows probaj tako.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
sorry krivo :)
|
Citiraj:
|
Ja sad dobio novi problem
Rpi3 libreelec 8.1.2 I poceo kodi gnjavi da treba raspakirat base.zip Da li nastavi? Potvrdim ili odhebem ga, pak zacas gnjavi A nista nije dirano od zadnjeg updejta 8.1.2 Ili ima kakav rucni updejt na forumu? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Znade li netko da li postoji nova verzija Maxtv to go KODI add-ona koji radi na na novom HD streaming sučelju?
Naime, stari addon više ne radi, a praktički samo radi toga sam pokupovao RPi-eve da mogu u svakoj sobi gledati maxtv to go. |
Citiraj:
|
a ZADNJA verzija je i dalje 8.1.2 . ne vidim ništa novije za rpi3
sad sam format.. set as new .. i mir je.. do kada.. vidjet cemo |
ovi quasar....svako toliko mu dođe samo od sebe pa se počme krešat...nit išta mjenjam nit diram...samo mu dođe...
ovi zadnji 17.4 necu da instaliram (vozim 17.3) jer su u 17.4 skršili iptv a imam finu listu |
koji addon mijenja exodus, i da li ima neki sa sportklubovima da je free...imam ja smashtv iptv, ali sportklubovi stekaju
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Covenant umjesto Exodus..
za sport neznam iskreno.. uzeo sam nedavno listu jednu i vidim sve bez problema pa nisam ni trazio neko drugo rijesenje.. from my LEX720 |
Citiraj:
JA sam stavila nekakav Poseidon umjesto exodusa, naime cini se da na 4.4.2 kit kat ne ide najnovija verzija kodija, ima li netko ideju kako da je uvalim jer mi se jos ne kupuje novi box samo radi toga, inace ako je netko zainteresiran mogu mu naci link za taj Poseidon , skoro je jednako dobar kao i exodus..hvala
http://www.wirelesshack.org/how-to-i...deo-addon.html |
Citiraj:
from my LEX720 |
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ja tu verziju Kodija nisam uopce probavao, reci mi jel znas koji ti je model boxa?
Radi mygica patchirana - ja sam dizao na jedan MXQ 4.4 - ima jedno misec dana
|
Citiraj:
|
jel ovaj covenant obicno ovak spor?
Citiraj:
from my LEX720 |
Citiraj:
Citiraj:
mene zivciraju oni OpenSubtitles, sto puta treba kliknut da izbaci nesto.. from my LEX720 |
Dodaj si podnapisi.net i titlovi.com.
|
ma imam sva 3 oduvijek ali na OpenS. su uvijek najbolji i za sve imaju.. ovi drugi kiksaju dosta..
from my LEX720 |
Opensubtitles je daleko najbolji, nije bez mana, al ova ostala dva su teska katastrofa, skoro pa neupotrebljivi.
Slazem se s vama, no htio sam navest i ova 2 pa nek ljudi imaju.
Btw, isprobao posejdon, radi pravo fino :) |
koji jos addon da instaliram za osobu koka je totalni newb...treba za filmove i serije...covenant sam instalirao
Citiraj:
Poslano sa mog Moto E (4) Plus koristeći Tapatalk |
ok, stavio sam alluc, da li ima neki nacin da se zaobidje pairing ili se to mora svako malo
Citiraj:
Poslano sa mog Moto E (4) Plus koristeći Tapatalk |
Specto Fork jos uvijek radi..
from my LEX720 |
Stavio sam Mygicu kodi 17. na svoj box koji je zaglavio na 4.4. i na njoj nema Simple Iptv Clienta a nisam ga uspio ni instalirati izvana.
Ima netko da je doskočio tom problemu? |
ima ko na lageru svježe zipove od
opensubtitle titlovi net podnapisi ili ovi na kodi repo ništa ne updejtaju ili moj rpi3 šteka i ne updejta se repo pogledao na forumu.. ima novih addona .. updejtano i da radi .. ali kad odem na git hub .. tamo se izgubim, skinem nesto ali kodi to u zipu ne želi :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |