![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Narucio novu bateriju iz Neutrina stavio i sad mobitel radi. |
Ima tko info kada bi trebao redmi note 5 global izaci?
To je strašno što rade. Prvo izdaju pro verziju samo u indiji, pa izbace normalan model koji gotovo identičan pro modelu osim kamera ali kinesku verziju, i sad čekaj globalnu varijantu. Dok se oni odluče napravit finalnu globalnu verziju vec cu zaboravit na taj telefon. |
neće oni za tri i pol hrvata i pet digića radit mob kad imaju milijardu indijaca i milijardu kineza za namiriti. kad njih namire onda ostali dolaze na red. stvarno ne kužim kak ne kužiš. ta dva tržišta su im dovoljna koliko su velika. europa je kikiriki.
|
500 mil europljana i dalje ide na samsung huawei lg htc ili iphone a ovo je i dalje egzotika
|
Citiraj:
|
Da velite primarna im je azija i indija u globalu pa cemu onda otvaraju prodavaonice po europi?
Ne kuzim poslovnu politiku gdje ti potraznja brutalno raste svaki mjesec pa izdas 5 verzija istog telefona u rasponu od 5 mjeseci? Strasno je da im za globalnu verziju treba toliko vremena. |
Budući da Xiaomi ne izdaje nikakav update za global rom za MI note 3, razmišljam prebaciti se na China rom.
Što gubim u odnosu na Global ROM? I jel moram wipeat mob ili mogu samo ubaciti rom u download folder i napraviti update? |
Global i China su 2 različite stvari. Ide čisti fleš.
China ima samo CHi EN jezike. I ne znam za taj model za 4G. Ostalo bi trebalo bit isto ili razlike u nekim stvarno nijansama.. |
Citiraj:
|
Ja sam ga uzeo ženi i kamera je smeće. 😂
Lg g2,3...su svemirski brodovi za to. Što se tiče svega ostalog, stvarno solidan uređaj. Također, dosta mu je loše snimanje zvuka u određenim uvjetima. Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk |
Šta se čudiš? "Kinez" i "dobra kamera" ne idu u istu rečenicu. Huawei je krenuo u dobrom smjeru sa svojim novim modelima, ali ostali proizvođači su koma.
|
Citiraj:
Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk |
kinezi se popravljaju s kamerama definitivno,ali ono bitnije je da uglavnom bolje rade od razvikanih,a koštaju i upola manje....
|
Citiraj:
|
Zar nije LoEcco propao?
|
nije...
|
još...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što se tiče Mi Note 3, idi na global dev rom i miran si. Tamo je već napravljen novi notification shade sa proširivim notifikacijama uvijek dođe sve novo.
|
DXOmark nije referentna stranica za kvalitetu fotki obzirom da su plaćenici.
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi Note 3 koristeći Tapatalk |
Da si duže na ovom forumu, znao bi o čemu pričam.
|
Citiraj:
Ima netko iskustva s naručivanjem iz kine?
Ovo je ponuda s aliexpressa. Jel moguće da se izbjegne carina s DHL-om? I dal bude ovaj global rom funkcioniral u hrv? https://thumb.ibb.co/jzYf9H/Capture.png |
Citiraj:
Citiraj:
|
A sig se savršeno uklapa :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |