![]() |
Zašto nakon savršenog prvog poluvremena (Lahm na beku), gurati ga u sredinu? STvarati nepotrebnu gužbu? Ostaviti desnu stranu praznom? Prekinuti uopće akcije po desnoj...
Lik je u prvom poluvremenu konstatno stvarao nevolje po boku i onda ga u drugom gura u sredinu.. Pa zašto?! Taj guardiola je šlagiran. TOČKA. Taj potez mi nitko, ali baš NITKO ne može opravdati i dokazuje da sam u pravu i da je guardiola loš trener. Što je jamio, jamio je, zbog Messija. Slijedeće godine prosjek. City 6. mjesto u premiershipu. I prognoziram 21.05. poraz od BVB-a u finalu kupa. |
Netko je spomenuo, pitanje je bi li za Real ( ako prođe ) bio bolji Bayern. Osobno mislim da su švabe jači. Finale se igra na neutralnom terenu tako da ATM nema neku prednost.
Makar, volio bih da opet izgube finale, makar protiv i City-a. To se prilikom treba u Simeonea uperiti prst i smijati mu se da totalno poludi pa napravi sranje i da ga izbace iz nogometa. Baš sam pričao s ekipom, protiv ATM navijam za Barcelonu, onda znate koliko je sati :D |
Citiraj:
|
Gledam baš kladionicu, mislio otići baciti kojeg oca domovine na Real, kad ono 1.50 koeficijent. A suzu mu poljubim, kao da igraju protiv Valencije doma a polufinale CL :(
A nije baš takav zicer... |
Pa realno, bayern je bio puno bolja ekipa. No vadjenje na suce je smijesno. Jer meni osobno ono nije bio penal ni za bayern. Povukao ga je, ali takvih povlacenja ima 1000 po utakmici. A Alonso je samo malo bolje odglumio pad od prosjecnog igraca.
Bayernu nitko nije kriv sto nisu iskoristili prilike u obje utakmice. Cakir je sudio onako kako inace sudi - katastrofalno. Ali nije isao na neciju stetu, vec bih vise rekao da je sudio onako kako (ne)zna i umije. Tu cak nije ni on kriv, vec oni koji ga delegiraju unatoc silnim njegovim pogreskama. |
vidim da su sad Pepu svi krivi, i antinogomet se spominje jer je Bayern najbolji igrač nogometa na svijetu itd. itd. ali evo slika koja pokazuje kako je lopta okrugla, da Oblak nije imao svoj dan ovi bi ih napunili..sve se poklopilo i to je to, nebudi picka i priznaj poraz
http://i.imgur.com/lCUfDE5.jpg |
Citiraj:
1.) Viče da je Gricman bio u zaleđu: http://imagizer.imageshack.us/v2/640...921/nNICG4.jpg Nope. :D 2.) Žali se da nije bio penal na Torresu: Ima jedno Fifino pravilo vezano za kontakt na rubu kaznenog prostora. Kada dođe do kontakta između dva igrača izvan kaznenog prostora, ALI se kontakt (dakle ne padanje, nego kontakt) NASTAVI i u kaznenom prostoru, sudac ima pravo dosuditi penal u korist napadača. Ovo se pravilo najčešće koristi kada dolazi do potezanja igrača za dres, koje se nastavlja i unutar kaznenog prostora. Najčešće se u takvim situacijama svira penal. Turčin je ovo pravilo iskoristio jučer, jer je Martinez došao u kontakt sa Torresovom lijevom nogom izvan prostora, ALI mu je zakačio i njegovu DESNU nogu koja je bila unutar kaznenog prostora. Tu dolazi u igru pojam: Kontakt se nastavlja i unutar kaznenog prostora. Posve je drugi par opanaka što taj penal uopće nije niti utjecao na konačni rezultat, ali eto ... očito švabe ne znaju gubiti :) |
Drago mi je vidjeti da se Vidalu isplatio prelazak u "veliki klub". :D I da se ishlapjelim starkeljama u Bayernovoj upravi isplatilo dovodjenje "najboljeg trenera na svijetu". :D
Sad jos samo da City udje u finale i rasplet ovogodisnje lige prvaka ce biti donekle podnosljiv. |
Citiraj:
Potegnul je Javi Martineza.. Kaj kenjaš po sucu?! Svaka mu čast jer je puštao igru, a nije cjepidlačil s nekim faulovima i kartonima.. A pep se vadi na gluposti jer je nemočan i maskota. @ nex - Rumenigge je mulac, njemu Hitzfeld niej valjao, tolko o njegovoj inteligenciji, jedini pametni tamo je Hoeness. |
Hmm... Zasto brisati moj post? Jer odgovorio sam u stilu kolege gore, samo sto je kolega svog vec editirao. Ali njegov je naravno i dalje na mjestu :)
|
Nema smisla. I dalje covjek vidi katalonce, pa nema smisla jurisati kao don quijote kad je mali izmjenio svoj post :)
|
Ja cekam varana, brko je prelosa kopija :D
|
Pa na ovo što je ostalo niti nemaš kaj previše odgovoriti jer je sve na mjestu. Ono je bilo hejta, priznam, mea culpa. Sorry na tome.
Ali digo me Rumenigge s krivljenjem suca i guardiola s posjedom. Više me peku njihove mutave izjave, nego ispadanje iz LP. |
Moram po materijal za pizzu, veceras festa od nogometa. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
U svakom slucaju :chears: |
Sve 5 s moje strane, isprika na napadu. Velim paralelno sam čital izjave ovih bisera (khr i pepi) pa sam izgubio živce.
Meni je samo žao što su jučer na njemačkoj analizi napali Boatenga (koji je po meni odigral super tekmu, za čovjeka koji je 3 mj. bil ozlijeđen) za izlet napred kod gola, a isto su Alonso i Vidal (mislim da je on bil) napravili, kad su se sva trojica zaleteli na loptu. I šašavi Alaba koji ide slagati ofsajd. Umjesto da trči a ovim (mislim da nije niš sporiji) i spriječi gol.. |
Čudno. Ja sam gledao prijenos na ZDFu i nitko nije pretjerano tužan, nisu padale teške riječi ili optužbe tko je kriv. Baš naprotiv, svi su zadovoljni igrom Bayerna, igrao se odličan nogomet. Na kraju je falilo malo sreće i to je to. Život ide dalje.
Vidjet ćete večeras razliku između ove dvije utakmice. :) :) |
Citiraj:
Da vidiš kako će raditi sticky notes i google kalendar :D :D Btw, Čakir je bio dobar, pravo pošteno sudio. Još fali Mate Maleš da cinka okolo XD BTW. Zidane kaže: "Cristiano je dobro, na 100% je, zato je trenirao i igrat će večeras. Ali, to nije slučaj s Benzemom i Casemirom. Benzema je bio na magnetskoj rezonansi i još uvijek nije skroz spreman. Casemiro će također propustiti utakmicu." Samo da Isco ne igra pls pls pls... |
Citiraj:
|
Ja sam da CR7 digne ligu prvaka da možemo trollat i flejmat tu do besvjesti :D :lol2:
Naravno da se šalim....svim srcem za Cholove ratnike. |
Citiraj:
:D znači sigurna pobjeda,citi nema napada,jedino da probaju autobus i onda na penale,to im je najpametnije igrat |
Tko će suditi finale? Nadam se suđenju kao Đakirovom jučer (c=đ u turskom, a ne č). Možda i najbolje suđenje u LP dosad.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Mogla bi biti gledljiva tekma večeras, real doma je ipak real doma, možda krenu agresivno i naguze city s tri komada.
Realno city je odron od momčadi i teško da će išta moći napraviti u Madridu. |
Citiraj:
|
Danas vam supersport nudi 13. plaću....f+2 2.60
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: |
Benzema ne igra.. ne znam koliko Real mora bit los da bi izgubio ako panj ne igra.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |